Bir Başkadır Benim Memleketim

faithless1905

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu gün tam ekmek almaya gidiyordum ki bu olayla karşılaştım... :) :kop:

photo0001tc5.jpg

photo0002dh1.jpg

photo0003jb6.jpg

photo0005ia2.jpg

Süper yaa..Bizim insanımıza fırsat ve imkan verilse neler icad eder kimbilir...

acaba böyle bisi olur mu?

sag teker havada degil,bu sistem nasil calisabiliyor? yoksa amcamlar ayarlamismi , istersen sadece sol tekere ceker verebiliyorsun gibi?
ben anlamadim ama fikir güzel.

peki tekeri cikartmadan, uzun vidalar ile bu yapilamaz mi? bence yapilir. assagida nasil olacagina dair bir cizim yaptim,onu koyuyorum. böylece zamandan kazanilir gibime geliyor. sizce?

cizimi biraz hizli yaptim,mazur görün :D

4ic-3s.jpg

yurdum insanı gerçekten imkansızlıklar içinde hala bişeyler üretebiliyor. takdir etmek lazım. hem takdir ettim ilahi hemde çok güldüm.:kop: :kop:

Her iki örnekte takdire değer. :alkis:

Bunlar imkansızlıkları uygunlanır hale getirmektir. Nedenide ekonomi.

bartında da traktörle yapanı görmüştümde bu ap ayrı

hehehe süper bunu ilk karadenizde yapmıştılarr haberlerede çıkmıştıı helel olsun valla

vışşşşş makinaya bak acep özel siparişlemi getirttirdiki:):)

alpasch' Alıntı:
sag teker havada degil,bu sistem nasil calisabiliyor? yoksa amcamlar ayarlamismi , istersen sadece sol tekere ceker verebiliyorsun gibi?
ben anlamadim ama fikir güzel.

peki tekeri cikartmadan, uzun vidalar ile bu yapilamaz mi? bence yapilir. assagida nasil olacagina dair bir cizim yaptim,onu koyuyorum. böylece zamandan kazanilir gibime geliyor. sizce?

cizimi biraz hizli yaptim,mazur görün :D

o celik halati saracak makarayi tekerlek warken nasil sabitleyeceksin?
bijonlari söküp takmadan we tekeri cikarmadan olmazmis bence...

buarada herifler süper düsünmüsler,böylece daha pahali olan bu sistemi ucuza getirmisler,umarim celik halattan da calmamislardir,mazallah kötü sonuclar dogurabilir...

discovery channelda çok gördüm benzer şeyleri

Geri