Bilgi edinme!

Ben bugün servise sordum(Balkan) mercekli orjinel opel farı ve xenon takarız dediler 1.900 YTL sis dahil... ama istersen Philips Diamond Vision sis 30 YTL Uzun 93 YTL kısalar 90 YTL hepsini takarız dediler görüntü garantisi de veriolarmış.Benim kafam takıldı farı değiştircez bu gerçek ama neyle değiştircez? mercek aldın mı iyi mi kötümü nasıl bilcez Xenon desen piyasa da bin tane var dandik oldumu napcaksın.Normal beyaz ampuller takalım diyorlar(Servis gibi) nasıl olur ben için içinden çıkamadım.
senın arac yenı astra mı?bırde phılps dıamondvısıon sonucta halojen bı apmul asla xenon kadar aydınlatma gucu olamaz.fazla bı beklentı ıcınde olma aydınlatma acısından goruntuyu degıstırdıgı dogru ama bı xenon sıstemın yanından gecemez bunuda bıl.

senın arac yenı astra mı?bırde phılps dıamondvısıon sonucta halojen bı apmul asla xenon kadar aydınlatma gucu olamaz.fazla bı beklentı ıcınde olma aydınlatma acısından goruntuyu degıstırdıgı dogru ama bı xenon sıstemın yanından gecemez bunuda bıl.
G Kasa 2001.. ama şöle düşünmek lazım biri 220 diğeri 1.900 YTL değer mi_?

G Kasa 2001.. ama şöle düşünmek lazım biri 220 diğeri 1.900 YTL değer mi_?
bence okadar para vermeye degmez.ama taktırmaktakı ılk amacın ne?gorus performansımı? goruntu ve sekıl olmasımı?

İster mercekli olsun ister merceksiz çok memnun kalacaksın normal aydınlatma sistemine göre.
İyi ayarlanmış farlar ile kimsenin gözünüde almaz.
Astra için H7 7000K kullanabilirsin en verimli seçeneklerden biridir.

Har fara öyle veya böyle mercek takılabilir..İşçilik meselesi..

İster mercekli olsun ister merceksiz çok memnun kalacaksın normal aydınlatma sistemine göre.
İyi ayarlanmış farlar ile kimsenin gözünüde almaz.
Astra için H7 7000K kullanabilirsin en verimli seçeneklerden biridir.
Philips Halojenlerden bahsettin sanırım...

Geri