Baska Yerde Yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nfrt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:)

Siz de merak ediyorsunuz değil mi, binanın üzerinde dikiz aynalarının işi ne diye!.. Aslında cevap sadece ülkemizde alabileceğiniz cinsten: "Binaya gelenleri pencereye çıkmadan görebilmek için!"

25.jpg

GECE GÖRÜŞÜ İÇİN FAR DA TAKILMALI! :kop:

Nefret' Alıntı:
:)

Siz de merak ediyorsunuz değil mi, binanın üzerinde dikiz aynalarının işi ne diye!.. Aslında cevap sadece ülkemizde alabileceğiniz cinsten: "Binaya gelenleri pencereye çıkmadan görebilmek için!"

GECE GÖRÜŞÜ İÇİN FAR DA TAKILMALI! :kop:

bakiniz bu yaklasim hic hosuma gitmiyor. alayci geliyor... benim ülke insanimla kimse alay edemez.
ben almanyada yasiyorum ve ayni sistem burda da var.
isteyen olursa üsenmez gider fotolarini ceker, haftaya buraya koyabilirim.

"Türk milleti zekidir, Türk milleti caliskandir..." M.K.Atatürk

katılıyorum Türk insanı diyalogları sıktı geçen bana maikl geldi bizde rastlanan herseyin bin katını avrupa ve amerikadada yapıyorlar ve Türk değiller.

Birde bence diğer milletlere nasip olmayan zekamızla dalga geçtirmeyelim onların işine gelen bu.

+ 1905

Bu ne ya. İlk defa böyle bir saçmalık görüyorum. :kop: :kop:

Amcam gelen kim diye ayağa kalkmayıp, dikizden bakacak haaa...:kop:

Böyle saçmalıklar Türkiye'de ve Almanya da olur ancakkkkkkk. Ne yani Almanya da var diye bunu saçmalık olarak görmeyecek miyiz. ? Saçmalığın ve cağilliğin daniskası. Arkadaşın dediği gibi: "Gece görüşü için xenon far takılmalı" :kop: :kop:

dejaay' Alıntı:
Bu ne ya. İlk defa böyle bir saçmalık görüyorum. :kop: :kop:

Amcam gelen kim diye ayağa kalkmayıp, dikizden bakacak haaa...:kop:

Böyle saçmalıklar Türkiye'de ve Almanya da olur ancakkkkkkk. Ne yani Almanya da var diye bunu saçmalık olarak görmeyecek miyiz. ? Saçmalığın ve cağilliğin daniskası. Arkadaşın dediği gibi: "Gece görüşü için xenon far takılmalı" :kop: :kop:

bence sacmalik degil. gayet mantikli. adam kamera sistemimi kuracak? zaten yiyecegi zor buluyor... almanyada ise daha garantili oldugu icin tercih ediliyor. arabandaki dikiz aynalarida sacmalik o zaman senin. cünkü onun yerine kamera takilabiliyor ve ön göstergelerin ordan yanlari (hemde daha net) görebiliyorsun. takdiracak paran yoksa o zaman baska. ama paran varsa ve takdirmiyorsan bu mantikla sende sacmaliyorsun.
aha amcaminkide o durum. kamera takdirabilse o evde oturur mu?

ayrica bu sacmaliklar Türkiye'de olur lafini kesinlikle kabul etmiyorum. bizim milletimiz dünyanin en kivrak zekali milletidir.

alpasch' Alıntı:
bence sacmalik degil. gayet mantikli. adam kamera sistemimi kuracak? zaten yiyecegi zor buluyor... almanyada ise daha garantili oldugu icin tercih ediliyor. arabandaki dikiz aynalarida sacmalik o zaman senin. cünkü onun yerine kamera takilabiliyor ve ön göstergelerin ordan yanlari (hemde daha net) görebiliyorsun. takdiracak paran yoksa o zaman baska. ama paran varsa ve takdirmiyorsan bu mantikla sende sacmaliyorsun.
aha amcaminkide o durum. kamera takdirabilse o evde oturur mu?

ayrica bu sacmaliklar Türkiye'de olur lafini kesinlikle kabul etmiyorum. bizim milletimiz dünyanin en kivrak zekali milletidir.

:D katılıyorum... ama birşeyi değiştirmeyecek bu durum sonuçta bugüne kadar bu şekilde yerleşmiş kafalara daha çok yazı gelir alpasch bu konu üzerine.

harika yaw. tüek zekası işte :) :)

Corsa_N' Alıntı:
:D katılıyorum... ama birşeyi değiştirmeyecek bu durum sonuçta bugüne kadar bu şekilde yerleşmiş kafalara daha çok yazı gelir alpasch bu konu üzerine.

+2007 ama zoruma gidiyor,elimde degil :mad:

ince bir zeka ürünü, bence gayet hoş.tebrik etmek lazım

Geri