Avrupa Yakasında Spoiler nerede yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
henuz 1 hafta olmamış göz bebeğim Astra Njoy G HB Kasa aracım için bagaj ustu spoiler yaptırmayı düşünüyorum. hatta makulse cam ustu spoilerda yaptırabilirim.

istanbul avrupa yakası oncelikli olmak uzere istanbulda nerelerde makul fiyatlarla bu işi yaptırabilirim?

Hiç ugrasmayın yurt dısından ABS plastik malzemeden yapılmıs ürün getirtin ben bagaj üstü getirttim hatta yarın sabahtta bonnet gelior arka cam üstü spoylerde getirtcem su sıralar;)

bagaj üstünü kaça aldınız .size toplam maliyeti ne oldu.

Hiç ugrasmayın yurt dısından ABS plastik malzemeden yapılmıs ürün getirtin ben bagaj üstü getirttim hatta yarın sabahtta bonnet gelior arka cam üstü spoylerde getirtcem su sıralar;)

ve nasıl getirtiyorsunuz? ebay falan mı? gumruk sorunu olmuyor mu? birde renk işi nasıl oluyor? tabi maliyeti ayrı bi soru :)

bagaj üstünü kaça aldınız .size toplam maliyeti ne oldu.

Ürün birebir İrmscher spoylerin aynısı hatta ekstra acayip tatlıda bi estetiği var.Tamamen orjinal tampon malzemesi yane ABS plastik bir ürün.Bana hersey dahil elime ulaştığı ücret 280 TL.

ve nasıl getirtiyorsunuz? ebay falan mı? gumruk sorunu olmuyor mu? birde renk işi nasıl oluyor? tabi maliyeti ayrı bi soru :)

Eğer isterseniz size de getirte bilirim fiyat uygunsa o kısımları bir şekilde hallediyoruz hatta yarın bonneti teslim alıcam onunda resmini koyarım nette geldikten sonra ;)

pahalı be abi ne yaptın. o kadar orjinal olmasına gerek y0k. 130 a falan internette satılıyor ama elle gormek isterim. o civarda fiyatlara bakıyorum açıkcası. ama ilgi için saolasın

100 tl arac rengi boyalı buldum. fatihte. sahibinden.com dan sordum. sanırım orada yaptıracagım.

Fiber alıp ki bide sürekli güneş alan bir parca zamanla boyada catlamalar artıı renkte solma artı fiberde dalgalanmalar boyada deliklerin olusması pütürlenme( ilerki zamanlarda) neticesiinde tekrar boyatmak için, tamir için vericen para ve artı cekiceğin rezilliği düşünürsen plastik alıp bir sefer 10 numara boyatım takmak bence daha mantıklı geldi o nedenle ben böyle bir ürünü tercih ettim ;)

Bu arada sakın yanlış anlasılmasın tabii tercih senin ve ayrıca ben ürün satma gibi bir cabada değilim sadece biras bu konularda ben dikkatliyimdir ve cok arastırırım amacım siz arkadaslarıda bilgilendirmek bunuda sana hiç bir fiberci sölemez o satış yapmaya bakar ama zamanla bunlarla karsılastıgındada abi yapar bu fiber nihayetinde der karsılasıcan sıkıntılar yukarıda belirttiğim şeyler.Rica ederim her zaman yardımcı olurum ;)

Son düzenleme:
Fiber alıp ki bide sürekli güneş alan bir parca zamanla boyada catlamalar artıı renkte solma artı fiberde dalgalanmalar boyada deliklerin olusması pütürlenme( ilerki zamanlarda) neticesiinde tekrar boyatmak için, tamir için vericen para ve artı cekiceğin rezilliği düşünürsen plastik alıp bir sefer 10 numara boyatım takmak bence daha mantıklı geldi o nedenle ben böyle bir ürünü tercih ettim ;)

Bu arada sakın yanlış anlasılmasın tabii tercih senin ve ayrıca ben ürün satma gibi bir cabada değilim sadece biras bu konularda ben dikkatliyimdir ve cok arastırırım amacım siz arkadaslarıda bilgilendirmek bunuda sana hiç bir fiberci sölemez o satış yapmaya bakar ama zamanla bunlarla karsılastıgındada abi yapar bu fiber nihayetinde der karsılasıcan sıkıntılar yukarıda belirttiğim şeyler.Rica ederim her zaman yardımcı olurum ;)

valla aga dediğin gibi ise o iş biraz sıkıntı olur ama 100 nere 300 tl nere. uygun fiyatta plastiğini bulsak tamam. yine tekrar saolasın. düşüncelere ittin bizi şimdi :)

Geri