astra tampon demirini çektirme

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese keyifli forumlar.bikaç ay önce bir kaza yapmıştım ön tarafta hasar wardı.radyatör we o civar bölgesi parçalanmış-tamponun da deişmesi gerekiomuş.tampon demiri de içeri irmiş we demirin karoserden dışa dooru çektirilmesi gerekiomuş.aşaı yukarı maliyeti noolur(2buçuk-3buçuk mlyar diolar cidden o kdr fazla mı)

ee nasıl oluyor?? sen kaza yapalı cok oldu ve aracını toplattırdın. şimdi nerden cıktı bu sorun?? buyutulecek bı sorun degılkı

94 gsi tamponu 700 lira hemen hemen.Çektirme işi ise işçiliğe göre değişir.ustalarımız daha iyi bilir ama 1.5 lirayı aşacağını sanmam ,dediklerinden başka bişiy değişmeyecekse tabi.

94 astra gsi tamponu istersen sıfır stoğunda var bizim ustadın.geçen birine söylerken duydum.

dewilking aracı mavi opel astraydı. sattımı?

yok musa usta öle deil bu aracı yaptırmaktan wazgeçmiştim.anahtarı da geri wermiştim ama arabasız cidden çok zor oluo dayanamadm we yaptırmak için serwise werdik.dediler ki tampon demiri we tampon radyatörü parçalamış kulağı we bağlantı yerlerini kırmış.yeni kulak da uymuomuş hem demiri hem de o bağlantı dökümü çektirmek gerekiyormuş.önden we alttan darbe yemiş araba.motorun asıl kısmında sorun yokmuş çok şükür ama ön tarafları duman olmuş.olayı böle anlattı usta kesin fiyat hala daha weremiyormuş.

kusura bakmayın dün cevap atamadm bu aralar splitterımda sorun war nete giremiorum.bide gece 7tepe spring fest teydim ewde yoktum.yardımlarınız için çok sağolun...

hım sanzumanın orda bı kulak var taa orayı kırmıs. fıayt konusuna bırsey dıyemıcem ama sen foto yayınlamıstın fazla hasar yokmus gıbıydı sankı sen gözunle bı gör aracı

Geri