Merhabalar, '13 Astra H 1.6i 105hp aracım var ve LPG aldığımda takılıydı. Aksaray-Ankara arası yola çıkıyorum sürekli. Şükür hiç yolda bırakmadı bu arada araç 66.000 Km'de. Fakat bazen LPG'de iken araç gereğinden fazla bayılıyor. 5. Vites 100-110km hızla hafif yokuş çıkarken 80 e kadar iniyor neredeyse. Vites küçültmeme rağmen çok yavaş hızlanıyor ve gaza yüklendiğim de ufak bir titreme hissediyorum. Aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda ya da benzine alıp geri LPG'ye aldığımda düzeliyor. Bu çekişin düştüğü sırada LPG dijital kadranında en dolu oran 4 ışık yanarken, 2 ışık birden sönüyor ama 2 ışık ile 4 ışığın yani dolu deponun götüreceği menzile gidebiliyorum. Aracın fazla yaktığını da düşünmüyorum Aksaray-Ankara arası 3 sefer yaptım sırayla 52TL - 44TL ve 48TL yaktı. Aksaray'da ustam yok Ankara'ya da sadece hafta sonları gidiyorum dolayısıyla sanayide kapalı oluyor. Bu arada yaptığı titreme ve çekişten düşmenin sebebini bilen var mıdır ? Daha önce başına gelen ya da fikir yürütebilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum.