Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şubatın sonuna dogru bende film cektirmeyi düşünüyorum. Arabamda imobilieser(yada herneyse) olmasına rağmen yinede bir güvensizlik var.Garantisi bozulmasın diye alarm da taktıramıyorum.
Düşüncem kaliteli bir kırılmaz cam film'i nasıl olur.Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Bana Artısı Eksisi Ne olabilir? Kafamda cok fazla soru işareti var.Allah göstermesin eger kırılmaz cam filmi cektirirsem bi kaza sonrası arabamdan nasıl cıkacagım? Yada normal filme göre uçurum fiyattamıdır bu tarz filmler? yoksa herşeyden vazgecip opel serviste alarm mı taktırsam? kafam cok gidip geliyor..
abi hırsızlar camı kırıp girmiyorki kilidi açıp da giriyorlar içeriye çalınma ihtimali için cam filmi mantıksız gibi geldi bana alarm en mantıklısı . opel in orjinal alarm ı yok mu serviste ondan taktır
Eğer orjinal opel alarmı varsa ondan taktır oda 1000 ytl civarı olabilir. Piyasada satılanlar hiç bir işe yaramıyor ayrıca immoyada fazla güvenmeyin bir fişlik işi var diye biliyorum...
caydırıcı hepsi en güzeli garaj girecek adam ne olsa giriyo bu demek değil ki arabanın kapılarını açık bırak tabiki önlemini al ama orji bişey olsun bizim starex te orjinal olarak var kapıları kumanda ile kitlediğin zaman anahtarla açamıyosun ötmeye başlıyo araba
İmo yı okadar överek anlattı opel bana..
alırken serviste alarm taktırıyım dedim. siz bilirsiniz ama gerek yok dediler..bende neyse okadar masraf yaptık daha sonra düşünürüz dedim..
işe bak ya.. piyasa da alarmlar 50-250 ytl arası degişiyor.250 bile sanmıyorum..
1000ytl büyük para 2 dıtdıt için..Her araç çalınır maksat caydırmak..
Desi alarm darbeli,ultrasonic gözlü(aracın içinde) ve besleme gerilimli.Yani alarmın beynini yada kabloyu kesse bile alarm ikaz vermeye devam ediyor.:good:
Cam filmi de mantıklı olur alarmın yanına.Benim aracıma arka camı kırıp iki hava yastığımı çaldılar.Cam filmi hem güvenlik hem de görünüş açısından iyi olur.
Bunun yanında immobilizer da var.
Güvenlik fena sayılmaz bu üç yöntemle.
ya madem ki istanbul şartlarında hırsız istedikten sonra aracı çalabiliyor, en iyisi alarmı taktırdıktan sonra birde araca araç takip cihaz takmak sanki daha bir mantıklı gibi. Çalınırsa eğer sonradan keşke dememek için...
yok be abi bende aracı sıfır aldım 1 ay sonra gittim 120-YTL ye CENMAX 922 model alarm taktırdım..
Serviste orjinal alarma 2 yıl önce 350-500 YTL arası bişey demişlerdi..
Garantiyi falan bozmuyor alarm.. yeterki arabaya alarmı işin ehli olan kişi taksın.. Eğer alarmın sebep olacağı bir arıza olursa garanti kapsamı dışında kalıyor..
Ben de gayet memnunum içim rahat... (aracımın garantisi 15 gün önce doldu)
Yalnız alarm taktırırsan mutlaka uygun model taktır.. Yani her alarm markasının immobiliser ve kendinden kumandalı araçlar için uygun olan modelleri var.. her alarmı da taktırma araca veya aracın kontrol eden beyne zarar verebilir.. araştır mutlaka