araba hırsızlığı!!!!!

geographer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama. az önce internette gezinirken yerel gazetelerden birinde okudum. wolkswagen varinat marka bir otomobili evin önünde park halindeyken çalmışlar.bu araba bildiğim kadarıyla 2000 model üstü. immo su yok mu ? nasıl çalarlar anlamadım.

kilit, alarm, immobilisier fayda etmiyor mu bu hırsızlara??

Malesef teknolojiyle birlikte hırsızların teknikleri de gelişiyo ... :(

arkadaşım ekonomi bakanının makam mersedesini çaldılar daha sen bırak immo yu mimmoyu

arkadaşlar bnde geçtiğimiz günlerde bi haber aldım peugeot marka araçların airbaglerini çalıyolarmış

bunlar bişey değil ki özel olarak İngilere den getirilen Irak ta kullanılmak üzere gazateciler için yapılmış zırhlı her türlü güvenlik donanımı olan 500 sel Mercedes i iki dakika da patlatmış hırsızlar arabanın çalındığı haberini de TV de görünce arabayı terketmişlerdi Megane II nin kartını bile çatır çatır kopyalıyolar adamlar yeter ki çalmak istesinler yani sadece caydırıcı önlemler işe yarıyo

olayı kasko bıtırıyor abıı kaskonmu var derdın yok!!

kafaya taktılarmı kurtuluş yok.:(
Adamlar çekiçi aracı çalıyor . Götürmediklrini ona yükleyip götürüyorlar:( :confused:

astrammm' Alıntı:
haklısın ama bildiğim kadarıyla %90 ı karşılıyo vede insan sinir oluyo bukadar kolay mı arabayı almalarına değil bu kadar basit bi şekilde götürmeleri insanı daha çok üzüyor

astrammm' Alıntı:
haklısın ama kaskoda bildiğim kadarıyla %90 ı karşılamakta insan arabayı çaldıklarına sinir olmuyo bu işin bu kadar basit olması üzüyor biz yaşadık çünkü sabaha karşı hırsız pencereden giriyo ışıkları yakıyo ben annemler sanıyorum annemlerde benim kalktığımı düşünüyo masanın üzerinden anahtarı alıyo dışarı çıkıyo arabanın kapılarını açıyo uzaktan bide utanmadan kapıdan çıkıyo gidiyo kaskoda yoktu ama allahtan araçı balad ta bulduk evde arabanın anahtarlarını ortalığa koymamaya dikkat edin.

bj6766' Alıntı:
haklısın ama kaskoda bildiğim kadarıyla %90 ı karşılamakta insan arabayı çaldıklarına sinir olmuyo bu işin bu kadar basit olması üzüyor biz yaşadık çünkü sabaha karşı hırsız pencereden giriyo ışıkları yakıyo ben annemler sanıyorum annemlerde benim kalktığımı düşünüyo masanın üzerinden anahtarı alıyo dışarı çıkıyo arabanın kapılarını açıyo uzaktan bide utanmadan kapıdan çıkıyo gidiyo kaskoda yoktu ama allahtan araçı balad ta bulduk evde arabanın anahtarlarını ortalığa koymamaya dikkat edin.
ucuz atlatmıssın.. mafya işi olsaydı arabanın parcalarını bulurdun belkı.. bu sıradan bı hırsızın ısıne benzıyor...

Geri