2003 model 1,7 dizel araç şikayetim

hüseyin yücel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaslar;
2003model 1.7 dizel corsa aldım.Aracımda ki şikayetim 150 km hızı geçmiyor ve yakıt tüketi şehir dışında 20 krş yakıyor diğer corsası olan arkadaşlara soruyorum 13 -14 krş gibi rakamlar söylüyorlar.sizce aracımda ki problem nedir? bana yardımcı olursanız sevinirim tşk ler.

araç bakımlımı?acaba

mrb arkadaslar;
2003model 1.7 dizel corsa aldım.Aracımda ki şikayetim 150 km hızı geçmiyor ve yakıt tüketi şehir dışında 20 krş yakıyor diğer corsası olan arkadaşlara soruyorum 13 -14 krş gibi rakamlar söylüyorlar.sizce aracımda ki problem nedir? bana yardımcı olursanız sevinirim tşk ler.

Birincisi aracın bakımları zamanında yapılmışmı?Aracın kilometresi ne?
150km yi geçmemesi ve yakıtın fazla olması enjektör,pompa yada turboyla alakalı olabilir Bosch dizel servisinde makinaya bağlatıp değerlerini ölçtürebilirsin..Benim aracımda seninkinden 2003 model 16'' jantlarla ş.içi sert kullanımda son zamlardan sonra 190-200ykr civarında yakıyor uzun yolda 140ykr civarı.Bence dediğim gibi değerlerini ölçtür ;)

Bu son zamdan sonra seninki normal. 1.3CDTİ ş.içi 220 krş yakıyor.

bizimki hala 19 kuruş cıvarı yakıyor. 22 leri gormedim pek.

gelen zamlardan sonra o kadar yakması doğal sayılabilir ama yine kullanıma bağlı olarak değişir...birde aldığın yakıtta euro dizel mi yoksa normal dizel mi ? bu yüzden de farkedebilir diye düşünüyorum...

arkadaslar neden litre hesabi yapmiyorsunuz kesin sonuc icin bu kurus davasi bayagi sorun oluyor selamlar

Geri