2002 astra g elegance

tarantula_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar arkadaşlar.bildiğim kadarıyla elegance astra g ler içinde en full olanı.yanlız 2002 modellerin üzerinde kaset çalar gördüm ilanlarda.extra dan torpidoda veya bagajda cd changer ı falanmı var yoksa full+full diye tabir ettiğimz elegance larda cd player yokmu.

en full olanları sadece 2004 elegance olanları diğer 2001-2002 elegance larda da cd changer var oda torpito da

Son düzenleme:
eğer donanıma önem veriyorsan yılda okadar önemli değilse 2001 editiona bak derim sunroof varki gerçekten g kasaya müthiş hava katıyor

evet 2001 edition lar mükemmel .

Astra CD'leri de yabana atmayın lütfen. bir cdr500 taktıktan sonra aynı donanınma ulaşıyorsunuz

Astra CD'leri de yabana atmayın lütfen. bir cdr500 taktıktan sonra aynı donanınma ulaşıyorsunuz

ya birde sunroof + spor kltuklar falanda takman lazımkı editionla kıyaslayasın. ayrıca edition jantlarıda harika. cd modelinide kotulemıyorum ama sadece cdr 500 farkı var demek biraz abes kaçar.

2004 elegance ile hiç kıyaslamayım ben o zaman edition ve cd yi :D

benım tek eksıgım orjıanl merceklı xenon hız sabıtleyıcı ve acılır tavan nsallah onlarda olacak ılk fırsatta

cd güzel ama editionla kıyaslanamaz sami,fakat benim tercihim herzaman 2004 elegance olur

benım tek eksıgım orjıanl merceklı xenon hız sabıtleyıcı ve acılır tavan nsallah onlarda olacak ılk fırsatta

Musa xenonla hız sabitleyici halledilirde keşke alırken açılır tavanlı alsaymışın bende çok pişmanım beklemediğime

Geri