120 km hızla ogs:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bır keree motorla gectımm 200 uzerındeydıı cebımde okudu ogs :)
daha oncede bır otobusun arakasına 0 yanasarak gectım orda okumadı cıkarken en uzun mesafe olrak okudu :)

gecmıs olsn ama benım bı 5-6 kere flan bedava gectıgım hesaptan dusmedıgını gordum:D

bildiğim kadarıyla o gişelerde yüksek çözünürlüklü speedcam ler var, deil 120, 250 ile de geçseniz kamera aracınızın fotoğrafını çekiyor ve plakanız tabiri caizse "kabak" gibi görünüyor. yani o cezanın gelme ihtimali yüksek.

mythbusters ta özel pistte Lamborghini ile o kamerayı kandıramamışlardı

bildiğim kadarıyla o gişelerde yüksek çözünürlüklü speedcam ler var, deil 120, 250 ile de geçseniz kamera aracınızın fotoğrafını çekiyor ve plakanız tabiri caizse "kabak" gibi görünüyor. yani o cezanın gelme ihtimali yüksek.

hayırlısı beklıyoruz cezasyı o zmn:D

Buğra, dediğin gibi Mythbusters bunu denemiş olabilir ancak ülkemizde bu tür teknoloji olsa bile, kullandıklarını sanmıyorum (bknz:--> maliyet)

arkadaşım yanlış yoldasın, üzgünüm....

arkadaşım yanlış yoldasın, üzgünüm....

arkadasım orda marıfet dıe yazmadım zaten hata hatadır ama paylasalım dedık onemlı olan benım burda yanlısım olup olmadıgı degıl ogsnın okuyup okuyamadıgı kameranın cekıp cekemedıgını tartısmak

denemeyelim bence

Ben Türkiyede oldugum zaman araba vapurunu tercih ediyorum ama $aka bir yana ya sizin caninizin hic mi kiymeti yok, allah göstermesin yolda ufacik bir tas olsa direksiyon hakimiyetini kaybedersin sonrasini siz düsünün.

Herkeze kazasiz ,tamirsiz ve zevkli sürüsler...

Geri