120 km hızla ogs:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mert0

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaslar ogs gısesınden 120 km ve ustu hızla gecınce ogs okumuyor mu ve kamera cekemıyor galıba ceza yedım sanıyordum ama gıdıp sordugumda hıc bısey cıkmadı ve hesaptan dusmemıs
(marıfet dıe solemıyorum arkadaslar denemeyın paylasıyım dedım sadece :(:() bılen warsa aydınlatsın bızı

Son düzenleme:
dedemde tırın arkasına gizleniyo..
türk milleti harika :D

M.Kemal zamanında "Türk milleti zekidir" demiş. Şimdi olsaydı herhalde "Türk milleti bazı konularda çok zekidir" derdi..

aman ha aman arkadaslar gecen gün giselere hizli giren bir arac konturolünü kaybetmis ve yanlamasina orta betona girmis sürücü hayatini kaybetmisti ..yasamak güzel kuzu kuzu verip 3-5 kurusu gecmek lazim hepimizin kulagina küpe olsun..Mert kardesim gerci sen gerekeni yazmissin... kazasiz belasiz sürüsler diliyorum..

aman ha aman arkadaslar gecen gün giselere hizli giren bir arac konturolünü kaybetmis ve yanlamasina orta betona girmis sürücü hayatini kaybetmisti ..yasamak güzel kuzu kuzu verip 3-5 kurusu gecmek lazim hepimizin kulagina küpe olsun..Mert kardesim gerci sen gerekeni yazmissin... kazasiz belasiz sürüsler diliyorum..

haklısın kardesım benım bı arkadasımın basına geldı oda yuksek hızla gırdı savruldu barıyerlere patladı kotu yanı :(:(

e bazen okumuyor benımde ama 120 ıle falan gırmıyorum 90 la gırıyorum. hoşuna da gıdıyor yanı ınsanın :)

Bir kişiye OGS şeritine hızla giren yolcu otobüsü çarparak ölümüne neden olmuştu.

Geri