120 km hızla ogs:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bır keree motorla gectımm 200 uzerındeydıı cebımde okudu ogs :)
daha oncede bır otobusun arakasına 0 yanasarak gectım orda okumadı cıkarken en uzun mesafe olrak okudu :)

şükürler olsun bizim yolumuz oralardan geçmiyor nedir her geçiste para mı verilir arkadaslar bir geçis kaç paraya geliyor

2.6 normal araç ayda 20 defa geçiyorum 53 tl ödüyorum aylık

çok para bu kadar saçmalık olur mu alternatifi olsa tamam alsınlar ama alternatifi olmayan bi yoldan para alınır mı

Benim yaptigim da su arkadaslar:

Normal bir hizla (4. vites) geciyorum ve onemli olani, gecmeden once 3-4 kere aralikli korna caliyorum.

Cunku satici gencler, cocuklar olabiliyor gise kenarlarinda. Ozellikle TEM giselerinde.

Ne olur ne olmaz, essegi saglam kaziga baglamak lazim.

120 yine iyiymiş. bizim bir tane servis şoförü var. bazen mecburen onun aracıyla izmitten istanbula geliyorum.adam mercedes sprınter ile 160 km/h la kaç kere geçti. tabi bizim slk öğrencilerimizde iyi bir şeymiş gibi alkışlıyo elemanı. nasıl bir milletiz . vallahi anlamıyorum. bır lastik patlasa o sırada ,20 kişi var araçta. kaçımız sağ çıkar acaba. bunu düşünen yok. anlık yaşıyor bazıları. ayrıca 120 km yi bilmiyorum ama 160 ile geçtiğinde kesinlikle okumuyor. bundan eminim. ama şöyle bir durumda var. adama en son duyduğumda 2 bin tl ceza gelmişti. plakayı yakalamışler görüntülerden

otobüs ve kamyon arkasından geçme hikayesini bende duydum ama 120 tehlikeli hız o mesafe aralığına göre çok dikkatli olmak gerekiyo bizim ülkemizdede gişelerde neyle karşılaşıcağını bilemiyosun heran önüne biri atlıyabilir keşke şu fazladan aldıkları yol paralarını kaldırsalarda millet uğraşmasa böyle işlerle

senin gibi onu deneyen bi arkadaşım toureg cipiylen tilt oldu orada 30 tane hava yastığının tamamını açtığı için ödül vermeyi düşünüyorlar güzelim arabası pert oldu sağına soluna dikiş attılar.

devam edin 120 az 135 le geçin bu arada ceza 1 sene sonra çıkarsa şaşırmayın hiç bir araba teknolojiden hızlı değil adam istese plakadaki sinek kakasını bile ceker gösterir size...

:D:D:D

corsa_N Arkadasa katılıyorum sız sordugunuzda ceza yok gozukuyordur ama ınanınkı ne kadar hızlı gecersenız gecın yakalanıyosunuz ceza kacınılmaz yanı

120 yine iyiymiş. bizim bir tane servis şoförü var. bazen mecburen onun aracıyla izmitten istanbula geliyorum.adam mercedes sprınter ile 160 km/h la kaç kere geçti. tabi bizim slk öğrencilerimizde iyi bir şeymiş gibi alkışlıyo elemanı. nasıl bir milletiz . vallahi anlamıyorum. bır lastik patlasa o sırada ,20 kişi var araçta. kaçımız sağ çıkar acaba. bunu düşünen yok. anlık yaşıyor bazıları. ayrıca 120 km yi bilmiyorum ama 160 ile geçtiğinde kesinlikle okumuyor. bundan eminim. ama şöyle bir durumda var. adama en son duyduğumda 2 bin tl ceza gelmişti. plakayı yakalamışler görüntülerden

masallah ıyı gecmıs ben en son 150 gecmıstım ama gecmem bıdaha:D

Geri