|
![]() |
|
![]() |
||||
|
Teknik Servis Aracınızla İlgili Her Türlü Sorununuzu Paylaşıp, Yanıt Alabilirsiniz... |
Reklam |
|
![]() |
|
| Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 16.01.2008
Üye No:13269
Otomobil: 2000 ASTRA CD Yaş: 41
Beğendiği Mesaj: 0
0 mesajı 0 kere beğenildi
|
![]() merhaba arkadaşlar.
imzamdaki aracımla ilgili bir durum var. (2000 opel astra cd) aracıma birkaç ay önce bakım yaptırırken ustadan rolanti devrini arttırmasını istemiştim. oda başka biryere götürüp bir cihazla yükselttiğini söylemişti ve lpg de iken sorun ortadan kakmıştı. şimdi ise araba ilk çalıştığında benzinde iken çoook zengin karışım yapıyor ve motor boğuluyor, hatta sabahsa çiğ benzin kokusu bile duyuluyor. . yol bilgisayarı anlık tüketim verisi 4 lt/saat oluyor. gaza basıncada bir boğulma oluyor vb. 10-15 sn sonra lpg'ye geçince sorun bitiyor. araba saat gibi çalışıyor. araç sıcakken calıştığında yine anlık tüketim 0,9 lt/saat oluyor vede boğulma gaz pedalına bastığımda bi gaz yememe oluşuyor. şimdi sorum şu; Serviste benzin-hava karışımı ayarlaması nasıl yapılıyor. cihaz kalibrasyonu otomatikmi oluyor yoksa usta kendisimi set ediyor. servise 100km mesafedeyim bi ara gidip bi düzelteyim diyorum.
Reklam |
|
![]() |
#2 |
Forum USTA'sı
|
![]() merhaba benzin de hava yakıt karışımını motor beyni ayarlar yani bizler müdahale edemiyoruz lpg için ise bu farklı istediği ayarı yapabiliyorlar ama bence sizin sorun su sıcaklık sensörü bozuk gibi bence gösterin servise
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
oto terimler sozlugu | maxi106 | Teknik Servis | 30 | 11-02-2016 17:58 |
Aracınız için doğru oktan sayısını nasıl anlarsınız. | weSti555 | Teknik Servis | 137 | 18-04-2015 20:07 |
Nos nedir? nasıl çalışır ? | Neutral | Tuning ve Modifiye Hattı | 62 | 26-10-2008 13:07 |
Motor elemanları. | Kunteper Canavarı | Opel Sohbetlerimiz | 9 | 02-05-2008 20:59 |
Performas Benzin Regulatoru | weSti555 | Tuning ve Modifiye Hattı | 16 | 23-06-2007 10:59 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|