PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : problem!!!

exilegs
13-04-2007, 19:16
Arkadaşlar benim bilgisayar kendi kendine kapanmıyo yani bilgisayarı kapat diyince bi yaz geliyo yazılım kapandıktan sonra şöle ''bilgisayarınızı güvenle kapatabilirsiniz'' diye bi yazı geliyo ben power düğmesine basıp kapatıyorum eskiden kendi kapanıyodu.Bunu nasıl düzeltecez yaw?:confused: :confused: :confused: :confused:

yenilmez27
15-04-2007, 19:52
bilgisayarını sorunun başladığı günden birkaç gün önceye geri yüklemeyi denedinmi ?

simurg
16-04-2007, 10:55
şu geri yükleme olayını hiç yapamadım ben.
exilegs, arkadaş senin soruna benzer bir sorunu ben win 98 yüklü iken kodak makinenin programı yüzünden yaşamıştım, sonra başlat-çalıştır'a msconfig komutunu yazdım açılışta çalışan gereksiz programları iptal ettim, kodak dahil, hani şu saatin yananda çalışan abuk programlar varya hepsini iptal ettim hem PC hızlandı hem sorundan kurtuldum.
umarım işine yarar.

skyeye
16-04-2007, 11:04
Aynı problemi SP2 yükledikten sonra ben de yaşamaya başladım...

exilegs
16-04-2007, 12:58
bilgisayarını sorunun başladığı günden birkaç gün önceye geri yüklemeyi denedinmi ?denemedim ama o zamanda baya bi programın yeri değişiyo mesela oynadığın oyunun bile save dosyası geriye gidiyor.böyle yapmasıda baya bi zaman oldu yani şöle 4 ay fln böle kullandım.Heralde şeyden diye düşünüyorum ama ilk başdaki delete tuşuna basınca Dios mavi yerden ayarlanıo diye biliyorum...

KA®ANLIK
16-04-2007, 15:22
Arkadaşlar benim bilgisayar kendi kendine kapanmıyo yani bilgisayarı kapat diyince bi yaz geliyo yazılım kapandıktan sonra şöle ''bilgisayarınızı güvenle kapatabilirsiniz'' diye bi yazı geliyo ben power düğmesine basıp kapatıyorum eskiden kendi kapanıyodu.Bunu nasıl düzeltecez yaw?:confused: :confused: :confused: :confused:

masaüstüne sağ tıkla,
ÖZELLİKLER e gir.

"Ekran Koruyucu" sekmesine girdikten sonra;
"GÜÇ" butonuna basın.

açılan pencerelerden birinin içinde "Gelişmiş Güç Denetimini Etkinleştir" diye bi seçenek olması lazım.

Onu işaretleyin. sorun ortadan kalkacaktır...

yenilmez27
16-04-2007, 15:23
arkadaşlar bilgisaranızdan yüklediğiniz programları sorunsuzca kaldırmanız için size bir program vereyim kendi uploadımdır. bilgisayarınızdaki kaldırırken sorun çıkaran programları bile sorunsuzca kaldırıyor ayrıca sistem temizleme özelliğide mevcut
http://img263.imageshack.us/img263/6978/adszcf7.jpg

buradan indirebilirsiniz File: Your_Uninstaller__2006_Pro_v[1].5.0.0.230.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/26295398/Your_Uninstaller__2006_Pro_v_1_.5.0.0.230.rar

exilegs
16-04-2007, 20:13
masaüstüne sağ tıkla,
ÖZELLİKLER e gir.

"Ekran Koruyucu" sekmesine girdikten sonra;
"GÜÇ" butonuna basın.

açılan pencerelerden birinin içinde "Gelişmiş Güç Denetimini Etkinleştir" diye bi seçenek olması lazım.

Onu işaretleyin. sorun ortadan kalkacaktır...
sorun çözüldü teşekkürler:rock

KA®ANLIK
17-04-2007, 11:02
Rica ederim...