Orijinalini görmek için tıklayınız : HDD bolumlerini nasıl kilitlerim
piyanist16
06-04-2007, 18:43
dostlar ben hardiskimi 4 e böldüm: 1 işletim sistemi, 2 resim ve kişisel arşivim, 3 mp3 arşivim 4 kardeşime ait bölüm, kardeşime de farklı bir oturum açtım ancak kişisel bölümüme girmemesi için onu sınırlı kullanıcı yaptım..ama netten bişi indireceği zaman ve program kuracağı zaman problem yaşadığı için sürekli başımı şişiriyo...
bu nedenle hdd nin bana ait bölümüne şifre koyabilirmiyim yada içindeki istediğim dosyalarıma nasıl şifre koyarım....
desteğiniz için şimdiden teşekkürler....
dosya bekçisi adında bi program vardı galiba istediğin klasöre şifre koyabiliyorsun.. bi ara kullanmıştım ...
zafim2002
07-04-2007, 00:05
PC SECURITY adinda bi program var.Ben kullandim ve mahareti baya büyük.Bilgisayarinda bulunan dosyayi acmak isteyenler ekranda böyle bir dosya bulunmamaktadir veya hatali dosya bicimi gibi ibarelerle karsilasiyor.Tabiiki önceden bu dosyayi blocke ettiysen.Istersen bi arastirayim.
dostlar ben hardiskimi 4 e böldüm: 1 işletim sistemi, 2 resim ve kişisel arşivim, 3 mp3 arşivim 4 kardeşime ait bölüm, kardeşime de farklı bir oturum açtım ancak kişisel bölümüme girmemesi için onu sınırlı kullanıcı yaptım..ama netten bişi indireceği zaman ve program kuracağı zaman problem yaşadığı için sürekli başımı şişiriyo...
bu nedenle hdd nin bana ait bölümüne şifre koyabilirmiyim yada içindeki istediğim dosyalarıma nasıl şifre koyarım....
desteğiniz için şimdiden teşekkürler....
Barbar Klasör KiLidi war onu kuLLan istersen pm den atarım sana...
Barbar Klasör KiLidi war onu kuLLan istersen :good:
piyanist16
07-04-2007, 12:18
Barbar Klasör KiLidi war onu kuLLan istersen pm den atarım sana...
:good: teşekkürler iyi olur...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net