Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni indirimdeki fiyatlarla astra classic mi meriva mı???
merhaba arkadaşlar şu son yapılan indirimler cazip geldi bende bir opel edinmek istiyorum ama merivayla astra classic arasında kaldım fiyatları yakın birbirlerine.astranın bilindik bir araba olması iyi bir şey ama bu kasayı kaldırırlarsa değeri çok mu düşer?merivada çok yeni bana biraz hantal gibi geldi ama konforlu ve yeni bir teknoloji sonuçta bana biran önce yardımcı olursanız çok sevinirim malum kampanya ay sonuna kadar:confused: :confused: birde piyasada meriva çok tutulmadı gibi geldi bana neden?benzin yakma durumları nasıl acaba?
Meriva düşünürsen bence kesinlikle dizel ini düşün.Astra Classic yakında kalkacak sanırım piyasadan böyle düşünürsen meriva daha mantıklı geliyor ayrıca dizel meriva oldukça seri bi araç..
Astra derim şahsen;ama Meriva nın iç ve bagaj avantajı var,diğer taraftan 1.6 sının kasaya göre ağır kaldığını biliyorum ...
astra_njoy
26-03-2007, 21:23
sportif kullanacaksan kesinlikle astra mümkünsede h/b :)
Classic arabayla işim olmaz sıfır düşünüyorsam..1-0 yenik başlarsın..Meriva dizel ise yanasma 70 bg çekmiyor aracı,1.6 easyleri bile tat vermiyor haberin olsun..
tween&ozy
29-03-2007, 23:58
astra classic çok tutulan bir araç.. sportifliğe yatkın bir araç.. ama aile tarzı yüksek araba istiyosan meriva daha mantıklı olur..
MerifasT
31-03-2007, 13:49
tabiki meriva
astra classic iyide kaldırılma durumu var meriva gözüme hoş gelmiyor..ben olsam ikisinide almazdım...
SERKAN_61
31-03-2007, 15:32
astra classic iyide kaldırılma durumu var meriva gözüme hoş gelmiyor..ben olsam ikisinide almazdım...arkadaşa katılıyorum yeni astra da düşüne bilirsin yada başka bi opel modeli ama illakide bunlrdan biri olucak dersen meriva al;)
KentucKy
31-03-2007, 15:53
zafirada indirim yokmu onuda alabilirsin.
kardeş spor olsun diyosan tabiki astra clasic hem çok hoş biaraba
astra classic iyide kaldırılma durumu var meriva gözüme hoş gelmiyor..ben olsam ikisinide almazdım...
Bencede. Bunların yerine 2. el astra h alsan daha mantıklı bana göre
geographer
01-04-2007, 17:00
merivalar tutulmadı çünkü motor-kasa uyumsuzluğu var bir kere. ama astra classic yeni astralar çıkmasına rağmen hala tutuluyor. 2009 a kadar da üretilecek. astra classici kıskananlar var sanırım.
mustafagokay
01-04-2007, 22:37
Ben dizel meriva alırdım, bence daha şık ve kullanışlı...
Astra Classic ler donanım açısından çok fakir kalır yanında...
bu arabaları bide satarken düşün. bi kere astrayı daha rahat satacağın bi gerçek. astra 10 yıl sonra dahi alıcı bulacak bir araç oysa meriva ara dönem aracı bence.
astra 10 yıl öncede vardı 10 yıl sonrada olacak. YA MERİVA?
KISACA BENCE ASTRA CLASSIC
be_ko_064
04-04-2007, 18:30
Astra Classic tabi ki
BENCE MERİVANIN TİPİ GENÇ (BEN) İŞİ OLMAZ...
Kesinlikle Meriva alma , sorunları bitmediği gibi satarkende çok ciddi zarar edersin. Meriva eski corsa alt yapısı üstüne şişirilmiş bir araç. Yüksek görüntüsü aldatmasın.
kenangocmen88
23-04-2007, 21:14
2. el yeni kasa astra düşün derim...
bence ikisinide alma....
classic astrayı kolay satarsın ama satarken ucuza gider.bu kasanın 0'ıda yakında piyasadan kalkar,yani astra classic son deminde(ama arabaya lafım yok yanlış anlaşılmasın)...
merivada güzel araba ama çok satılmadı beaa...
alırsam epey kullancam diyorsan ve illa ikisinden birini alcam diyorsan meriva...şahsi fikrim böyle...
TABİİ KARAR SENİN...
astra classic daha ağır basıyor bence.hem oturaklı,hem kullanışlı,hem sportif.ama meriva için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim...
Tanbaron
24-04-2007, 18:10
astra classic daha ağır basıyor bence.hem oturaklı,hem kullanışlı,hem sportif.ama meriva için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim...
+:good: illa sıfır alacam diyorsan,astra classic al derim.
ben olsam yeni kasa astra'nın ikinci el temizini alırım.10.000-20.000 kilometre de sıfır gibi olanları var.
arkadaşım bu soruya iki türlü yanıt verilebilir..birincisi sportif kullanacaksan tabiki astra...ikincisi ailece bineceksen tabiki meriv....
ergin967
24-04-2007, 20:39
tabiikide astra 1.kendini ispat edecek birşeyi yok artık yıllardır tank gibi yollarda.2.meriva,ya göre(kesinlikle) daha karizmatik görüntü 3.satarken meriva kadar zorlanmadan hemen satarsın(1.6 ama 1.4 değil) sağlam yol tutuş,virajlara güvenli giriş eee daha ne olsun..:good:
MerifasT
28-04-2007, 20:08
ya bizde ilk başta astra classic alcaktık sonra meriva aldık ama bn pişmanım keşke astra alsaydık çünkü modifiye için aksesuar bulunuyor merivalarda bide yağ eksiltme sorunu var ama spor kullanmıcam diosan meriva al iç hacmi geniş fena sayılmaz yinede
onur_arslan_59
28-04-2007, 20:24
tamamen sana bağlı uzun süre kullancam diosan meriva ama bi kac sene kullancam diosan astra
MerifasT
28-04-2007, 20:35
tamamen sana bağlı uzun süre kullancam diosan meriva ama bi kac sene kullancam diosan astra
:good::good::good:
Kesinlikle Meriva alma , sorunları bitmediği gibi satarkende çok ciddi zarar edersin. Meriva eski corsa alt yapısı üstüne şişirilmiş bir araç. Yüksek görüntüsü aldatmasın.
ne gibi sorunları varmış anlamadım. ben iki yıldır kullanıyorum. hiçbir sorunla karşılaşmadım. ayrıca bir arabanın sorun yaratması osınıftaki tüm arabalar sorunludur anlamına gelmez. sen hiç merivayla yolculuk yaptın mı ki şişirilmiş bir araç diyorsun. kullanalar merivanın sunduğu konforu ve yüksek yapının avantajları çok iyi biliyor.
ben her ikisini de kullandım. astranın merivaya göre tek artısı ikisinde de aynı motor olmasına rağmen astranın biraz daha seri ve performanslı oluşu. nedeni ise tabiki ağırlık.
konfor ve kullanım kolaylığı genişlik ve esneklik ararsan meriva derim. hiç düşünme al. ben kullanan biri olarak gerçekten de çok memnunum.
tip meselesine gelince; bu tamamen zevk meselesi. bazıları hiç beğenmiyor, ben inadına çok seviyorum merivanın tipini
Evet hem de otomatik vitesini , arkadaşım şirketine makam aracı diye almıştı. Senin aracında sorun yok diye bir arac modeli kusursuz olmaz. Bana tam bir sene önceki konuya cevap yazmaya mecbur bırakıyorsun, merivanın yeni modeli çıkacak
mustafa1339
22-02-2008, 22:11
Kesinlikle Astra Classic yıllardır kullanılan bir araba
26-03-2007, 13:15 Tarihli fiyat şartları
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net