PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunny 4001 Divx Player'da altyazı sorunu

sapphire
20-03-2007, 23:39
Yeni aldığım Sunny 4001 divx player'da altyazı sorunu yaşıyorum.Bir dvd'ye 6 film kaydettim,altyazılar ile aynı isimleri verdim.Filmler problemsiz açılıyor ama altyazılar çalışmıyor.Filmler ile altyazıları dvd'nin içine doğrudan kopyaladım,acaba her filmi ve altyazısını aynı isimle tek tek klasörlere mi kaydetmek gerekiyor?Yardımlarınızı bekliyorum..

gokalp
20-03-2007, 23:43
önce yaptığın dvd leri başka bi playerda dene eğer onlarda görünüyorsa alt yazı malesef cihazın desteklemiyor demektir.

sapphire
20-03-2007, 23:51
En sorunsuz olan divx player hangisi acaba?Eğer desteklemiyorsa altyazıları film ile hangi programla birleştirebiliriz?

KA®ANLIK
21-03-2007, 17:51
ben vestel kullanıyorum;
alt yazıda falan bi problem yok...

codec ile ilgili sorun olunca vestel servislerine götürüp bi codec güncellemesi yaptırıyorsunuz; düzeliyor. gerçi şu ana kadar 1 filmde yaşadım codec sorunu onun içinde götürmedim servise :)

Vestel iyi gibi bu işte :)

sapphire
23-03-2007, 09:06
altyazının ismini değiştirdiğim için problem oluyormuş,şu an altyazılı divx'leri rahatlıkla izleyebiliyorum.Problem çözüldüğünden dolayı konuyu silebilirmiyiz?

KA®ANLIK
23-03-2007, 09:09
konu kalsın bence yararlanan arkadaşlar olabilir :}

skyeye
23-03-2007, 09:10
Problemin çözüldüğüne sevindim.Ben yine de Philips 5900'ü önereyim.HDMI bağlantısı dahil ne ararsan var ve tüm filmleri problemsiz bir şekilde açıyor.Tek eksiği DTS support, zaten DTS destekleyen çok az player var...

sapphire
23-03-2007, 09:24
konu kalsın bence yararlanan arkadaşlar olabilir :}
Daha geniş olarak anlatayım o zaman.Problem uzun ve karışık olan altyazı isimlerini kısaltarak yazmamdan kaynaklanmış.Dosya özelliklerine baktığım zaman uzantılarını göremedim,film isimlerini altyazının orijinal ismiyle değiştirince problem ortadan kalktı.

sapphire
23-03-2007, 09:27
Problemin çözüldüğüne sevindim.Ben yine de Philips 5900'ü önereyim.HDMI bağlantısı dahil ne ararsan var ve tüm filmleri problemsiz bir şekilde açıyor.Tek eksiği DTS support, zaten DTS destekleyen çok az player var...
Teşekkürler Erman.Sunny'i zaten sadece Divx izlemek için aldım.DTS destekli dvd player'ım var home theatre ile entegre ama o da divx okumuyor ve dvd seçiyor:(