Orijinalini görmek için tıklayınız : artık bm 1210 nunda melekleri var
evet çok ugraştık ama oldu bu gün gedizlerden aracımı aldım 10 günlük hasret sona erdi çokk özlemişim çokk bende corsamın bana verdigi sürüş keyfinden dolayı onu ödüllendirdim ve sarı kızıma engel taktım baya yoruldum ama degdi 5 saat az degil
http://img442.imageshack.us/img442/209/dsci0077rr5.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/7161/dsci0078ju1.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/6088/dsci0081nx3.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/8951/dsci0079gb4.jpg
http://img389.imageshack.us/img389/9885/dsci0082mq9.jpg
http://img391.imageshack.us/img391/9694/dsci0097rs8.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/3257/dsci0100hx4.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/3217/dsci0086wg1.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/4931/dsci0089xg4.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/3253/dsci0098co8.jpg
emegi gecen opel uzman doktoru sevgili muddapa abiye ve tüm opel team çalışanlarına teşekkür ederim :good::alkis:
bu engelleri bana beni üzmeden satan sevgili üyelerimizden biri olan hasang a corsa gsi alt ızgaralar için sevgili corsac a
teşekkür ederim sagolun arkadaşlar :alkis:
hasan bunları slikonlamak ölümmüş be yaw bittim camsız taktık far ayarına gittim son gel sök camlarını yapıştır vs sisleri takamadık valla
ama bu hafta onlarıda halledecegiz inşallah
bi corsayada engell ancak bu kadar yakışır
hayırlı uğurlu olsun şık durmuş..
vectracı__
17-03-2007, 22:14
angellar yakıyo hayırlı olsun kazasız belasız
teşekkür ederim sagol renkten dolayı benim baya hoşuma gitti
hiç istemezdim orjinalden başka bişiy ama aklıma yattı bunlar
yakışmış abiii asıl yorum aşada :)
abim on numara duruyo güle güle kullan allah camına taş değdirmesin dedin gibi bi corsaya angel eyes bukadarmı yakışır bukadarmı açar arabayı süper valla:)
tabii gsi ızgaralarda şekil duruyo göz ardı olmasın!!!!!:)
süper olmuş Valla güle güle kullan pahalı olduysa kasko ya işlet bence
Güle güle kullan Muharrem, son derece yakışmış...
çok yakışmış yakıyo angellar konuşuyo yani :)
Mehmet Gazihan
18-03-2007, 00:23
Abi süper..Gecelerin yargıcı yaz arabanın arkasına...Harbiden yargılar gibi bakıyor araba
Güzel olmuş valla hayırlı olsun ;farlara mercek de mi taktın,xenon da yaparsan var ya ... :good:
teşekkür ederim arkadaşlar begendiginize sevindim
astrax_35
18-03-2007, 00:38
Gerçekten güzel olmuş güle güle kullan artık heryere gece gidersin :)
kurt_35li
18-03-2007, 00:54
hayırlı olsun tamponu niye söktünüz
corsa c lerde farı sökmek için önce tamponu sökmek gerekiyor onun için söktük
bu arada merceklere sagolsun hasan toyota avensis mercekleri takmış bayaa iyi yani ledlerde degişti daha canlı yansın diye
abiciğim ne demek yaa!beni utandırıyosun ne yaptıkki:) abii hakiikaten çok güzell olmuşş güle güle kullan hayırlı uğurlu olsunn!ahhh ahhhh!keşke benim corsaya taksamıydımm:)o kadar uğraş ondan sonra muharrem abi buralarda havasını bassınn:) abi şaka yapıyorum haa alınmayasınn;)
muharrem abi kısandım valla hemen camı kırıp ledleri deistiriom bende:)
fastest89
18-03-2007, 01:42
abi valla güzel olmuş ama resimlerin birinde mavi birinde beyaz yanıyo gibi çıkmış buu angel lar ne renk yanıyo çıplak gözle bakılıca??
cok guzel olmuss.. super olmussss.. arabanin rengi .. senin arabanin uzerine titremen.. 4 4 luk bi araba superr
abi valla güzel olmuş ama resimlerin birinde mavi birinde beyaz yanıyo gibi çıkmış buu angel lar ne renk yanıyo çıplak gözle bakılıca??
beyazz resimde öyle çıkmışş:)
cey cey teşekkür ee opel aşkı böyle bişiy :D
abiciğim ne demek yaa!beni utandırıyosun ne yaptıkki:) abii hakiikaten çok güzell olmuşş güle güle kullan hayırlı uğurlu olsunn!ahhh ahhhh!keşke benim corsaya taksamıydımm:)o kadar uğraş ondan sonra muharrem abi buralarda havasını bassınn:) abi şaka yapıyorum haa alınmayasınn;)
yokk bee alınmam ama sende kıskanma yaw :)
muharrem abi kısandım valla hemen camı kırıp ledleri deistiriom bende:)
yok be ömer kırmayalım fırına atalımm :):) açmak zor ama açtımı gerisi kolay sıkma canını hasan yardımcı olur herhal :alkis:
yaaa abi yaa ,
yapmayın böle şeyler kudurtmayın beni yaaa. Sizlerin yüzünden arabaya masraf yapmaya başladım diye evde kıyametler kopuyor.
Şaka bi yana; Harbiden çok güzel olmuş, çok yakışmış!!!
Kazasız belasız kullanman dileğiyle, allah gözden nazardan sakınsın...
Bu arada içten far ayarları iptal oldu değil mi ?
Bence Corsa Tuning bir topik aç burayı tesadüfen gördüm.
Yeni Astra
18-03-2007, 09:46
:alkis: Bomba gibi olmuş. Şimdi bu arabanın tadı gece çıkıyor ya, insan bundan inmek istemez zombi gibi olur valla.:alkis:
Hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Renk güzel, araba güzel, angel güzel. Daha ne olsun..
huvvv hakikaten güzel olmuş yaaa güle güle kullanırsın umarım...
invisibleagle
18-03-2007, 13:47
ya bu renge de çok tatlı gitmiş bu sonarlar.Siyah-altın sarısı bileşimi çok tatlı durmuş.Hayırlı olsun kardeş.Güle güle kullan.Artık senin de üzerinde bi sürü meraklı göz olacak demektir :)
kutluhan23
18-03-2007, 13:52
harbi ne güzel oluyo şu angeller yaw kazasız belasız kullan dostum
alper_06
18-03-2007, 14:29
hayırlı olsun çok yakışmış güle güle kullanın
Çok güzel olmus kardes bir de body kit çaktın mı daha tadından yenmez..ön plaka yada plaklığı sök bir de öyle bak,daha afilli duracaktır..Kazasız belasız..Maşallah..
yapiressami
18-03-2007, 15:30
benimde rüyalarıma giriyo bu ara sistem çok pahalı araştırmaktayım..... hayırlı olsun muharrem bey harbi dehşet olmuş farlar...güle güle kuLLan ;)
yaaa abi yaa ,
yapmayın böle şeyler kudurtmayın beni yaaa. Sizlerin yüzünden arabaya masraf yapmaya başladım diye evde kıyametler kopuyor.
Şaka bi yana; Harbiden çok güzel olmuş, çok yakışmış!!!
Kazasız belasız kullanman dileğiyle, allah gözden nazardan sakınsın...
Bu arada içten far ayarları iptal oldu değil mi ?
Bence Corsa Tuning bir topik aç burayı tesadüfen gördüm.
evet iptal oluyo yani far ayarı yapan biyerde iyi bi ayar yaptınmı gerek kalmıyo artık içerden ayarlamaya iyi dileklerin için sagol :good:
bunun tunig le bi alakası yok diye buraya açtım bilmem olabirlirdi aslında
arkadaşlar plaka yaptırıcam ve öndeki logo koromajı içinde bi altarnatif düşünüyorum alt gsi ızgara modeli bişiy arıyorum bakalım
tampon alt karlıkları da yaptırıcam bu ara. ama vakit ve bütce ayırmak gerekiyor kısmet artık bakalım ne olacak
bu arada msj yazan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum sagolun darısı yapmak isteyenlerin başına :alkis:
dün gece gez gez bihal oldum dışardan göremesemde ilgi çektigini sanıyorum arkadaşa dedim al bi git gel bende bakam :) gerçekten güzel görünüyor
Dün canlı gördüm gerçekten BMW yede bukadar yakışıyor zaten...
setapxxx
19-03-2007, 10:42
hayırlı uğurlu olsun birazdaha ödüllendir onu bi xenon tak:good:
hayırlı uğurlu olsun birazdaha ödüllendir onu bi xenon tak:good:
düşünmüyo degilim alırız inşallah onuda onu ne kadar ödüllendirsem az :good:
BY_Corsa
19-03-2007, 12:52
çok güzel olmuş, güle güle kullan.artık şu imzandaki resimleri de değiştirirsin :)
sislerde takılsında ondan sonra degiştiricem
yusufaltintepe
19-03-2007, 16:44
hayırlı olsun gerçekten çok şık durmuş güle güle eskit
blackstorm_52
19-03-2007, 16:56
Abi süper..Gecelerin yargıcı yaz arabanın arkasına...Harbiden yargılar gibi bakıyor araba
bence yazdırma herkes amele der valla basta ben...:) :D :D
:kop::kop: siyah flimin üzerine beyaz gölgelimi mehmet usta bide
yok kırımızı büyük bi yazı olacak yazdırınca eklerrim resmini
gecelerin yargıcı bay amale aga78 diye
maksat muhabbet olsun dimi
ekselans0001
19-03-2007, 19:54
çok hoşş güle güle kullan Allah nazarlardan korusun.!!!
amin valla nazara inanırım ve bu gün enteresan bişiy oldu ön plakanın iki cidasından biri çıkmış nasıl olmuşsa daha 2 gün önce ben taktım ama bu gün çıkmış ve yolda giderken birden bi çatırtı koptu millett işaret ediyo durdum bi baktım bizim plaka yere sürtüyo bi tarafı takılı bitarafı yerde şükür plaka düşmemiş Allah hepimizi nazardan korusun
ekselans0001
19-03-2007, 21:35
Allah hepimizi nazardan korusun
amin
corsaDistorsiyon
20-03-2007, 23:02
Senin arabayı tanıyoruz zaten,çok temiz bi corsa olarak kafamda bi yerlerde duruyodu resimleri,ama şimdi daha da tatlı olmuş,kazasız belasız kullan kardeşim
çok teşekkür ederim arkadaşım. sagol
CrazyTuning
23-03-2007, 20:24
acayip yakışmış
SERKAN_61
23-03-2007, 20:33
abi süper olmuşşş şimdi bende kaşınmaya başladım:) alacam bende yaa ne kadar oldu maliyeti sana bide sattın mı sen eski farlarını.. çok yakışmış abi güle güle kullan
faithless1905
23-03-2007, 20:45
hayırlı olsun mükemmel olmuş bu angel olayına bende mi girsem ne yapsam birde bizim alet siyah ya iyi durur gibime geliyor...
KentucKy
23-03-2007, 21:17
yakışmış allah kaza bela vermeye
tween&ozy
24-03-2007, 22:44
cok yakışmış hayırlı olsun.. bende yaptırmak istiyorum ama uzunları yakınca ii olmaz dediler bana..öyle bir dezavantajı var mı?
wayyy harika görünüyor gerçekten renk hoşuma gitmişti zaten! siyahta nasıl durduğunu görmüştüm ama bu renkte de süper durmuş allah kaza bela göstermesin...maşallah...
çok süper olmuş elinize emeğinize sağlıkk
Mehmet Gazihan
24-03-2007, 23:31
amin valla nazara inanırım ve bu gün enteresan bişiy oldu ön plakanın iki cidasından biri çıkmış nasıl olmuşsa daha 2 gün önce ben taktım ama bu gün çıkmış ve yolda giderken birden bi çatırtı koptu millett işaret ediyo durdum bi baktım bizim plaka yere sürtüyo bi tarafı takılı bitarafı yerde şükür plaka düşmemiş Allah hepimizi nazardan korusun
Abi senin taktığın civata bu kadar olur zaten..:kop:
Abi senin taktığın civata bu kadar olur zaten..:kop:
sen geç dalganı mehmet civatayı gedizler yalama yapmış desem sen ne dersin :kop: sanıyorum hava sıcaktı ve plaka gergindi ondan olsa gerek zaten aynı yere olmadı küçük geldi vida bende plaka çercevesini 2 3 vidayla tutturdum bide plakanın üzerinden attım ohhh mis gibi
cok yakışmış hayırlı olsun.. bende yaptırmak istiyorum ama uzunları yakınca ii olmaz dediler bana..öyle bir dezavantajı var mı?
ben çok memnunum kısaları yakınca önünde düzdüz bi cizgiyle kesilmiş bi ışık modeli var ____:--:______ bu hattın aynısını yola yansıtıyo ve müthiş uzunlarda harika nasıl bi sorun varmışki uzunlarda
bu arada ceren dileklerin için teşekkür :alkis:
harun_hu001 teşekkür ederim :alkis:
SN168-gsi
25-03-2007, 17:15
çok şık olmuş güle güle kullan ...
mevcut farlarin icine mi yapildi bunlar tam anlayamadim,yoksa farlar kökten mi degisti,gerci kökten degismis olsa neden farlarin ici acilsin ki degil mi :)
crazy_pistols
25-03-2007, 19:46
toprağım çok yakışmış corsana da sanki sol sağdan az yanıyo gibi:)emeğine sağlık....
içini açtık çünkü mercekler degişti ve silikonları dahada saglıklı hale getirdik su almasın diye farlar ayarlanmadan çektim bu resimleri biri az yanıyo degilde aşagı bakıyo :) topragım ama şimdi mükemmel gece önünde dümdüz bi çizgi duvarı ile yol alıyosun harika bi model
burakttt
26-03-2007, 18:46
Emeklerinize sağlık Çok güzel olmuş.Allah kaza bela vermesin.
550 ytl ye bitti sonar marka ama ben almadan 170 ytl de masraf yapılmış mercek ve ledler degişmiş
dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
güzel olmus kardeşte bu sana kaca mal oldu
güzel olmus kardeşte bu sana kaca mal oldu
bi üstte yazıyor ;)
kurt.ibrahim
29-03-2007, 23:53
İki defa gözün aydın diyeyim .
1-Uzun uğraşlardadan sonra kavka döğüş arabanı kurtarıp kavuşmana .
2-Yeni farlarına .
Güle,güle kullan.:good:
İki defa gözün aydın diyeyim .
1-Uzun uğraşlardadan sonra kavka döğüş arabanı kurtarıp kavuşmana .
2-Yeni farlarına .
Güle,güle kullan.:good:
dogru valla çok ugraştık ama oldu sonunda teşekkür ederim ;)
Allah nazardan saklasın kaza bela vermesin 10 numara
badboyss35
04-04-2007, 18:25
güzel olmuş kazasız belasız
hayırlı olsun çok güzel olmuş
teşekkür ederim arkadaşlar sagolun bu gün camlara filmde çekildi sislerde takılıyor çok iyi olucak inşallah hayırlısı artık
bu arada sevgili karanlık konuyu buraya taşıdıgın için sanada teşekkür ederim yerini bulmuş
benim de hoşuma gitti çok şık olmuş... gule gule kullan...
hayırlı olsun güzel olmuş
teşekkür ederim arkadaşlar bide böyle bi görün bakalım
http://img463.imageshack.us/img463/9797/14042007395dw1.jpg
Senın aracın rengı nede cok uyum saglamıs gercekten 10numara+5yıldız verılır buna:)
kazasız belasız ıns...
teşekkür ederim evet renkten bi + var
garage opel team
24-04-2007, 23:51
1210 kardeş on numara olmuş bende bugun aldım angelları yarın bağlatıcam ayrıca senın gsi ızgaralrın çok hoşuma gitti ama yaptıklarımızı diil sölediklerimizi yapmak en buyuk kural başarılar yolunn açık olsun bm 1210
invisibleagle
25-04-2007, 10:23
Dostum bunların hep gece çekimlerini vermişsin.Gündüz gözüküyomu??Ben de sonar kitimi çıkarıp içini açtım.Sarı yanan ledleri beyazlarla değiştirdim.Fakat yanış olarak aynı güçte yanıyor.Senin angel halkaları gündüz belli oluyor mu??Yoksa şu florasan tipinde olanlardan alcam.Ama onlar da çok pahallı.
http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=421
Bu linkdeki angel halkaları her zaman görünür cinsten.Ama uzun ömürlü değilmiş ve her zaman yakmayın diyolar.Bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
gündüz hiç dikkat etmedim ama belli olacagını sanmıyorum bi gofte gördüm gündüz çok iyi belli oluyordu sanırım leon büktürmüş hani şu disko bar tabela ışıklarında kullanılan senin resimde sarı görünüyor beyazmı bu bu arada sonarın camları hafif kararta bilsek film gibi bişiyle gündüzde belli olur ama o florasanlar dan tavsiye etmem açıkcası hem ince hemde biraz dandik gibi bizzat baktım autoshop da
buda marşbiyel pek begenmedim ama daha iyi bişiy bulunca degiştiricem renk tutmadı zor bi renk bu sarı tamponlarla alakalı bi çalışma yapıyoruz kısmetse en kısa zamanda onlarıda tamamlamış olacagız
http://img112.imageshack.us/img112/7310/dsc01162ki1.jpg
invisibleagle
14-05-2007, 17:37
buda marşbiyel pek begenmedim ama daha iyi bişiy bulunca degiştiricem renk tutmadı zor bi renk bu sarı tamponlarla alakalı bi çalışma yapıyoruz kısmetse en kısa zamanda onlarıda tamamlamış olacagız
Bence dodikleri de boyatırsan çok daha güzel durur.Ama onlar da zamanla çıkıyomuş :)
onlar mat siyah olucak ama ben komple siyahmı yapsam diye düşünmüyo degilim yani;)
uğraştığına değmiş.no doub't number one corsa.
crazy_pistols
25-05-2007, 18:07
hayırlı olsun abim güsel olmuş ama daha iisine layık seninki.:)
astrammm
25-05-2007, 19:10
güzel olmus
abim on numara duruyo güle güle kullan allah camına taş değdirmesin dedin gibi bi corsaya angel eyes bukadarmı yakışır bukadarmı açar arabayı süper valla:)
tabii gsi ızgaralarda şekil duruyo göz ardı olmasın!!!!!:)
avatarını degiştirmenin zamanı gelmedimi efem astra yok artık bide benim arabayı böy yapıyon sonra bizi masrafa sokucan omuyo ama ayıp yaw :)
SERKAN_61
19-07-2007, 00:56
muharrem abi bence arabanın rengine boyat çamurlukları benimki boyanmış çok tatlı oluyor
bence agaya boya deme kızıyo:):)
bence agaya boya deme kızıyo:):)
evet annen öyle boya moya demeyin banaaaa...!:mad:
:)
SERKAN_61
19-07-2007, 12:59
niye abi çok tatlı olur
rengini tutturabilseler oo çoktan yaptırırdım ama nerdee.. açma yaramı serkancım
çamurlukları boyattırcam diye arabayı komple boyaya sokturcan Serkan sende:D:D
böyle güzel abi bırak sakata gelme:)
serkan gördünmü bak forumu takip eden belli kaputtaki 5 cm çizikten dolayı yarıya kadar boyandı arabam şimdi bunları yapın desem bagajdan çıkarlar herhalde bu yaştan sonra cezaevinemi attırıcan beni bea cinayet sebebi :)
avatarını degiştirmenin zamanı gelmedimi efem astra yok artık bide benim arabayı böy yapıyon sonra bizi masrafa sokucan omuyo ama ayıp yaw :)
:) ewet abi geldide geçmişti bile yeniledim astradaki gibi hataya düşüp yıkamacıda yıkatmadım bu sefer kendim yıkadım :) nası ama yanıyo resmen :) daha sağlam sanallarım var can sıkıntısı işte uğraşıyoruz!!! :)
:) ewet abi geldide geçmişti bile yeniledim astradaki gibi hataya düşüp yıkamacıda yıkatmadım bu sefer kendim yıkadım :) nası ama yanıyo resmen :) daha sağlam sanallarım var can sıkıntısı işte uğraşıyoruz!!! :)
VAŞŞŞ PUFFF efem canavar gibi duruyor yarın alayım akşam onunla gezicem hee karting var sende gel istersen hep destek tam destek bu arada bu avatarındaki motorla vites atabildim şükür ama 2. vitese :)
VAŞŞŞ PUFFF efem canavar gibi duruyor yarın alayım akşam onunla gezicem hee karting var sende gel istersen hep destek tam destek bu arada bu avatarındaki motorla vites atabildim şükür ama 2. vitese :)
:) olur abi alo dersin gelirim ama veriğim gibi temiz isterim :) karting de olur destek herzaman tam eksiksiz yarın detaylı görüşürüz bu arada olsun 2. viteste bi aşama sayılır :) ama zevki farkli bişey olsa gerek bide tadabilsem daha kesin konuşurdum:alkis: :good: :)
:) olur abi alo dersin gelirim ama veriğim gibi temiz isterim :) karting de olur destek herzaman tam eksiksiz yarın detaylı görüşürüz bu arada olsun 2. viteste bi aşama sayılır :) ama zevki farkli bişey olsa gerek bide tadabilsem daha kesin konuşurdum:alkis: :good: :)
yaw gidecek yol bulamadım yoksa 3 4 saniyede 100 ü görüyon rüzgar atacak diye korkuyoryorum valla bi gün binersin diyicem ama daha çok gençsin;)
araba konusuna gelince sadece bakarız derim pis temiz fark edermi yaw. ayıpsın hee
yaw gidecek yol bulamadım yoksa 3 4 saniyede 100 ü görüyon rüzgar atacak diye korkuyoryorum valla bi gün binersin diyicem ama daha çok gençsin;)
araba konusuna gelince sadece bakarız derim pis temiz fark edermi yaw. ayıpsın hee
abi sende gençsin kendine haksızlık etme bugün dediğim gibi benden genç duruyosun valla :) hiç farketmez can sıkıntısından saldırcak yer arıyorum zati iyi geliyo havada sıcak su buz gibi serinletiyo bidaha yıkarız kısacası :) (biraz özel olucak belki ama kandilin mübarek olsun abi tabi okuyan okumayan diğer arkadaşlarında kandillerini kutluyorum)
efem bir haftadır arabamı yakayamadım ve bu bir haftada tam 1400 km yol yaptım şehir içi bittim. bi ara senin ellerinden öper corsam cilalı şampuan olsun ama çiff degil..:hıh: :kop:
yakışmış yeni corsayada yapılıyormu ?
Kazasız belasız..
Ön tampondaki gsi ızgaralrını nerden,kaç liraya temiz ettiniz acaba_? teşekkürler..
ön tampon ızgaralarını nerden,kaç liraya temiz ettiniz acaba_? teşekkürler..
ön tampon ızgaralarını nerden,kaç liraya temiz ettiniz acaba_? teşekkürler..
ben siteden bi arkadaştan aldım ankaradan yolladı sagolsun hiç kullanılmamıştı 100 ytl verdim .
yetkili servisler 20 25 gün süre içinde getiriyorlar
bostancı merkez opel 1haftaya getiriyor fiyat 75 ytl corsa gsi ızgara 3 parça .
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4381773&keyword=angel
şu marka ve fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? bende corsa ma taktırmak istiyorum. istanbul mecidiyeköyde oturuyorum. teşekkürler.:sorry:
önce kendini üye arşivine tanıtsan iyi olur .. burdan lütfen http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=11
fiyat marka iyi ama siyah zeminli seçsen daha şık ve amacına uygun olur.
hiç bir bilgim yok fakat bu konuda. yani o sitede link verdiğim kiti alınca direk sizin ki gibi olacak mı arabam yoksa ekstra masraf ile içine bir kaç parça daha takılması mı gerekiyor? saygılar.
not : ben eski ama çok aktif olmayan üyelerdenim. kendimi tanıtmıştım tekrar başlık açıp kirlilik yaratmak istemedim.
siyah zeminlisini aldıgın zaman sadece montaj üçreti vererek aynı tip farlara sahip olursun
sıkıntıları sıralıyım hemen
1. farlar tampon sökülerek montaj ediliyor.
2. far yükseklik ayar motoru bu farlarda yok
3. farların silikonlarını saglamlaştırman gerek su alıyor
4. silikonları saglamlaştırsanda yagmurlu havada azda olsa buğu yapıyor.
bunlara rağmen aracında çok şık bi görüntü elde ediyorsun baglatırsanda servis gibi biyerde baglat yada düzgün bi elektirikcide aracından çıkan h7 ampuller uyar onları takarsın.
teşekkürler. alabilirsem gider bir opel servisinde bağlatırım. zaten 30.000 bakımımda yaklaşıyor. 2 sene oldu benim 1.3 cdti alalı. En kısa zamanda resimlerle kendimi tekrar tanıtacağım. Teşekkürler cevaplarınız için. Fakat bu su işi pek hoşuma gitmedi. İçine su alabilen far mı olur :) Bakalım biraz daha araştıralım. Saygılarımla. Tuna
gerek yok çok uğraşma kadıköyde mert tuning var ordan en fazla 400 ytl ye alırsın sonar marka bendede sonar var montaj içinde ve bakımların tamir vs için bostancı sanayinin orda opel team var orda kafan rahat tertemiz yaptırabilirsin
sadece bu farlar için bile kurban kesilebilir aslında:) çok güzel olmuş..maşallah diorum...
meftun ünal
brqcorsa
20-11-2007, 01:42
gercekten corsalara cok yakısıor angellar.bu renge de acayip ii olmuş
vatansever08
20-11-2007, 12:38
benim angelın bir tanesi su alıyor ne yaparız yardımcı olurmusun
Gökhan_55
20-11-2007, 12:53
mükemmel olmuşş güle güle kullan...
benim angelın bir tanesi su alıyor ne yaparız yardımcı olurmusun
arkasında mevcut bazı delikler var angellerin kabloları ordan çıkıyor muhtemelen ordan alıyordun silikonla bu sorunu çözebilirsin..
sadece bu farlar için bile kurban kesilebilir aslında:) çok güzel olmuş..maşallah diorum...
meftun ünal
gercekten corsalara cok yakısıor angellar.bu renge de acayip ii olmuş
mükemmel olmuşş güle güle kullan...
teşekkürler arkadaşlar..
cok fazla fiyat mevzuu dondugu icin bir aydinlatici bilgi vermek istiyorum, bugun istanbul aksaraydan kendi corsa c.me angel arastirdim, 6 taksit ve 300 ytl fiyat aldim, arzu eden bana ozel mesaj atsin telefonunu tazar veririm, buarada satici firmanin ve sahsin benimle hicbir alakasi yok, sadece gecerken ugradigim biryer, markada hem sonar hemde junyan, fiyat ikisinde de 300 ytl...
http://img142.imageshack.us/img142/6817/angelloh5.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/7854/corsaa01rv7.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/6466/corsaa07gr8.jpg
son hali bu sinyal içleri siyah boyadım içindeki girintiye kırmızı fosfor bant çektim..
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net