Orijinalini görmek için tıklayınız : videolara resim müzik yazı eklemek için programlazım.
videolara resim müzik yazı eklemek için programlazım. denem sürümünün linki yada sadece adı olabilir teşekkürler.....
Bunu için en basiti Movie MAKER 'dır ama yok biraz efekt falan olsun diyorsan.... Ulead Video 8 bu konuda 1 numaradır. Kesme, biçme, ekleme, efek,yazı, müzik... aklına gelen herşeyi yapabilirsin.
teşekkürler farklı alternatifler için yardımlarınısı bekliyorum :)
dowland sitelerine bakabilirisin.Bu tür prog.çok www.inndir.com (http://www.inndir.com) araştır kesin vardır.
Ulead VideoStudio 10
pinnacle studio plus10 bunları kullandım başarılı ama daha fazla :)
hımm demek daha fazlasını istiyorsun ha. Peki o zaman "SONY VEGAS 7.0" Ben de şu an kurulu ama menüsü çok zor ama kurcalamaya devam etcem....
videoya resim yada ismini koyman için bir nevi patent olrakta kullanabilirsin kardeş http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/Movavi-VideoMessage.shtml
Arkadaşlar bende birşey sorabilirmiyim? xp yüklü pc de video izlerken sürekli takılıyor örneğin netten bi dizi seyretmek isteyince 9 dakikalık bi bölümü 45 dk anca oda takıla takıla izliyorum acaba ne yapmam lazım?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Sağlıcakla kalın...
halilertekin
22-03-2007, 01:02
pro show gold edition diye bi program var video ve ya digital resimlere müzik efekt gibi uygulamalr yapabiliyosun
pro show gold edition diye bi program var video ve ya digital resimlere müzik efekt gibi uygulamalr yapabiliyosun
arkadaşım çok teşekkür ederim bu dediğinizi bulabileceğim link biliyormusunuz? bide türkçemi bu program?
:cry: dediğiniz programı googleden arayıp indirdim ama yine aynı takılıyor:( acaba indirdiğimde bir yerlerinden ayarmı yapmam lazım mesela netten dizi izlemek için? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar bende birşey sorabilirmiyim? xp yüklü pc de video izlerken sürekli takılıyor örneğin netten bi dizi seyretmek isteyince 9 dakikalık bi bölümü 45 dk anca oda takıla takıla izliyorum acaba ne yapmam lazım?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Sağlıcakla kalın...hocam internet hızıyla alakası yok değilmi? cd den izleyincedemi takılıyor?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net