Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil!!!
1-2 gün içerisinde notebook almam lazım 2 model belirledim Asus F3JP ve Toshiba A100-847 (1024 mb ram ) modelleri fiyatları nerdeyse aynı kullanan ,fikri olan ,bilgisayardan anlayan arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum...ACillll..
toshiba nın servisi we teknik desteğinden çok memnunum sana kalmış bişey ama bence teknik destek ve servisi de gözönünde bulundur.
coldekiadam
12-03-2007, 00:49
Notebook alırken tek bakman gereken şey Teknik servis..Çok pişman olursun..Dikkat!!
valla kardeşim bende toshiba harun_hu001(harun) da da asus var ikisininde teknik servisi çok iyi benimkinin 1000 dolarlık parçasını harunun komle makinayı değiştirdiler..için rahat olsun ikiside çok iyi makine tipini beğendiğini al:D
toshiba notebooklarin mercedesi...
Dün aldım toshibayı daha bi yamuğunu görmedim zaten ilk 1ay içinde sorun çıkarsa yenisini vereceklerini söylediler,asusu piyasada bulamadım 15 gün içinde gelicek deyince vazgectim ..Notebook almayı düşünen varsa vatan computerda card finansa 9 taksit ve % 8 indirim var ayrıca hp laptoplarda sony ericsonn k310 cep telefonu hediyeli ihtiyacı olan varsa kacırmasın.
Cevaplarınız için tesekkürler.
Hayırlı olsun, güle güle kullan
Hayırlı olsun arkadaşım ...
tercihini iyiden yana kullanmışın hayırlı olsun
Notebook alırken tek bakman gereken şey Teknik servis..Çok pişman olursun..Dikkat!!
cok doğru :good::good::good:
gerci almıssın sen. Hayırlı olsun :) ablam da hp pavillion var yeni aldı.
HP Teknik Servisle ahbab oldu.. Biyerdede şans ama :) teknoloji bu
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net