Orijinalini görmek için tıklayınız : kapı ıcı kolları krom olurmu sonradan silverlinedaki gibi?
kapıyı icerden acan kolları silverlinedakı gıbı krom yapmak istiyorum nasil yaptirabilirim bi fikri olan varmi?veya yaptıran varmı acaba?
invisibleagle
08-03-2007, 00:22
Dostum benim araca bak üye otomobillerinden.Kapı içlerini krom yaptım.Oluyo tabe.45 ytl verirsen oluyo walla :)
kardes baktım senın arabanın resımlere ama senın dıs kapı kolları krom yanlıs gormedıysem ben ıctekı kapı kollarını krom yapmak ıstıyorum kapıyı ıcerden acarken kullandıgın kolları :)
invisibleagle
08-03-2007, 10:38
Haaaa pardon.Onları ben de çom istiyorum.Bulursan bana da haber ver.Ben ebay da bulmuştum onlardan ama burda bulamadıydım dı :)
ebayda nerde buldun ya bıdaha bulabılırsen bana lınkı bı atarmısın?
hocam suna bı goz at sanırım bunlardan dıyorsun...
http://www.otopol.com/popup_image.php?pID=107847
http://www.otopol.com/product_info.php?cPath=5991_5046&products_id=107847
BY_Corsa
08-03-2007, 15:54
kapıyı icerden acan kolları silverlinedakı gıbı krom yapmak istiyorum nasil yaptirabilirim bi fikri olan varmi?veya yaptıran varmı acaba?
irmscher her zamanki gibi bizi düşünmüş ,bakınız asagıdaki link , 6. sayfa
(door handle trims) aluminyum görünüşlü
http://www.irmscher.de/pdf/uk/files/Corsa_GB_OiL_02_04.pdf
BY_Corsa
08-03-2007, 15:57
özetle aradıgın parca :
http://img72.imageshack.us/img72/986/alugorunuslukapikoluay6.jpg
belki irmscher e bir dunya para vermektense, parcayı sokup uygun boya ile boyamak daha mantıklı olabilir
BY_Corsa
08-03-2007, 16:01
ebayda nerde buldun ya bıdaha bulabılırsen bana lınkı bı atarmısın?
ebay da da mevcut: (ama satış sona ermiş, takip etmek gerek)
http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-CORSA-C-SXI-SRI-SILVER-IN-SIDE-DOOR-HANDLES_W0QQitemZ140074337432QQihZ004QQcategoryZ10 404QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
pzeronero tam olarak aradıgım parca senın gosterdıklerın dııl :) kapının ıc kolu bnm derdim ama sanırım oda boyanabılır yanı kapı kolu kasası dııl kasanın ıcındekı kol cok tessekkurler ama gercekten ıyı bı fıkır oldu? sen nasıl memnunmusun pekı boyadan?
BY_Corsa
08-03-2007, 19:00
pzeronero tam olarak aradıgım parca senın gosterdıklerın dııl :) kapının ıc kolu bnm derdim ama sanırım oda boyanabılır yanı kapı kolu kasası dııl kasanın ıcındekı kol cok tessekkurler ama gercekten ıyı bı fıkır oldu? sen nasıl memnunmusun pekı boyadan?
yanlış anladın , ben de boyamadım.o kadar para vermektense irmscher e ,boyamak daha mantıklı olur dedim :)
yanlış anladın , ben de boyamadım.o kadar para vermektense irmscher e ,boyamak daha mantıklı olur dedim :)
heee bende resımler falan olunca boyattın sandım :)
Ben daha bugun boyattım iç kapı kollarını Silve metalik boya ile Gyet güzel oldu. Yanlız suna dıkkat etmek lazım boyamadın once ınce zımpara ıle o üzerinde pürüzleri yani kendinden biraz pürüzlü o plastik onu düzelyin plastik astarı ile kapladıktan sontra metalik silver sprey ile boyayın. Üstüne birde vernik atınca daha iyi olurmuş. ben zımparasız ve verniksiz yaptırdım ama haftaya öyle denizem resmi koyarım bir ara fenada olmadı bence şık oldu.Ama krom gibi paraıl parıl asla olamaz kazalı corsadan sökmek icap eder :)
WhiTeRaVeN
01-06-2008, 17:45
kendin söküp boyayabilirsin bence. ama orjinal gibi görünsün istiyorsan ince bir zımpara, plastik astarı, boya ve vernik uygula. dünyanın parasını vermeye değmez.
BY_Corsa
02-06-2008, 12:26
Ben daha bugun boyattım iç kapı kollarını Silve metalik boya ile Gyet güzel oldu. Yanlız suna dıkkat etmek lazım boyamadın once ınce zımpara ıle o üzerinde pürüzleri yani kendinden biraz pürüzlü o plastik onu düzelyin plastik astarı ile kapladıktan sontra metalik silver sprey ile boyayın. Üstüne birde vernik atınca daha iyi olurmuş. ben zımparasız ve verniksiz yaptırdım ama haftaya öyle denizem resmi koyarım bir ara fenada olmadı bence şık oldu.Ama krom gibi paraıl parıl asla olamaz kazalı corsadan sökmek icap eder :)
işlemleri detaylı anlatmani rica etsek ve de mukunse son halinden bir foto istesek, bende düşünüyorum bu uygulamayı
SERKAN_61
03-06-2008, 01:42
işlemleri detaylı anlatmani rica etsek ve de mukunse son halinden bir foto istesek, bende düşünüyorum bu uygulamayıberker abi ağzımdan aldın lafı bende istiyom arkadaşlar resim koymayı unutmayın
berker abi ağzımdan aldın lafı bende istiyom arkadaşlar resim koymayı unutmayın
:good: :good: :good:
Vladimir
05-06-2008, 01:03
ya bende boyamayı düşünüodum ama servis orijinal krom u satılıo dedi bi ara ilgilencem silverlinelarda mat krom görünümlü boya var orijinal krom sadece cosmolarda vardı bende krom istiyorum görüntüsü bambaşka ama aracın içini mat krom görünümlü ayarlarsam onlarıda mecbur öle almak lazım
SERKAN_61
05-06-2008, 02:09
ben torpdio göğsü kapı kolları ve göstergeyi değişcem:Dhani fullarında ki gib
BY_Corsa
05-06-2008, 13:09
parlak krom güzel duruyor, hem de gece filan kapı açma kolu direkt ben buradayım diyor, gayet güzel :)
turkerrr
05-06-2008, 13:13
75 ytl gibi bi fiyatı olması lazım astra g lerin krom kapı açma kolu corsalarınki ne kadar bilmiyorum boya olmaz ona diye düşünüyorum servisten orjinal krom olanı alın bence...
BY_Corsa
05-06-2008, 13:17
75 ytl gibi bi fiyatı olması lazım astra g lerin krom kapı açma kolu corsalarınki ne kadar bilmiyorum boya olmaz ona diye düşünüyorum servisten orjinal krom olanı alın bence...
fiyat bu seviyede ise olabilir ama 4 kapı*75 =300 + işçilik dersen 400 ü bulur o ya :confused:
turkerrr
05-06-2008, 13:25
75 ytl tanesimi iki tanesimi bilmiyorum ama corsanınkinin fiyatı farklı olabilir ayrıca ben bu fiyattan emin değilim en iyisi bi opel servisi arayıp parça fiyatı sorun ayrıca 3 yaşın üzerine %25 indirimi bu parçayada uygulayabilirler...
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net