PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YouTube'ye yasak kalkti...

alpasch
07-03-2007, 17:13
YouTube, hakaret içerikli görüntüleri çekince yasak kaldırıldı .

Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerinin yer aldığı YouTube sitesine konulan erişim yasağı kaldırıldı. YouTube yetkilileri Türk Telekom'a hakaret içerikli vide görüntülerini siteden kaldırdıklarını bildirdi. TürkTelekom yetkilileri de savcılıktan erişim yasağının kaldırılmasını istedi. Savcı, nöbetçi mahkemeye başvurarak yasağın kaldırılmasını talep etti. İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de dün verdiği erişim yasağı kararını kaldırdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın savcısı Nurten Altınok, dün Atatürk'e hakaret edilen video görüntüleriyle ilgili haberlerin basında yer alması üzerine hareket geçmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri isteyen Altınok, gönderilen CD'yi inceledikten sonra nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etmişti. İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğü'nün gönderdiği CD'ye el koyma kararını onaylamış ve YouTube isimli siteye erişimin engellenmesi talebini kabul etmişti. Mahkeme, Türk Telekom'a yazı yazarak erişimin engellenmesi kararının uygulanmasını bildirmişti. Bunun üzerine YouTube yetkilileri harekete geçti. Yetkililer, Türk Telekom'dan Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türk bayrağına ingilizce hakaret içerikli yazıların yer aldığı video görüntüsünün yayınının durdurulduğunu belirtti. Türk Telekom yetkilileri de savcılığa durumu savcılığa bildirerek erişimin engellenmesi yasağının kaldırılmasını talep etti. Savcı Altınok bugün ikinci kez başvurduğu nöbetçi mahkemeden site yetkililerinin gereğini yaptığını kaydederek yasağın kaldırılmasını istedi. Mahkeme, talep doğrultusunda yasağı kaldırdı.

Zaman

LND
07-03-2007, 17:30
bende hala duruyor yasak:)

carpediem00
07-03-2007, 17:34
Keşke Kalksa Yaaa Ama Hala Erişilemiyor

nfrt
07-03-2007, 17:53
bende hala duruyor yasak:)

+ nEfrEt

kenangocmen88
07-03-2007, 18:46
dün haberlerde dinledim kapanması ile ilgili yasa onandı...

die söylemişdi...

tarikc
07-03-2007, 19:27
Keşke Kalksa Yaaa Ama Hala Erişilemiyor

bi göz at istersen dostum ;)
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=8021

;)

carpediem00
07-03-2007, 19:28
Saolasin Tarik

dejaay
07-03-2007, 20:11
Arkadaşlar bu gidişle yotube yalama olacak. Aç kapa- aç kapa !

simurg
07-03-2007, 23:04
halen kapalı site üç 5 kendini bilmez birşeyler yapıyorsa o videoyu kaldıracaksın bence, tüm siteyi kapatmak ne kadar mantıklı bilmem. zaten küfür ve hakaret dolu videolar çok çok fazla...
size bir link burdan doğrudan youtube'a erişilebiliyor:
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.youtube.com

buda benden size....

nfrt
08-03-2007, 10:49
suanda bakıyorumda 171 tane cevap Re: olarak açılmış yunanlılara karşı video mevcut. aradığımı bulamıyorum galiba bizimkilerden de silmiş youtube .

Papirus
08-03-2007, 13:04
Bu kadar aptalca birşey olamaz, bu ülkenin neden azgeliştiğinin delillerinden biri daha , başka birşey söylemiyorum.

Tanbaron
08-03-2007, 13:13
halen kapalı site üç 5 kendini bilmez birşeyler yapıyorsa o videoyu kaldıracaksın bence, tüm siteyi kapatmak ne kadar mantıklı bilmem. zaten küfür ve hakaret dolu videolar çok çok fazla...
size bir link burdan doğrudan youtube'a erişilebiliyor:
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.youtube.com

buda benden size....
+:good:

KentucKy
08-03-2007, 13:19
Bu kadar aptalca birşey olamaz, bu ülkenin neden azgeliştiğinin delillerinden biri daha , başka birşey söylemiyorum.

ülke youtube la gelişecekse varsın cahil kalsın.youtube bugüne kadar ne kazandırdı sana merak ettim?ama ben çok holigan küfür kazandırdığını söyleyebilriim.taraftar gruplarının hazırladığı kesip biçme görüntüleri ana bacı sıır tanımaksızın küfürler.bunlarla gelişeceksek ben cahil kalmayı yeğelerim.siz isteyenler global olsun ben kendi cahil ülkemde gelişmemiş ülkemde olmaktan mutluyum(azgelişmiş olduğunu kabul etmiyorum bunlar varsayım)...

Papirus
08-03-2007, 15:53
ülke youtube la gelişecekse varsın cahil kalsın.youtube bugüne kadar ne kazandırdı sana merak ettim?ama ben çok holigan küfür kazandırdığını söyleyebilriim.taraftar gruplarının hazırladığı kesip biçme görüntüleri ana bacı sıır tanımaksızın küfürler.bunlarla gelişeceksek ben cahil kalmayı yeğelerim.siz isteyenler global olsun ben kendi cahil ülkemde gelişmemiş ülkemde olmaktan mutluyum(azgelişmiş olduğunu kabul etmiyorum bunlar varsayım)...

Konun özünü kavrayamamışsın. Yeniden sakin kafayla düşün .

KentucKy
08-03-2007, 19:43
Konun özünü kavrayamamışsın. Yeniden sakin kafayla düşün .

tartışmayalım istersen benim tercihim öyle senin böyle.sen paylaşım özgürlüğünü seç bu arada pkk kanalı roj ve benzeri şeyleride serbest bırak ama ben sansürcü zihniyettenim.konuyu anlama anlamama olayı yok.şahsi fikir bunlar.kimsenin heleki adaletin vermiş olduğu bi kararı bu şekilde eleştiremezsin.saygı duymalısın.

Papirus
08-03-2007, 20:05
tartışmayalım istersen benim tercihim öyle senin böyle.sen paylaşım özgürlüğünü seç bu arada pkk kanalı roj ve benzeri şeyleride serbest bırak ama ben sansürcü zihniyettenim.konuyu anlama anlamama olayı yok.şahsi fikir bunlar.kimsenin heleki adaletin vermiş olduğu bi kararı bu şekilde eleştiremezsin.saygı duymalısın.
Peki...

"Önce Komunistler için geldiler, ben komunist olmadığım için sesimi çıkartmadım.
Sonra Yahudiler için geldiler, yahudi olmadığım için sesimi çıkartmadım,
Sonra Katolikler için geldiler , sesimi çıkarmadım çünkü ben protestandım,
En son benim için geldiklerinde, benim için sesini yükseltecek kimse kalmamıştı."
Martin Niemöller

logangunayy
08-03-2007, 22:09
hala kalkmamıs engel bence zaten cok sacma yasak konması bu sekılde o vıdeoyu verenlermı cezalandırılıo yoksa kullanıcı olarak bızmı dusunmek lazım.ayrıca ıstenıldıgı takdırde vıdeoyu yayınlayanlarda tespıt edılbılır adamlar nelerı buluo bunumu bulmayacaklar.

yapiressami
08-03-2007, 22:19
BİZİM TEPKİLERİMİZ DİKKATE ALINMIYO SENMİSİN O ZAMAN BENDE ERİŞİMİ ENGELLERİM EEEE.. AMA DÜNYA İZLEMEYE DEVAM EDİYOOO ... TAVŞAN DAĞA KÜSMÜŞ DAĞIN HABERİ OLMAMIŞ ... YAPTIRIM UYGULATABİLİYOMUSUN YOUTUBE YÖNETİCİLERİNE ...YOK OLMUYOSA BAŞKA YOLLARI DÜŞÜN... ERİŞİMİN TÜRKİYEDEN ENGELLENMESİ ÇOK SAÇMA VE ASLA ÇÖZÜM DEĞİL ..( B-E-N-C-E ) katılan olur katılmayan olur bilmem...

DoGuKaN
17-03-2007, 19:00
cook haklısın zate kalktı bi bo.. yaramadı bende www.youtube.co.uk adresinden giriyodum yasak varken aklınızda bulunsun