Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube'ye Erişim Yasaklandı
İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi nin Atatürk e hakaret edilen görüntülerin yer aldığı video paylaşım sitesi Youtube a erişimi yasaklama talebi kabul edildi.
İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu.
Alınan bilgiye göre, Atatürk e hakaret edilen video görüntüleriyle ilgili haberlerin basında yer alması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri istedi.
Gönderilen delil niteliğindeki bir CD yi inceleyen Savcı Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti. İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğünce gönderilen delil niteliğindeki bir CD ye el koyma kararının onanması ve YouTube ye erişimin engellenmesi talebini kabul etti.
Mahkemenin kararında, Mustafa Kemal Atatürk ün fotoğrafı, Türk Bayrağı üzerine İngilizce küfür içeren yazılar yazılarak aşağılandığı anlaşıldığından talebin kabul edildiği belirtildi.
Türk Telekom dan, YouTube ye erişim yasağına ilişkin yapılan açıklamada, resmi bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereğinin yapılacağı bildirildi. Şirketten, İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesinin, Atatürk e hakaret edilen video görüntülerinin yer aldığı siteye erişim yasağı koymasıyla ilgili yapılan açıklamada, Resmi bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereği yapılacaktır denildi.
Adalet yerini buldu ! :good: :rock :alkis:
iyi olmuş hatta tamamen kapatılsın youtube!!! ve mümkünse bu videoyu youtube ye yollayanlar bulunsun bu daha önemli...
Arkadaşlar, bu internet aleminde hiç bir şeyin önüne geçemezler. Bunun da yolları var. Bilgisayarınızda sadece ufak bi ayar yapacaksınız o kadar. Bütün engellenmiş sitelere rahatça ulaşabilirisiniz .
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=154021
ii de youtube da yüzlerce türklerin lehine videolar war tarafsız bi şirketi suçlamak yanlız bence yapanların bulunması en ağır cezaya çarptırılması gerekir
ki erişim yasak falandeğil girilebiliyor :)
nerde Türk hackerler ya bitiremediler şu işi
ki erişim yasak falandeğil girilebiliyor :)
kardeş daha karar yeni alınmış telekomun eline geçince uygulayacakalr bildiğim kadarıyla
bn fikrimi sunuyorum youtube da videoyu silmeme konusunda bi kasıtwarsa kapatılmalı yoksa da yapanlar cezalandırılmalı
bu arada adamın biyerleri yemediği için video yu silmiş :)
e youtubea erisim kapatilirsa o adam ayni videoyu tekrar koyarsa girip nasil protesto edeceksiniz?
bence sacma.
carpediem00
07-03-2007, 11:35
Youtube Benimde çok Sevdiğim Bir Site Ve Hergün Ziyaret Ederim Engellenmesi Saçma Bence Bizde Atamiz Ve Bayragimiz Için Güzel Vidiolar Koyabilirdik Bence Insanin Internet özgürlüne Aykiri Bu Erişim Yasaklanmasi
Youtube Benimde çok Sevdiğim Bir Site Ve Hergün Ziyaret Ederim Engellenmesi Saçma Bence Bizde Atamiz Ve Bayragimiz Için Güzel Vidiolar Koyabilirdik Bence Insanin Internet özgürlüne Aykiri Bu Erişim Yasaklanmasi
cok dogru ve biz zaten Atamizi gayet iyi taniyoruz. fakat yabancilar o siteye girmeye devam edecek,o yanlis bilgileri görecekler. bizde erisim olmadigi icin kendi kendimizi yiyicez, cevap veremicez...
neyse benim erisimi engelleyemezler :)
carpediem00
07-03-2007, 12:01
YA BEN NE GÜZEL ARACIMIN VİDİOLARINI ÇEKİP YOUTUBE YE VERİCEKTİM ŞİMDİ BEN BU KİŞİYİ NAPAYIM VURAYIMMI :mad:
veeeee engellendi artık youtube en güzeli oldu helal olsun vALLAHa....
şükürLer oLsun adaLet yerini buLdu...
mguren35
07-03-2007, 14:02
yasaklanması belkı bellı bı gergınlıgı onledı ama o yunanlıya nolacak sızce arkadaslar.adalet sızce harbıden yerını buldumu.baska sıteler yokmu sızce .sadece youtube mu var.veya bu saldırıların sonu mu geldı yoksa.bence yıne baska yerde ve sekılde devamı gelcektır.ata yı sevgıyle anıyorum...:cool:
youtube a erişim yasaklandı :(
you tube ve diğer engellenen sitelere giriş için
Başlat >> Ayarlar >> Ağ Bağlantıları >> Yerel Ağ Bağlantısı (sağ tıklayın >> Özellikler' i seçin)
Listeden "Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) i seçip, Özellikler i tıklayın,
Açılan pencerede, En altta bulunan seçeneği tıklayıp
Yeğlenen DNS Sunucusuna: 4 . 2 . 2 . 1
Diğer DNS sunucusuna : 4 . 2 . 2 . 2
carpediem00
07-03-2007, 14:12
:( Bu Yunan Tohumlari Ve Yabancilar Atatürke Saldiriya Devam Ediceklerdir Ee Bizde Bunlari Göremicez Cevap Veremicez Ama Bütün Dünya Görücek Izlicek Bunlari çok Saçma Karar çokk:(
fcuhadar
07-03-2007, 14:22
Bence yasaklanması çok yanlış..Danimarka ve fransadan'da benzer konular gündeme geldi peygamber efendimizle ilgili,kendi çapımızda boykot ettik ama neden devlet bunun için bir yasa hazırlayıp boykot etmedi.Yine işin kolayına kaçtık 600 yıldır olduğu gibi..O pis yunanı bulsunlar bence ve gereken cezayı versinler.
onuroktay
07-03-2007, 16:24
ArkadaŞlar Dns Ayarlarinizi 212.57.1.17 Yapin ÇaliŞiyor HA BİDE YAPTIKTAN SONRA BAĞLANTINIZI KESİP YENİDEN BAĞLANIN HABERDAR OLALIM HAKKIMIZDA NE TÜR VİDEOLAR YAYINLIYORLAR..:mad: :mad: :mad: :mad:
Tanbaron
07-03-2007, 16:27
+:good:
devekuşu tehlike anında kafasını kumun içine sokarmış,böylece havanın karardığını ve kimsenin kendisini göremeyeceğini zannedermiş.
bu youtube sadece ükemizde var zannediyor olmalılar.bu tutum,Atamıza yapılan hakaret içerikli videoları,bizim protesto ve yayından kaldırtma girişimlerimizi engellemiştir.ben videoları gördüm ve bu video kaldırılsın butonunu kullandım.tepkiler çoğalınca kaldırılıyor.kaldırıldı zaten o videolar.
Bukadar ilkellik olmaz.:( :mad:
Ulu Önder Atatürk'e yapılmış büyük bir hakaret.Ama bu insanların paylaşım hakkını kısıtlamamalı!
KentucKy
08-03-2007, 00:50
süper 10 numara bi karar almışlar.hll olsun İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi ne.kutlarım....
dj_hergele
08-03-2007, 03:14
hayrılısı olsun
fcuhadar
09-03-2007, 21:33
Youtube sitesiyle ilgili uygulanan yasaklama kaldırıldı...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net