Orijinalini görmek için tıklayınız : Karakolu Nasıl Buldunuz?
İlk yorum benden :) Benim çok hoşuma gitti peki siz ne düşünüyorsunuz??
darkmoon
15-05-2011, 21:49
çakma vasat ötesi.. maşallah karakol karakol değil mankenler okulu bütün bayan polisler manken gibi erkekler model gibi..
çok amerikan çakması olmuş racing motor süren hatunlar maşallah durango jip süren polisler o durangonun parası o polisin 5 yıllık maaşına eş değer dir vergisi zaten adamın iki maaşını alır benzinini hiç katmıyorum.. lpg bağlasan o aracı o bile kesmez..
yani çok palavra türkiye gerçeklerinin dışında bir dizi. diziyi yapan kimse çok miami vice izlemiş çocukken..
CEVİK_1982
15-05-2011, 22:17
Çizgi film olsun çocuklarda izlesin
opelsahibi
16-05-2011, 00:21
ılla bı konu bı gerceklık aramadan bır sonrakı bolum ne olur merakına gırmeeden izlenebılecek bır dızı sadece basrol oyuncusu ıcın ızlerım asıl onun atv de bır dızısı vardı gece gec saatlerde yayınlıyolarda kılıc gunu sahane dızıydı ama oyle bır saate koymuslarkı ızleyen olmmadı ve bıttı ona cok uzuldum
DalyaNTurguT
16-05-2011, 01:40
Ben beğendiğimi söyleyebilirim, biraz uçuk kaçık ama, ankaranın behzat ç.si varsa İstanbul'unda karakolu var artık... Bu arada Hakan (darkmoon), dizinin bir sahnesinde senin o arabayı alamaz dediğin polis, zarf dolusu dolar aldı. Bence o zarf o arabanın ücretini, vergisini ve yakıtını karşılar diye düşünüyorum ki; her ay öyle bir zarf alacak gibi görünüyor.
orucreis
16-05-2011, 09:20
bende beğendim. memlekete bu tarz polisler lazım :):)
darkmoon
16-05-2011, 11:03
Ben beğendiğimi söyleyebilirim, biraz uçuk kaçık ama, ankaranın behzat ç.si varsa İstanbul'unda karakolu var artık... Bu arada Hakan (darkmoon), dizinin bir sahnesinde senin o arabayı alamaz dediğin polis, zarf dolusu dolar aldı. Bence o zarf o arabanın ücretini, vergisini ve yakıtını karşılar diye düşünüyorum ki; her ay öyle bir zarf alacak gibi görünüyor.
zarf alması para alması önemli değil hiç bir polis o kadar dikkat çekmek istemez hakkında soruşturma açarlar nerden buldun bu parayı diye..
dizi saçma ötesi beğenip beğenmemek ayrı ama gerçekçilikle alakası yok görende polis teşkilatındaki bütün polisleri manken model sanır neyse zevke keyfe göre ama ben tutucağını sanmam kaldırırlar yakında yayından..
BY_Corsa
16-05-2011, 11:50
Zaten memleketteki polisiye dizilerin hangisi gerçekçi ki? Karakol da kendine bir tarz yaratmaya calisiyor ama benzerlerini yurt dışı kökenli dizilerde gördügümüz sahnelerin bir araya getirilmesinden oluşmuş gibi geliyor insana.Bakalım dizi biraz ilerlesin , kendini o zaman belli eder, şu anda bence ortalama bir dizi
Televizyon dünyasına biraz uzağımda bu dizimi arkadaşlar ?
Hangi kanalda saat kaçta hangi gün v.s?
DalyaNTurguT
16-05-2011, 16:39
zarf alması para alması önemli değil hiç bir polis o kadar dikkat çekmek istemez hakkında soruşturma açarlar nerden buldun bu parayı diye..
dizi saçma ötesi beğenip beğenmemek ayrı ama gerçekçilikle alakası yok görende polis teşkilatındaki bütün polisleri manken model sanır neyse zevke keyfe göre ama ben tutucağını sanmam kaldırırlar yakında yayından..
Soruşturmayı gizliden yapıyorlardı ve soruşturmanın ceremesini, dizinin sonundaki meslektaşı çekti. Gerçekten son sahnedeki, meslektaşını vurması beni çok etkiledi, yazık adam yeni baba olacaktı.
biraz seyrettim bence çok düzmece ve abartılı,bir karakteri canlandırıken az da gerçekçi olmasına dikkat etmek lazım, bilim kurgu değil ki bu polisiye dizi sonuçta :D şehrin ortasında asıyorlar kesiyorlar ,vuruyorlar,kırıyorlar gerçek polis meşhut cürümde bile emir gelmeden bu kadar geniş olamaz, dağlarda görev yapan özel harekatçı mısın,varlığı reddedilen jitem mensubu musun,bordo bereli misin,sas mısın,sat mısın be adam :D
darkmoon
16-05-2011, 20:20
biraz seyrettim bence çok düzmece ve abartılı,bir karakteri canlandırıken az da gerçekçi olmasına dikkat etmek lazım, bilim kurgu değil ki bu polisiye dizi sonuçta :D şehrin ortasında asıyorlar kesiyorlar ,vuruyorlar,kırıyorlar gerçek polis meşhut cürümde bile emir gelmeden bu kadar geniş olamaz, dağlarda görev yapan özel harekatçı mısın,varlığı reddedilen jitem mensubu musun,bordo bereli misin,sas mısın,sat mısın be adam :D
arkadaşlar tüzüğü yürürlüğü bilmedikleri için onlara doğal geliyor abi saçmalık ötesi.. bir polis havaya ateş açsa onun bile hesabını vermek zorunda tahkikat açarlar hakkında.. öyle durango ile geziceksin gizli kapaklıda soruşturmalarına gerek yok direk adama sorarlar kardeşim sen bu parayı nerden kazanıyorsun bu derenin suyu nerden akıyor diye ispat edemesse gösteremesse alırlar açığa verirler mahkemeye ispat ederse ama şüpheleniyorlarsa gene alırlar açığa gizli gizli araştırırlar gene..
dizinin sonunda adamin kafasına sıkıyor arkadaşlar bilmiyor tabiki ama oraya olay yeri araştırma geldimi gerçek olsa onu o adamın vurmadığı merminin geliş açısından adamın kendi yediği merminin açısından adamın duruş pozisyonundan anlaşılır.. olay yeri inceleme her şeyi ortaya çıkarır..
neyse zaten ben durango yu gördüm vasat ötesi çakma dedim sonra manken gibi kız racing motor sürüyor manken gibi komiserler model gibi havalı erkek polisler.. zaten başlangıçda bir moto cross sahnesi var zannettim çakma bir amerikan filmi izliyorum.. bizdede her suçluda full koruma kross var gelsinde polisler bizi tutklasın amerikan filimlerinden bir nostaljik sahneyi canlandıralım diyorlar :D ...
arkadaşlar tüzüğü yürürlüğü bilmedikleri için onlara doğal geliyor abi saçmalık ötesi.. bir polis havaya ateş açsa onun bile hesabını vermek zorunda tahkikat açarlar hakkında.. öyle durango ile geziceksin gizli kapaklıda soruşturmalarına gerek yok direk adama sorarlar kardeşim sen bu parayı nerden kazanıyorsun bu derenin suyu nerden akıyor diye ispat edemesse gösteremesse alırlar açığa verirler mahkemeye ispat ederse ama şüpheleniyorlarsa gene alırlar açığa gizli gizli araştırırlar gene..
dizinin sonunda adamin kafasına sıkıyor arkadaşlar bilmiyor tabiki ama oraya olay yeri araştırma geldimi gerçek olsa onu o adamın vurmadığı merminin geliş açısından adamın kendi yediği merminin açısından adamın duruş pozisyonundan anlaşılır.. olay yeri inceleme her şeyi ortaya çıkarır..
neyse zaten ben durango yu gördüm vasat ötesi çakma dedim sonra manken gibi kız racing motor sürüyor manken gibi komiserler model gibi havalı erkek polisler.. zaten başlangıçda bir moto cross sahnesi var zannettim çakma bir amerikan filmi izliyorum.. bizdede her suçluda full koruma kross var gelsinde polisler bizi tutklasın amerikan filimlerinden bir nostaljik sahneyi canlandıralım diyorlar :D ...
evet evet haklısın tek bir husus hariç geçtiğimiz seneye kadar bizim mahallede de vardı bir 600 lük honda racing kullanan komşu kızı :D o da manken gibiydi onda sıkıntı yok da diğerlerinde haklısın hatta gecen sabah da soğanlı meydana çıkarken gördüm race de bir kız baya da iyi gidiyordu :D
bu dizideki sorun tamamen abartı olması yani öyle bir polis modeli yok,dedimya 10-15 dk izledim baktım hikaye tamam behzat ç de de abartılar var az bucuk ama o bir nebze geçiştirilebilir bu basrol oyuncusunun hareketleri bile uyduruk kaydırık bence tutmaz bu dizi misal vadi de iyice saçmalamaya başladı uzun zamandır izlesem de oluyor izlemesem de aklıma bile gelmiyor eskiden öylemiydi saatini kaçırmamak için işimizi ertelerdik :D
darkmoon
17-05-2011, 19:06
evet evet haklısın tek bir husus hariç geçtiğimiz seneye kadar bizim mahallede de vardı bir 600 lük honda racing kullanan komşu kızı :D o da manken gibiydi onda sıkıntı yok da diğerlerinde haklısın hatta gecen sabah da soğanlı meydana çıkarken gördüm race de bir kız baya da iyi gidiyordu :D
bu dizideki sorun tamamen abartı olması yani öyle bir polis modeli yok,dedimya 10-15 dk izledim baktım hikaye tamam behzat ç de de abartılar var az bucuk ama o bir nebze geçiştirilebilir bu basrol oyuncusunun hareketleri bile uyduruk kaydırık bence tutmaz bu dizi misal vadi de iyice saçmalamaya başladı uzun zamandır izlesem de oluyor izlemesem de aklıma bile gelmiyor eskiden öylemiydi saatini kaçırmamak için işimizi ertelerdik :D
abi benhzat ç deki aktör erdal beşikçioğlu rolünü çok ciddiye alan bir adam misal vali dizisinde dizi den önce recep yazıcıoğlunun bir çok ailesindende videolarını çekimlerini alıp haftalarca eve kapanıp onun taklidini yapmış çalışmış.. bu behzat ç karakterindede diziden önce emniyette baya baya takılmış gitmiş oturmuş orda insanları polisleri izlemiş gözlemlemiş .. hatta beyaz show da söylediği aslında behzat ç emniyette hep takip ettiği bir polis varmış onun taklidiymiş yani adam behzat ç de bile gene gerçek bir polisi taklit ediyor.. :)
opelsahibi
17-05-2011, 23:07
behzata laf yok 10 numara karakter :)
Behzat Ç. pek beğenmiyorum fakaaat Vali dersek işin rengi değişir. Erdal Beşikçioğlunun Reşat Yazıcıoğlu rolü mükemmel ötesiydi. Vali dizisini yine verseler televizyonda yine izlerim hemde aynı heyecanla...
Ama karakolün bugünkü bölümünü izleyin derim durduğuma göre adam ölmemiş ölü süsü verilmiş.. Öyle bile olsa çok farklı bi yere gider dizi ben çok merak içerisindeyim ne olduğuna dair...
darkmoon
18-05-2011, 21:52
polat alemdar hesabı adamın yüzüne operasyon yapıp karakolamı sızdırıcaklar yeniden çok eskidi bu senaryo :D
darkmoon
19-05-2011, 01:43
bu nasıl dizi ya arka fonda amerikan müzikleri bir polisin altında durango bir polisin altında jaguar x-type bir polisin altında ktm motor bir polis hatun villada kalıyor hemde epey lüks bir villa bu polisler ayda 10 bin tl maaş alıyorda bizim mi haberimiz yok :D :D :D yok böyle bir şey :D
bir daha bu diziyi bana izletemezler :D :D :D
bu nasıl dizi ya arka fonda amerikan müzikleri bir polisin altında durango bir polisin altında jaguar x-type bir polisin altında ktm motor bir polis hatun villada kalıyor hemde epey lüks bir villa bu polisler ayda 10 bin tl maaş alıyorda bizim mi haberimiz yok :D :D :D yok böyle bir şey :D
bir daha bu diziyi bana izletemezler :D :D :D
Hakan sen de taktın kafayı jeepe,motora belki miras kalmıstır elemanlara :D
darkmoon
19-05-2011, 11:37
Hakan sen de taktın kafayı jeepe,motora belki miras kalmıstır elemanlara :D
takarım abi :) çevremde çok polis arkadaşım abim kardeşim gibi sevdiğim insanlar var adamlar borç harç içinde kıt kanaat zar zor geçiniyorlar.. ve yani şehrin orta kalem semtlerinde 2 oda bir salon 3 oda bir salon evlerde kalıyorlar.. bu dizideki polis izlenimi çok saçma sapan ve bir yandanda sanki türkiyedeki polislerle dalga geçer hissi uyandırdı bende.. yok yani böyle yaşamlar ondan..
Dalga geçme falan olamaz ya öyle bişey söz konusu bile ama düşünürsek arka sokaklar yada bahzat tarzı olacağına farklı bi senaryo çok daha iyidir bence... Zamanında emret komutanım diyede bi dizi vardı bende ona ayar oluyodum ama herkes hangi kurumun ne zorlukları var çok iyi biliyor ;)
CEVİK_1982
19-05-2011, 17:58
Birde bu tarz dizilerde hep komser takımı.Polis memurlarına 'oğlum' falan diye hitaplar.Her nekadar polis olmasamda bu bana saçma geliyor.Kalmışki ben 9 yıldır askerim, yüksek rütbeli subaylar hariç kimsenin kimseye oğlum diye hitap ettiğini görmedim duymadım.Sanki komserler olmasa memurlar bi ie yaramıyor.
Yusuf ÖNGÜN
19-05-2011, 18:00
Bu film tutmaz bence hangi polis böyle araca biner adamlara bak bir lafı var gıcık oluyorum HACI BURASI İSTANBUL kendimi Mavi JEANS'ın reklamında sandım.. Saçma bir dizi İstanbul'luyum Ama Behzat'cıyım..
ben beğendim. ama senaryo zayıf biraz. karakterler iyi ama.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net