Orijinalini görmek için tıklayınız : astra nın ii bağırması icin ne marka hava filtresi ve egzos önerirsiniz
ya hava filtresi ve egzos taktırıcam ama bi türlü karar veremiorm ama egzosun sık hava filtresinin arabadan karizmatik bi ses cıkarmasını istiorm ne önerirsiniz?????
ya arabama egzosla hava filtresi taktırmak istiorm ama daha karar veremedim egzosumun şık bise olmasını istiorm ve hava filtremin de astramdan karizmatik bi ses cıkarmasını istiorm bna ne önerirsiniz kardeslerm bekliorm????
By asTRa
06-03-2007, 19:54
bence kaliteli bi fava filtresi faazlasıyla gorur işini
abi kaliteli de bi marka fln versen bn hic bilmiorm
yusufaltintepe
07-03-2007, 10:00
k&n ben kullanıyorum ve 3000 devirden sonra çok tatlı bir ses veriyo tavsiye ederim
İyi bağırmasını istiyorsan en geçirgeninden, en dandiğinden sünger bir hava filtresi alıp tüm egzost sistemini iptal ederek düz bir boru çekersen eşek gibi anırır araba.Ama performans istiyorum dersen ve ses almakta da ısrarlıysan K&N, Pipercross, Green, Hp Raid iyi filtrelerdir.K&N cotton ve yağ'dan oluştuğundan bakımı daha zordur, o yüzden sünger filtre tercih edebilirsin.Son susturucu olarak da Sebring ve Supersprint baya iyidir, HKS, Remus, Magnex vs. gibi diğer markaları da tercih edebilirsin.
ya arabama egzosla hava filtresi taktırmak istiorm ama daha karar veremedim egzosumun şık bise olmasını istiorm ve hava filtremin de astramdan karizmatik bi ses cıkarmasını istiorm bna ne önerirsiniz kardeslerm bekliorm????
kulağını çekip gazeteyle terbiye ediceksin....:D
bunun dışında skyeye den şaşma bu konularda.
ya arkadaşım bnde k&n filtre taktırıcam ama bn orta susturucuyu da değiştriem yada orta susturucunun içinden elyaf aldırmayı düşünüoorum bu konuda ne yapabilirim sizce elyaf aldırmak ı yoksa orta susturucuyu değiştirmek mi
ya arkadaşım bnde k&n filtre taktırıcam ama bn orta susturucuyu da değiştriem yada orta susturucunun içinden elyaf aldırmayı düşünüoorum bu konuda ne yapabilirim sizce elyaf aldırmak ı yoksa orta susturucuyu değiştirmek mi
Orta susuturucuyu performans amaçlı değiştirmek istiyorsan mevcut egzost sistemindeki çapta düz bir boru kullan ancak ses oldukça artacaktır...
corsa_fb
07-03-2007, 16:43
orta susturucuyu iptal edersen polislerle sorun yaşıya bilirsin aşırı derece homurtulu olur araba bayaa bayaa fazla bagarır en güzeli piper cross bi filtre kiti we sebring egzos derim ben
ewet bn sonunda yaptım orta susturucu kmple değiştii we filtre olarakta biraz tuzlu ama HKS BLOWER TAKILDI karbon fiber 2800 cc lik baba dehşet bi ses weriooo bnmki gbi istersen braz maliyetli ama yinede adamı tatmin edioo fazlasıyla
BURAKGULSAN
09-03-2007, 12:26
K&n Hava Fİltresİ Ve Magnex Veya Remus Egzos Orta Susturucuyu Da SÖkersİn Daha İİ Werİm Alirsin!
THROTTLE BODYİ TAK SESİ DİNLE :good:
vipastra
30-06-2007, 16:52
açık hava filtresi ve orta egsoz iptali orayada vanalı egsoz son susturucuda 107 mm lik crom son susturucu
got_the_life
03-07-2007, 12:11
Kn Hava Filitresi +sebring Son Susturucu Var Bende Cok Tok Ve Tatli Ses Veriyor
Sokakcı Corsacı
03-07-2007, 12:17
Bence egsoz sistemi ile oynama. Bulabilirsen King Dragon derim. Ben çok memnun kalmıştım....
iceboy_003
06-07-2007, 13:57
pipercross filtre,remus egzoz..
HKS, Remus lexmaul sebring
Cartersbjk
08-07-2007, 17:24
İyi bağırmasını istiyorsan en geçirgeninden, en dandiğinden sünger bir hava filtresi alıp tüm egzost sistemini iptal ederek düz bir boru çekersen eşek gibi anırır araba.Ama performans istiyorum dersen ve ses almakta da ısrarlıysan K&N, Pipercross, Green, Hp Raid iyi filtrelerdir.K&N cotton ve yağ'dan oluştuğundan bakımı daha zordur, o yüzden sünger filtre tercih edebilirsin.Son susturucu olarak da Sebring ve Supersprint baya iyidir, HKS, Remus, Magnex vs. gibi diğer markaları da tercih edebilirsin.
filtreyi raid hd aldıktan sonra iş bitiyo mu peki_? bildiğim kadarıyla 70 80 mılyon filtre
Pipercross & Magnex slash cut. yada Sebring oval
skyeye çoğu markayı yazmış artık gidip seçmek senin elinde ben egzosu taktırırken 2,3 tane ayrı marka ayrı ses egzos denettiler bana hangisini istersin diye sende öyle yapabilirsen çok güzel olur hem aklında kalmaz bu olsaydı filan diye.
arabandan gerçek ses duymak için lexmaul emme manifoldu kollan eksoza kadar
Kasırga&Burak
03-10-2007, 13:18
Bence egsoz sistemi ile oynama. Bulabilirsen King Dragon derim. Ben çok memnun kalmıştım....
harbidenmi ya king dragonu ne kadara taktırdydın bende egzoz düşünmüyom yaşadığım şehirde şu sıralar felaket sıkı denetim var gördüğü yerde söktürüyolar.fiatlardan çıkan sesi veriyomu?ben zaten tok ve tatlı ses istiyom gürül gürül ses istemiyom homurdansa yeter :)
commodus
06-10-2007, 20:24
bende k&n açık hava filtresi, orta susturucu iptali, supersprint son surturucu var video koyuyorum belki bir fikir edinebilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=6Ulh7fWZBNg
Simota h.filtresini şiddetle öneririm..
harbidenmi ya king dragonu ne kadara taktırdydın bende egzoz düşünmüyom yaşadığım şehirde şu sıralar felaket sıkı denetim var gördüğü yerde söktürüyolar.fiatlardan çıkan sesi veriyomu?ben zaten tok ve tatlı ses istiyom gürül gürül ses istemiyom homurdansa yeter :)
ben yed kullanıyorum hava filtresi olarak çok memnunum ve mükemmel bir tok motor sesi var...
mustafa1339
21-10-2007, 22:38
r e m u s harika
zorcocuk
25-10-2007, 18:16
Benim astrada Kn acık hava filtresi + 61mm duz boru kat iptali son susturucuda Magnex Slash Cut var cazır cuzur bi ses DTM egsoz arıyosan magnex ama daha tok bi ses istiyosan sebring kullanabilirsin
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net