Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa C için kule gergisi
corsa_fb
02-03-2007, 04:34
arkadaşlar corsa C için kule gergisi almayı düşünüorum baya bi araştırma yaptım we bulamadım netten falan alan arkadaş war mı weya herhangi başka bi yerden yardımcı olursa sewinirim şimdiden teşekkürler.
Maslak Powershop'ta olması lazım...
--CORSA--
02-03-2007, 10:02
Maslak Powershop'ta olması lazım...
Peki bişey daha sorcam ben bu corsa b için olanlarıda varmıdır varsa fiyat aralığı nasıl olur bende taktırmak istiyorumda?
Bi sor istersen, o daha da yaygın olarak var.Fiyatı 200 YTL civarlarında olmalı...
Bizim sitede de satılık vardı bi tane...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=2794
corsa_fb
02-03-2007, 13:21
corsa b için git aksarayda aksesuarcılar war orda war 3-5 dükkanda fiyatıda 13o-15o ytl arası olması lazım bulmuştum ben corsa b için arkadaşıma aldık
corsa_fb
02-03-2007, 13:23
skyeye isim ermandı galiba heralde erman die hitap etmemde bi sorun olmaz sen galiba netten almıştın dime ? eger netten aldıysan hangi siteden we fiyat belirtir misin otopol.de buldum bizim araçlar için 148 ytl fiyat war ama ordan mı alsam mı pek emin degilim
skyeye isim ermandı galiba heralde erman die hitap etmemde bi sorun olmaz sen galiba netten almıştın dime ? eger netten aldıysan hangi siteden we fiyat belirtir misin otopol.de buldum bizim araçlar için 148 ytl fiyat war ama ordan mı alsam mı pek emin degilim
Yok canım ne sorun olacak:) Evet, Otopol'den aldım yalnız sipariş onay aşamasında sitede görülen yanlış olduğunu özür dileyerek durumu bana bildirmişlerdi ve sonuç olarak toplam maliyeti 236 YTL'yi bulmuştu.Daha sonra tesadüfen onların da Powershop'tan aldığını öğrendim.Yani sen ilk elden Powershop'tan alırsan daha uygun bir fiyata maledebilirsin.
corsa_fb
02-03-2007, 20:09
148.den 236 yapıo demekki uyanıklar :D o zaman dogru diosun en mantıklısı powershop yay koyamıorum bari kule gergisi takıyim bu arada sagol erman bilgiler için
pre_lude
02-03-2007, 20:18
ya sero olm cms shopta 110 liraya vardı demedimmi sana onu :S
corsa_fb
02-03-2007, 20:19
msn açsana hemşom
Yok canım ne sorun olacak:) Evet, Otopol'den aldım yalnız sipariş onay aşamasında sitede görülen yanlış olduğunu özür dileyerek durumu bana bildirmişlerdi ve sonuç olarak toplam maliyeti 236 YTL'yi bulmuştu.Daha sonra tesadüfen onların da Powershop'tan aldığını öğrendim.Yani sen ilk elden Powershop'tan alırsan daha uygun bir fiyata maledebilirsin.
Slm Kardeş..
Kule Gergisini taktıktan sonra aracın yol tutuşunda ekstra bir yarar gördün mü?? yani almaya değer mi??
Selam birader,
Kule gergisinin esas faydası sert virajlarda dışta kalan tekerin yolu kavramasına sağladığı katkıdır ki evet oldukça etkisi oldu...Yani almaya değer, zaten bence her arabada standard olarak bulunmalı...
Selam birader,
Kule gergisinin esas faydası sert virajlarda dışta kalan tekerin yolu kavramasına sağladığı katkıdır ki evet oldukça etkisi oldu...Yani almaya değer, zaten bence her arabada standard olarak bulunmalı...
Teşekkür ettim...
kötü yanıda allah korusun kazalarda mesela araç sol kuleyi bozduğunda otomatikmen sağ kulede bozuluyoo!
BY_Corsa
23-03-2007, 23:42
kötü yanıda allah korusun kazalarda mesela araç sol kuleyi bozduğunda otomatikmen sağ kulede bozuluyoo!
artık ona da yapacak bişey yok maalesef
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net