Orijinalini görmek için tıklayınız : Telefon
Arkadaşlar son günlerde reklamlarda dikkatimi çeken bi telefon var.2 kartı beraber kullanıyosun ve ikisi de aynı anda açık oluyo.Nokia ya benzettim ama emin değilim.Bu telefonun markası,özellikleri ve fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ? :eek:
kutluhan23
01-03-2007, 20:40
abi nokia deil onu biliyorum
M.YILDIZ
01-03-2007, 20:41
benıde dusunduren bı konuyu acmıssın hocam bende merak edıyordum..
ToMbStOnE
01-03-2007, 20:52
cihaz General Mobile DST 01 Cep Telefonu fıyatı 800 ytldır wap,gprs,ses kayıt,titreşim,dokunmatık ekran,1.3 mp camera,vıdeo oynatıcı,video kaydedıcı,e-posta,mıcro sd kart,el yazısı tanıma,ajanda,takvım,oyun vs.
M.YILDIZ
01-03-2007, 21:02
cihaz General Mobile DST 01 Cep Telefonu fıyatı 800 ytldır wap,gprs,ses kayıt,titreşim,dokunmatık ekran,1.3 mp camera,vıdeo oynatıcı,video kaydedıcı,e-posta,mıcro sd kart,el yazısı tanıma,ajanda,takvım,oyun vs.verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler
Peki güvenilir bişey midir Faruk bu ?
ToMbStOnE
01-03-2007, 21:21
verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler
rıca ederım
ToMbStOnE
01-03-2007, 21:27
Peki güvenilir bişey midir Faruk bu ?
gereksız bısey murat abı bence nıe dıyeceksın sımdı 2 hattı aynı anda calıstıyo dıe gayet sıradan ozellıklerı olan bı telefona 800 kagıt verılmez degmez yanı 2 tane ucuz telefon alınır ılla 2 hattında sureklı acık olması gerekıyosa 600 lıra cebe kalır onu da gectım tek hatta cıft sım kart yuklenıo yapıo yanı telefoncular bence bu telın reklamı falan abartı pek ılgılenen olacagınıda sanmıyorum guvenılırlıgıne gelecek olursak kalıte kanallarda reklamları donuyo dandık bısey olsa yayınlatmaz sanırım kanal
Bluetooth dışında nerdeyse tüm özellikler var ama markayı hiç tanımıyorum Nokia olsa neyse ... :confused:
Tahmin ettigim reklamsa bi pocketpc havası vardı telefonun :)
faithless1905
01-03-2007, 23:37
gereksız bısey murat abı bence nıe dıyeceksın sımdı 2 hattı aynı anda calıstıyo dıe gayet sıradan ozellıklerı olan bı telefona 800 kagıt verılmez degmez yanı 2 tane ucuz telefon alınır ılla 2 hattında sureklı acık olması gerekıyosa 600 lıra cebe kalır onu da gectım tek hatta cıft sım kart yuklenıo yapıo yanı telefoncular bence bu telın reklamı falan abartı pek ılgılenen olacagınıda sanmıyorum guvenılırlıgıne gelecek olursak kalıte kanallarda reklamları donuyo dandık bısey olsa yayınlatmaz sanırım kanal
+ 1905 bence de Murat abi gerek yok...
Bluetooth dışında nerdeyse tüm özellikler var ama markayı hiç tanımıyorum Nokia olsa neyse ... :confused:
hocam bu telefon general mobile, yani general electric e ait. lg de bu firmanın. zaten büyük ihtimalle lg nin fabrikalarından çıkıyor, sadece 2. bi marka yaratmak gibi bi amaçları var. distribütörü kvk falansa rahatlıkla alınabilir diye düşünüyorum:good:
hocam bu telefon general mobile, yani general electric e ait. lg de bu firmanın. zaten büyük ihtimalle lg nin fabrikalarından çıkıyor, sadece 2. bi marka yaratmak gibi bi amaçları var. distribütörü kvk falansa rahatlıkla alınabilir diye düşünüyorum:good:
Teşekkürler ...
TeLefon bu abi..
http://www.ereyon.com.tr/ProductImages/38244/DST01-112.jpg
Cihazı ben gördüm..Bizim şirkette 2 kişi aLdı...
Cihaz gayet hoş duruyor ama Bluetooth ve kızılötesi oLmaması bence çook büyük bi eksikLik...
Kamerası 1.3 mp çok ta ii değiL..
Ama ufak hoş bi teLefon..fuLL dokunmatik..
aLınabiLirde ama ben onun yerine şunu tavsiye ederim herkese ;)
http://www.clubimate.com/productimages/devices/kjam_main.jpg
http://www.clubimate.com/productimages/devices/KJAM_techdetail_2.jpg
üstünde wireLess biLe war fena bi aLet...isterseniz arkadan kLavyede çıkıo ;)İstersende dokunmatik..Ben bunu tavsiye ederim herkese ;)
peki bu cihazda çift sim kullanılıyo mu?
ToMbStOnE
07-03-2007, 20:07
peki bu cihazda çift sim kullanılıyo mu?
i-mate'ten bahsedıyosan boyle bı ozellık yok...
i-mate'ten bahsedıyosan boyle bı ozellık yok...
evet ondan bahsediyorum. sağol;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net