Orijinalini görmek için tıklayınız : bu site kimlerin tekelinde !!!
istanbool
01-03-2007, 19:17
ben cvp wereım skycocuk ve arkadasları gun butun gece ızledım tartısmaları skycocuk yıne engın bılgılerını konusturuyordu kendıne gore sonra 2 arkadasımız sıteden atıldı ne alaka once bır kısı atıldı sonra maverick o cocugu savununca onuda cıkarmıssınız nıe soyledıklerı batıyormu suanda ıse bakıyorum msj ları bıle sılınmıs ne bıcım bır forum burası kendı gerceklerınızımı anlatıyorsunuz ozmn sıtenın adı opelım olmasın skycocugun yerı olsun yanlız soylede bır sey war maalesef kı bu olay sadece corsa sayfasında oluyor dıger arkadaslarıma lafım yok corsacılar konusmayı tartısmayı bılmıyormu
istanbool
01-03-2007, 19:18
skycocuk bukdr sey bılıorsa burda ne ısın war
istanbool
01-03-2007, 19:20
uydurma modıfıyelerle ıs yapıorsunuz yok ole yok bole garıp garıp ısler TURKIYE DE HERKES DEMOKRASIDEN BAHSEDIYOR AMA BURAYA UGRAMAMIS MALKEEF
istanbool
01-03-2007, 19:25
cogunuz Standart Arabalara Biniorsdunuz Mod Dersi Weriorsunuz
Derdin ne kardeş senin? Niye geriyorsun şimdi ortamı? Arkadaşımızın nicki skyeye!! bence önce bunu doğru yaz.. Sende çok iyi biliyorsunki skyeye gerçekten otomobil konusunda yeterince bilgiye sahiptir.. Daha öncede yazdım bu saldırılar kasıtlı yapılıyor.. neden herkes Erman'a diş geçirme derdinde? Önce kendi içinizde bunu bir sorgulayın lütfen..
istanbool
01-03-2007, 19:27
arabanin Torku Yukselince Beygirinde Yukselecegine Inaniyorsunuz
lutfen Bilenler Konussun Burasi Yoksa Dunku Cocuk Ortamimi????
cogunuz Standart Arabalara Biniorsdunuz Mod Dersi Weriorsunuz
Sen bilgilerini paylaştında engelmi oldular? Yapma arkadaşım lutfen.. :(
istanbool
01-03-2007, 19:29
Derdin ne kardeş senin? Niye geriyorsun şimdi ortamı? Arkadaşımızın nicki skyeye!! bence önce bunu doğru yaz.. Sende çok iyi biliyorsunki skyeye gerçekten otomobil konusunda yeterince bilgiye sahiptir.. Daha öncede yazdım bu saldırılar kasıtlı yapılıyor.. neden herkes Erman'a diş geçirme derdinde? Önce kendi içinizde bunu bir sorgulayın lütfen..
BEN ERMANI TANIMAMM ETMEM BENI RAHATSIZ EDEN ERMANIN HIC BIRSEY BILMEYIP BILMISLIK TASLAMASI KIM NIYE UGRASSIN ERMANLA OZELLIKLE SALDIRSIN BIRAZ ARABADAN ANLAYAN BIRI WARSA SITEDE ZTN ANLAR
istanbool
01-03-2007, 19:31
Sen bilgilerini paylaştında engelmi oldular? Yapma arkadaşım lutfen.. :(
OZMN DIGER ARKADASLAR NEDEN SITEDEN ATILIYOR BENIM SIZDEN RICAM BURADA BILDIKLERIMIZI TARTISALIM KARSIT GORUS GELINCE NE ALAKA ONLARI KAPATMAK SIZ BOYLE YAPARSANIZ BENIM AKLIMA TICARET GELIYOR SKY IN ARABASINDAKI MALLARIMI PAZARLIOSUNUZ
BEN ERMANI TANIMAMM ETMEM BENI RAHATSIZ EDEN ERMANIN HIC BIRSEY BILMEYIP BILMISLIK TASLAMASI KIM NIYE UGRASSIN ERMANLA OZELLIKLE SALDIRSIN BIRAZ ARABADAN ANLAYAN BIRI WARSA SITEDE ZTN ANLAR
O zaman paylaşın arkadaşım bildiklerinizi,üstadlar karar versin kimin ne bilip ne bilmideğini!! Ben Erman'a güvenirim.. Mesela sen başla Erman'ın hiçbirşey bilmediği kanısına nerden vardır? Bir örnek verirmisin merak ettim
istanbool
01-03-2007, 19:37
O zaman paylaşın arkadaşım bildiklerinizi,üstadlar karar versin kimin ne bilip ne bilmideğini!! Ben Erman'a güvenirim.. Mesela sen başla Erman'ın hiçbirşey bilmediği kanısına nerden vardır? Bir örnek verirmisin merak ettim
sen bıldıgı kanısına nereden wardıysan bende oradan ben burda kımseyle bısey yarıstırmıorum arkadasım yapılan terbıyesızlıge canım sıkıldı ona yazıorum
istanbool
01-03-2007, 19:43
benım mekanım bellı akadasım ısteyen gelır
Gerek yok böyle şeylere diyorum.sitede durmak istemeyen üyelik ihracını isteyebilir.Ben haksızlık olduğuna inandığım ve sinirlerimi bozacak bişey olursa bu şekilde davranırdım heralde.,kavga ortamı yaratmaya gerek yok.standart arablara binip mod dersi verilemez gibi yanlış bir kanıya da kapılmışsın,yazık.kendini kasma alternatif birsuru site var ...
istanbool
01-03-2007, 19:58
ya bırader ben ztn ayda yılda bır gırıorum bır kacgundur bakıodum dunku olaylara bak ne bıcım sıte burası boyle
istanbool
01-03-2007, 20:02
coluk cocuklamı ugrascaz amaaan
benıde atarmısınız arkadaslar boyle ınsanlarla ugrasamıcam cok sacma sapan bır sıte burası sız bı 10 sene buyuyun belkı gırerım tekrarr
Bence sen 16 17 yaşlarındasın ya da akıl yaşın o civarlarda 10 15 sene sonra aklın biraz başına gelince tekrar seni bu sitede görmek isteriz.Güle Güle arkadaşım.
ya bırader ben ztn ayda yılda bır gırıorum bır kacgundur bakıodum dunku olaylara bak ne bıcım sıte burası boyle
Arkadaşım bir sıkıntın var ise Admin lere veya diğer yönetici arkadaşlara mail ya da özel den mesaj atarsın değerlendirilir.Bu kadar fevri davranmaya yada kendini kasmaya gerek yok.
Ayrıca şu benim mekanım belli kelimesini bir tarafa bırakıp,şu teknik bilgi ve becerilerinizi burada paylaşsanızda herkes faydalansa hoş olmazmı ?
Bu forumdan bir rahatsızlığın var ise ve beğenmiyorsan ne biçim site burası demek yerine girmemeni tavsiye ederim.
istanbool
01-03-2007, 20:11
hahahaha cok komıksııınnnnnn :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :alkis: :alkis: :alkis: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
kopardın benııııı opuyorum hepınızı sky cocugada selammmm
astrammm
01-03-2007, 20:13
neler oluyor boyle??? istanbool ben bu sıtede bunca zaman boyle ısyan eden bırtek senı gördum!!! bu sıteye laf yok burası saygı sevgı paylasım yardımlasma arkadaşlık cercevesı ıcınde bıı sıte
istanbool
01-03-2007, 20:15
neler oluyor boyle??? istanbool ben bu sıtede bunca zaman boyle ısyan eden bırtek senı gördum!!! bu sıteye laf yok burası saygı sevgı paylasım yardımlasma arkadaşlık cercevesı ıcınde bıı sıte
arkadasım dunku konusmaları bır ıncele ıstersen sky adlı eleman atıo tutuo karsıt goruslerde hmn adamlar ıhrac edılıor bumu sevgı saygı "PAYLASIM" sitesi
gerek yok bölye tatsızlıklara sitemizde özel mesajsistemi denen bi olayvar bi sıkıntın olduğunda adminlerle direk bağlantı kurabilirsin...
istanbool
01-03-2007, 20:17
burayı omu yonlendırıor dınku yazıları cogu sılınmıs boylemı paylasım war burada
istanbool
01-03-2007, 20:18
kardesım ozel mesajlık bır olay yok herkes gorsun belkı utanırlar demokrası yok burada
sakıncalı görülmüş ve silinmiş olabilir tam olarak bilmediğim bi konu
istanbool
01-03-2007, 20:20
herkes yaptıgını anlatıor ben yaptım bu dogru dıolar deneme yanılmaymıs yauww zaten deneme yanılmayla arabayı modıfıye edıyorsan ztn o arabadan hayır gekmez hasata cıkar o daha once ehlıyet almısmıs 2yıl deneyımlıymıs ya ne alaka o 17 nıck lı eleman belkı cıraklıktan tamırhanelerde buyumus
istanbool
01-03-2007, 20:21
mıllet konusuorda bos konusuor
neyse tartışıp gerilim yaratmaya gerekyok bence..... biz bir aileyiz sonuçta isteyen bu ailede kendine yer bulur istemeyen çeker gider. (kurallar dahlinde)
istanbool
01-03-2007, 20:26
arkadasım sorunda o ztn aıleysek ole bos tere adam sılmek neden bende onu anlamıyorum
astrammm
01-03-2007, 20:26
skyeye arkadasımızın sabır sınırları çok zorlanmıs.. verdıgı bılgılerde gayet guzel ve dogru bence..
astrammm
01-03-2007, 20:28
arkadasım sorunda o ztn aıleysek ole bos tere adam sılmek neden bende onu anlamıyorum boşyere hıcbır zaman hıcbır kımse sıteden atılmadı bu zamna kadar... bu sıtenın kuralları var tum uye ıhracları ıhtarları kurallara göre verılıyor
istanbool
01-03-2007, 20:29
sacmalama arkadsım rıca edıorum adam lastık kalınlastıkca patınaj artar dıor sende bunumu savunuyorsun
istanbool
01-03-2007, 20:32
bak sımdı benıde atarlar:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Bu tartışma gerçekten çok seviyesiz.:mad: Ben burada birçok bilgi edindim ve edinmeyede devam ediyorum.
Birçok araba modifiye sitesini takip etme imkanım oluyor.Hiçbir yerde durum çok farklı değil.Kişiler bildiklerini uyguladıklarını anlatıyor insanlara.Daha doğru ve iyi bilen varsa çıkıp söyler.Kişiler özgür olarak bilgilerini paylaşıyorlar.Zaten forumların amacı budur.Yoksa yetkili servis dışarıda her yerde.
Opelim.net çok özgür,seviyeli,dostça bir sitedir.
Burda olmak yada olmamak kişnin elindedir.
Skyeye ve bu konuda tecrübeli kişilerle olmak mutluluk verici...:good:
istanbool
01-03-2007, 20:45
Skyeye ve bu konuda tecrübeli kişilerle olmak mutluluk verici...:good:[/quote]
zuhuhuhahahaha hakıkaten oyle
kutluhan23
01-03-2007, 20:47
arkadaşlar tartışmaya söz konusu linki atında bizde anlıyalım olayı
istanbool
01-03-2007, 20:49
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=6227
çok ilginç ben 2 aydır takip ediyorum ilk isyan eden birini görüyorum.Bu kadar detaylı desem dogru olur.Herkes başından geçen veya gördügü arızaları dili döndüğü kadar yazmaya çalışıyor.Sanırım bazı özel servisler de var zaten onlar yazdıklarıla kendilerini belli ediyorlar.Herkesin her dedigine inanmak zorunda degil ki kimse.Yorumlarsın aklına yatarsa servise gider oralara baktırırsın.Tartışmalar da seviyeli bir şekilde sürüyor.Kimse kimseye hakaret etmiyor en azından ben görmedim.Bence biraz abartıyorsun sanırım
arkadaşım.Bu kısa hayatta kalp kırmanın anlamı yok dost kalın dostça kalın.
istanbool
01-03-2007, 20:54
ewet degıl ama saygı duymak zorunda kardesım arkadaslarımız neden atıldılar sıteden bunu acıklayın bana forum kuralları fln degıl olay bazıları cekemedı ondan bence
hangi mesajını alıntı yapsam bilemedim.. kimsin nesin belli değil.. mekanıma gelin demenden belli tarzın!! Adam gibi davet edilen heryere geliriz,ne sandın sanal kabadayılara pabuç bırakıcaz filanmı sandın?forum kurallarına uymayan kimse demokrasiden bahsetmesin.. Bence fazla ileri gitme.. atılmak isteyeceğine adam gibi üyeliğinin iptalini isteyebilirsin.. 4500 üye var bu sitede ve çürük domatesler ya terkederler yada ihraç edilirler.. Sizleri kim tanıyorki çekemesinler!!
istanbool
01-03-2007, 21:04
muhuhuhahahahahahahaha
istanbool
01-03-2007, 21:06
hadı kardesım sıze ii gunlerrrr sky cocuk sanada ii mod lar
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
muhuhuhahahahahahahaha
yılışık
kutluhan23
01-03-2007, 21:13
eğlenmek için giriyoruz şu siteye yahu nedir sıkıntı anlıyamadım kişisel problemleri yansıtmayın siteye
slamdunk21
01-03-2007, 21:18
Lütfen
yapmayın böyle tatsızlıklar
Ya ne geregi war bu konunun boyle uzamasının arkadaslar admın bi arkadas gelicek istanbool Klick!! yapcak olcak bitcek..
:good:
yılışık
istanbool
01-03-2007, 21:23
Ya ne geregi war bu konunun boyle uzamasının arkadaslar admın bi arkadas gelicek istanbool Klick!! yapcak olcak bitcek..
:good:
eveett bende onu beklıorummmm hadiiiiiiii
Kicklenen arkadaslar senin yaptığını yaptı ve bu yüzden burada değiller.Düşüncen doğru yada yanlış önemli olan saygı ,üslup...
valla ben bu siteye takılalı 3 ay oldu ben sadece yazılanları okudum aranızda yeniyim tamam arkadaş bi olayı anlatıyor kimse haksızsın demiyor sadece büyütmeyelim yetkililere msj atsaydın gibi söylemlerde buluyor bende bunu anlayamadım bu arkadaş bu konuda haklı mı
istanbool
01-03-2007, 21:25
zaten anlatmak ıstedıgımde bu ısınıze gelmedımı klıck ıs bıttı e durunda konusun madem cokbılıonuz susturmayla olmaz bu ısler bılgılerınızle konusun kardesım
istanbool
01-03-2007, 21:26
aranızda bana hak weren kac kısı war
burayı kımler yonetıyor:?:?:?:?
ToMbStOnE
01-03-2007, 21:27
ben cvp wereım skycocuk ve arkadasları gun butun gece ızledım tartısmaları skycocuk yıne engın bılgılerını konusturuyordu kendıne gore sonra 2 arkadasımız sıteden atıldı ne alaka once bır kısı atıldı sonra maverick o cocugu savununca onuda cıkarmıssınız nıe soyledıklerı batıyormu suanda ıse bakıyorum msj ları bıle sılınmıs ne bıcım bır forum burası kendı gerceklerınızımı anlatıyorsunuz ozmn sıtenın adı opelım olmasın skycocugun yerı olsun yanlız soylede bır sey war maalesef kı bu olay sadece corsa sayfasında oluyor dıger arkadaslarıma lafım yok corsacılar konusmayı tartısmayı bılmıyormu
verılen lınkten yazılan butun msjları okudum dedıgın gıbı skyeye bılgılerını konusturuyor banlanan arkadas bos konusuyor yardımcı olmak ısteyen arkadaslara kostek oluyo ve gordugum kadarıyla skyeye'ı yavuz abının dedıgı gıbı tahrık edıo zaten smıle olayına dıyecek bısey yok ve sen bunlara ragmen banlanan kısılerı savunuyosun sanada dıyecek bıseyım yok goz var nızam var hersey ortada banlanan arkadasta terbıye saygı namına zerre yok corsacılar konusmayı bılmıyor mu demıssın zaten yazılanlar bellı herkes konusmayı bılıyor bılmeyenler zaten burda barınmıyor senınde sky cocuk vs. muhabbetlerın banlanan arkadaslardan bı farkın olmadıgını acıkca gosterıyor...
istanbool
01-03-2007, 21:28
ewet ewet sıze ne mutlu sky gıbı bır arkadasınız warrr.99.9:):):):):):):):):)
astrammm
01-03-2007, 21:29
yazmayın arkadaşlar suraya uzayıp gıdecek
istanbool
01-03-2007, 21:30
yanı emınım o banlanan arkadaslar tınlamıolardır bıle ama ben cık sınır oldum ahh ahhhh olamadık sky gıbı bılgılı
susturmak filan değil senin arayışın yanlış ...ortada yalnış bişi olduğunu(ki şu anda oldukça göreceli )düşünüyorsan gereken itirazda bulunursun ama insanlarla dalga geçmek yada olaya elinde körükle gitmektense daha sakin daha düzeyli bi şekilde çözüm aramalısın....adaletli olmadığı kanısınada warırsan bildiğiniz gibi dewam edin der çeker gidersin kimsede seni zorla bu sitede tutmuyor yapman gerken çok basit bişi...polemik yaratmanın anlamı yok
istanbool
01-03-2007, 21:34
polemık pesınde degılım arkadasım herkes ogrensın yapılanları
Skyeye arkadasımız burda değil ama arkasından 3 sayfa yorum yapmıssın,resmen arkasından atıp tutumussun.hiç hoş değil.
Herkes gibi sende sinirlerine sahip olup bazı saygı çerçeveleri içinde yorumlarda bulunsan bizde senin engin fikirlerinden yararlansak hoş olmazmı ...
istanbool
01-03-2007, 21:40
yanlıs fıkırler yanlıs bılgıler konusuluor bende onu anlatmaya calısıyorum skyeye kendını anlatıor arkadasları desteklıor sonra karsıt fıkırler atılıor
Karsıt fikirler heryerde olacaktır burası zaten paylasım forumu herkesin kendine göre iyisi kötüsü olacaktır.Fakat insanlar fikirlerini söylerken bazı sınırları aşmayacak,saygısızlık yapmayacak,sen çok iyi bildiğin bir konu ise sonuna kadar tartısırsın fikrini söylersinki ikna edene kadar,sanal bilgilerden çıkıp somut birşeyler ortaya koyduğun zaman insanları inandırırsın ve yanına alırsın. Arkadaşlarda işte o sınırları ihlal ettiler sebep bukadar basit..Karsıt fikir olunca tabi destekte alınca karsı taraf haliyle sinirlendi ve hoş olmayan seyler söyledi açıkcası dengesiz davranıslarda bulundu ve gereken oldu bunda anormal bir şey yok. Bu yönetim yeni değişti diyebilirim bundan öncede ihrac olan bir sürü arkadaslar var içlerinden bazıları belki yıllardır bu foruma katkıda bulunmus insanlar .Yani anlyacağın ayrımcılık,taraf tutma gibi bir durum yok.
istanbool
01-03-2007, 21:48
herneyse burdaki coluk cocuk muhabbeti gercekten cok sıktı 1. ben 27 yasında iş guc sahibi bi adamım 2. buranın gercekten paylasım sitesi oldugunu düsünüyorsanız biraz da karsı fikirlere saygı gosterin
en azından da ogrenin! 3. burda kimse birbirini ikna etmek icin burada degil..ama bakıyorum herkes kralın yalakalıgını yapmakla o kadar mesgulki kimse kral cıplak diyemiyor!! size basarılar ve kolay gelsin ama umarım dogru olmayan fikirlerle arabaları palyacolara cevirmezsiniz..... sewiyeli oldugunuzu dusunuyorsunuz ama sewiyeli olmak kibarca laf sokmak da degildir....
herneyse burdaki coluk cocuk muhabbeti gercekten cok sıktı 1. ben 27 yasında iş guc sahibi bi adamım 2. buranın gercekten paylasım sitesi oldugunu düsünüyorsanız biraz da karsı fikirlere saygı gosterin
en azından da ogrenin! 3. burda kimse birbirini ikna etmek icin burada degil..ama bakıyorum herkes kralın yalakalıgını yapmakla o kadar mesgulki kimse kral cıplak diyemiyor!! size basarılar ve kolay gelsin ama umarım dogru olmayan fikirlerle arabaları palyacolara cevirmezsiniz..... sewiyeli oldugunuzu dusunuyorsunuz ama sewiyeli olmak kibarca laf sokmak da degildir....
Yazdıklarını üstüme almıyorum ...
istanbool
01-03-2007, 22:03
e sana konusan yok ztn
istanbool
01-03-2007, 22:11
Yazdıklarını üstüme almıyorum ...
kime ve nelere yazdıgım biliniyor zateeen
sevgili istanbool burda sorgulamak istedigin net olarak nedir
eger o arkadaşların atılması ise evet çok basit cümleler kurmaya başlamışlardı
benim anlamadıgım herkes fikrini yazar sorunu olan arkadaş aklına hangisi yatarsa onu yapar olur biter ama direk kişiye saldırı neden anlamış degilim
heee deseydinki mjsları neden silinmiş evet hak verirdim sana keşke silmeselerdi ozaman sana daha saglam cevaplar çıkardı o arkadaşların yazdıklarından
şimdi burda konuyu bilmeyenler bir hazsızlık oldugu kanısına vara bilir tabi
ama o arkadaşların mjsları silinmemiş olsaydı durum farklı olurdu
bu arada bu site eger birinin tekelinde olsaydı ben dahil kimseler olmazdı
burası herhangibi bir sohbet yada chet sitesi degil olur olmaz cümleler kuramazsın... konuyu bide böyle düşün
istanbool
01-03-2007, 22:45
sevgılı arkadasım oncelıkle gosterdıgın sakın uslup ıcın tesekkur ederım benım anlatmaya calıstıgımda zaten burada ınsanların dusuncelerını ozgurce sunmasıdır herkes fıkrını sunabılır kımse buna hayır o oyle degıl boyle demez dıyemez! kaldıkı forum modıfıye forum u yanı modufıye nedır sonsuz bırsey bız burada standartları konusmuoruz ki kaldıkı bırı hıc olmadık bı yerde bır sey konusurken aradan skyeye cıkıyor hayır o degıl boyle dıyor kavga cıkartıyor bence burada forumdan atılması gereken bırı warsa oda skyeye dır
istanbool
01-03-2007, 22:46
sky arkadasımız dıyorki biz denedık ogrendık boyle bır mantıkla araba mod yapıyorsa o araba hasat olmustur ztn
istanbool
01-03-2007, 22:50
pekı gorelım bakalım burası dedıgınız gıbı bır sıteyse benı atmazlar atarlarsa dedıgım dogrulanıyor
valla süper fikir saglama aldın yani kendini bari sen sakin ol
o arkadaşlar alaycı ve küçük düşürücü cümleler kurdular ben takip ettim
biraz hoş görülü oku bide yazılanları tabi silinenleri okudunmu bilmem
ama hoş şeyler degildi
lütfen bu konu kapansın araclarla dostluklarla alakalı konular konuşalım olurmu?
Sanıyorum özelden gönderdiğin tehdit ve hakaretleri yayınlamamam hepimiz için daha iyi olacak.Herkes biliyor kimin ne olduğunu, ben de hatalıysam hatalıyımdır, eğer varsa hatam bunu inkar edecek halim yok.Ancak sevgili arkadaşım bu davranışınla olaya son noktayı koydun.Tanımayanlar vardı seni, onlara da seni tanıma fırsatını verdin.Meşhur oldun sitede, reklamını da yaptın, çok mutlu olmuşsundur sanıyorum.
Modifiye falan bunlar hikaye dostum, yarın geçer hevesin, unutursun gider.Burada biz birbirimizin arkadaşlığını paylaşıyoruz, dostluğunu paylaşıyoruz, ama sen bunu maalesef algılayamamışsın...
Sana jant ve lastiklerinle bir ömür boyu mutluluklar, bu üslupla devam edersen hayat boyu en sadık arkadaşların onlar olacaktır...
Başlık incelemeye alınmıştır...
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net