Orijinalini görmek için tıklayınız : dijital fot. mak.
ismail_budak
01-03-2007, 15:23
arkadaşlar şimdi nikon l3 aldım 2 tane şarj edilebilir pil çıktı onları şarj makinasına taktım doluyo yarın izmire gidicem orda 3 gün kullanıcam makineyi.acaba şarj makinasınıda götürümmü ne kadar gider bunun şarjı gerek yoksa boşa yanıma almım şarj makinesini..
Merhaba, makinayı güle güle, güzel günlerde kullanın, bende 5 yıllık kodak makina var. 2500 mah şarjlı pil ile kullanıyorum, lcd ekran sürekli açık durumdayken 100 fotoğraf çekiyorum, diğer bir deyişle 128 mb. kartı dolduruyorum. Üç gün içinde kaç fotoğraf çekeceğinize bağlı. Ayrıca ben iki adet pili de yedek bulundururum sürekli.
BY_Corsa
01-03-2007, 15:53
Merhaba, makinayı güle güle, güzel günlerde kullanın, bende 5 yıllık kodak makina var. 2500 mah şarjlı pil ile kullanıyorum, lcd ekran sürekli açık durumdayken 100 fotoğraf çekiyorum, diğer bir deyişle 128 mb. kartı dolduruyorum. Üç gün içinde kaç fotoğraf çekeceğinize bağlı. Ayrıca ben iki adet pili de yedek bulundururum sürekli.
ilaveten, bende GP 2700 mah sarjli pil kullanıyorum,eger izmire sadece foto cekmek için gidiyorsan, 2 tane de yedek al, ama zaman buldugumda cekecegim diyorsan sarjlı pilleri full doldurduktan sonra yeter.zaten çok sıkışırsan , normal kalem pili her yerden temin edebilirsin :) hiç yuk etme sarj makinasını
ismail_budak
01-03-2007, 16:12
Iyi O Zaman Götürmim En Kötü Ihtimal Kalem Pil Alirim Bakkaldan
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net