Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses Sistemi
Arkadaşlar bi süredir eve bilgisayar için ses sistemi almak istiyorum ama bu konuda fazla tecrübem yok.Maximum 100 aslında da hadi 150 ytl verebilirim.Oyunlarda ve film seyrederken daha kaliteli bi ses istiyorum o yüzden.Şu anda bi çift standart hoparlörüm(speaker)var ama yetmiyo haliyle.4+1 veya 5+1 olabilir.Marka farketmez ama garanti ve servis önemli tabi.Özellikle çıkış güçleri falan yazıyo 20W-40W gibi hangilerinin daha iyi olduğunu bilmiyorum.Hepsiburada gibi bazı sitelere bakıp fiyat araştırması yaptım ama karar veremedim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler ... :good:
Murat abi sana Logitech in 5+1 ini tavsiye ederim.170 civarı ama inan pişman olmassın.Sakın Creative falan alma, o fiyat aralğında en iyisi Logitech çok sağlam bass veriyor ve ses te cabası zaten.Burdan bakabilirsin ürüne http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2831&productid=bd7015
İlgine teşekkür ederim Volkan bakıyorum hemen ...
ben Creative kullanıyorum memnunum ama komşular rahatsız olmasın diye açamıyorum o kötülüğü var benimki 6+1 ses sistemi oyunlarda filan çok iyi mp3 dinlerken bass olayı pek iyi sayılamaz ama daha doğrusu 6x1 bi ses kartı alamadım bi türlü fırsat olmadı ama flim seyrederken olağnüstü oluyo tavsiye ederim zaten benimki ev sinema sistemi diye geçiyor yanlışım yoksa
kutluhan23
27-02-2007, 00:44
abi bende 4+1 everest war 2 senedir kullanıyorum disco gibi tavsiye ederim tık demedi sağlamda subwoofer i de war ....
ToMbStOnE
27-02-2007, 01:14
bende creatıve 4+1 var bı de 4.1 creatıve ses kartı var gayet memnunum basından da tızınden de hop oturup hol kalkıyorum alt ust daıre bos apatmanda aksam 19'a kadar canlı yayın yapıyorum :D:D:D (fıyat olarak ses sıstemı+ses kartı tahmınen 80-90 cıvardır)
creative 4+1 kullanıyorum çokta memnunum . şiddetle tavsiye ederim lakiiiiin ses kartınızında creative olması size max performans sağlar.
creatıve mutlaka
üstüne tanımam...
faithless1905
27-02-2007, 22:52
Murat abi konu değiştirmişsin....Neyse abi bence creative den şaşma yine diyorum.Ben araştırmadan birşey almam...Bilirsin...7 yıldır 4+1 kullanıyordum Creativin laptop içinde gittim 5+1 ni aldım.1 yıl oldu ve ikisinde de hiç problem yok.Fiyat performans açısından bence Cambridge Sound Works + Craetive Ses Sistemi üstüne tanımam...Tek geçerim...
Murat abi konu değiştirmişsin...
Microlab MC 4600 (130 ytl) vardı bi yerde denedik ve beğendim aslında da bi araştırayım dedim ...
faithless1905
28-02-2007, 01:07
abi creative derim ben 1.
tolgahan
28-02-2007, 01:08
abi bende logitec 5+1 kullanıyorum memnunum walla şuan da.. creative de duyduğum kadarıyla ses kartıyla uyumlu olduğunda iyi ses kalitesi veriyormuş aksi taktirde güzel bir ses kalitesi alamıyorsun demişlerdi bana... Bende 1,5 senedir kullanıyorum Logitec i. tavsiyem olur yani... Dediğin Microlab da fena değil ev arkadaşım kullanıyor,fiyat açısından uygun o da...
Anket falan mı açsam ki Creative mi Logitech mi diye ... :)
faithless1905
28-02-2007, 01:31
hehehe bence aç creative birinci gelir
tolgahan
28-02-2007, 01:38
walla aç abim bende merak ettim :D
faithless1905
28-02-2007, 01:42
creative 5.
Creative'de max. performans alabilmek için yine creative marka ses kartı kullanmakta fayda var.Ben daha önce Philips kullanıyordum ve çok memnundum, ancak inan 5+1 sistemlerdeki kablolama muhabbeti can sıkıcı bir konu, her yer kablo oluyor.Bence 2+1'ler bilgisayar için gayet yeterli.5+1 konusunda ısrarcıysan Philips'in aşağıdaki modelini tavsiye ederim.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=260&productid=bd61382
bilgisayar için en iyisi creatice. çünkü; genelde creative in 500w rms sistemlerinde bile kablosuz uzaktna kumanda olmaz, bilgisayarlar için özel olarak üretilmişlerdir. safkan pc hoparlörüdür creative. tek amacı pc kullanımı içindir. ama sen dvd ye falan da bağlarım dersen ister istemez başka marka alacaksın. pc hoparlöründe creative i tek geçerim. oyunlarda da özellikle creative performansı iyidir ama fiyatları diğerlerine göre yüksektir. ben 42w rms bi sistem kullanıyorum. 2 senedir yetiyordu ama artık tatmin etmemeye başladı. bugün biraz inceledim, yine creative alıcam ama para olunca:D
Sadece pc de kullanmak için alıcam ...
o zaman en iyisi creative hocam, ama ilerde dvd ye falan bağlayabilme ihtimalini de düşün hocam, sonradan pişman olma :D
astrax_35
04-03-2007, 22:52
Bende Microlab 5+1 4500w var.Memnunum 79 ytl civarı..İdare ediyor..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net