Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyler Bayanlar Ankaranin Gururu Opeli MLR Vectra Turbo OLARAK Geriiiii Döndüüüüü
(DAHA) 13 psi ile giden bir makina
MLR GERİ DÖNDÜ TAM BİR AVCI TAMMMMM ..................
EL EMEĞİ İLE YAPILMIŞ TAAAA VECTRA 2.0 8 valve den c20xe ye çevirip uzunnnnnn bir yolculuktan sonra C20 LET olDU.
SİNAN ARKADAŞIMIZ vectra_tuner HARCADIĞI EMEK BOŞA ÇIKMADI.
HEP YANINDAYDILAR SİNANIN:
BURTAY (scarface ehehe (şu an mükemmel bir honda kullanıyor oda turbo oda kendi el emeği) yeni 200 lük GOLFE çok acımıştım çoookkkkk.
Bilkent Üniversitesi öğrencisi Mezun olacak Turbo araba Toplayıp Yürütmekten başı kalkmıyor derslerine çalışmıyor.Bu adam niye okuyo ki Dükkan açıp yarış arabası hazırlasa paraya para demez ama Bayılıyo işte zevk ZOR BULUNUR BÖYLE ADAM . (Seviyom seni seviyooomm)
BAYRAM USTA (Kaportada ben üstüne tanımıyorum) İNSANLIĞI ve kalbi Değişilmez asla .Nadir arabaların kaportalarını yapıyor O arabalar dahada bi NADİR OLUYOR.(Dükkanı umarım Temiz tutuyosun bayram usta en son bi laf etmiştim Dükkan komple boyanmıştı sadece ufacık bir GAZA GETİRME İDİ EHEHE)
ÇETİN (İlk clipteki SON ADAM BU MOTORU ARTIK GÖRMEKTEN BIKTI BU USTAYA HELAL BMW ci ama bu vectrayı Toplaya toplaya EZBERLEDİ HELAL OLSUN SANA ÇETİN USTA )
RAFET (NUSRET LAKABI CLIPTE) OKULUNU OKUYOR VE ÇETİNİN SERVİSİNDE BAŞ USTA OLARAK ÇALIŞIYOR (GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI HİÇ DURMADI ) O çok şeyi hakediyor. (SEN BİRİCİKSİN RAFET)
HADİ HAYIRLI SEYİRLER BU EMEĞİN ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİNİLİR
BEN ANKARAMI ÇOKKKKK SEVİYORUM ÇOKKKKK
KLİP 1
ARABAYI Bİ TANIYALIM NE OLMUŞ NASIL HIZLANIYOR DİBE NEKADARDA GİDİYOR (FENA ABİCİM FEEEEENAAAAAAAAA)
http://www.youtube.com/watch?v=0pRpEL7sNTA
KLIP İKKİİİİİ
(ŞİMDİ YUKARIDA TEK ARABA VARDI PEK ANLAYAMADIK DİYORUZ
BUYRUN HEMEN SİZE BİR ADET VOLVO T4 iyi sıkı turbodur bu VOLVOLAR LÜTFEN GEÇİP GEÇMEMESİNE BAKMAYIN KAÇ BOY OLDUĞUNA BAKIN )
http://www.youtube.com/watch?v=1ziCyAUbQwE
yuuuuh derim.. Helal olsun derim.. başka bişi demem.. Saygı duydum..
eline sağlık güle güle dikkatli kullan.
heart_breaker
25-08-2006, 12:43
valla helal olsun.güle güle de kullansın
yuhhh vallahi helal olsun abi tanısmak isterim senle yaaaa
o 1 km kadar geriden gelenmi Volvo? :)
10 Numara Tebrİk Ederİm Çok Çok Çok İİ OlmuŞ
corsa_tolga
25-08-2006, 14:01
abicim emeğine sağlık...Mükemmel olmuş çok büyük bir emek var ortada...
Ne diim, iyi eğlenceler :)
Kunteper Canavarı
25-08-2006, 17:35
İİİ OlmuŞ Be Abİ Elİnİze SaĞlik Benİm Cosayada Sponsor Olsan Yaparim Ben Senİn Reklami İstanbulda.
Bİ Turbo Bİ KaÇ Chİp AmortİsÖr Falan Koy Bİde Benzİn Kuponu Valla Sirf Yazarim Arabanin ÜstÜne Adini:d
Arkadaşlar teşekkürler SİNAN ADINA
üye olamadı son opel yeniliğinden sonra.
Çok uğraşıldı arkadaşlar çookkkk
Sadece tesisatındaki ufacık aksaklık yüzünden Tartışıp yok bu hayır bu bu deyip sanayiden çıkıp tesisatı geri vermek için yola çıkmıştık . Araç yapılırken Özellikle tesisat aşamasında Doğru tesisatı aldığımız halde Kafayı sıyırdığımızdan Yanlış diye değiştirmeye gittiğimizi hatırlıyorum Bu işin en başlarındayken .Aslında o C20 xe ye dönerkendi . Ya bende karıştırdım yaa :))))))))))))
İİİ OlmuŞ Be Abİ Elİnİze SaĞlik Benİm Cosayada Sponsor Olsan Yaparim Ben Senİn Reklami İstanbulda.
Bİ Turbo Bİ KaÇ Chİp AmortİsÖr Falan Koy Bİde Benzİn Kuponu Valla Sirf Yazarim Arabanin ÜstÜne Adini:d
beni yazma Adı yazılacak ustalar TEPEDE ehehehehe
yAPILIR NEDEN OLMASIN HEPSİ YAPILIR. Ben sonuna kadar yaptığınız herşeyin arkasındayım .Elimden gelen herşeyi yaparım .
o 1 km kadar geriden gelenmi Volvo? :)
evet hayatım VOLVO T4 :D
incredible :D ne diim.. Ama alet şole bi 120'yi bulana kadar felan tekerleri hala yere tam basmıo patinaj devam edio gibi bi izlenim edindim ole di mi :D
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :rolleyes:
CenturyVB
25-08-2006, 22:56
Darısı başımıza :D
hani oha derler ya
bu hakatten oha :)
ne diyim yaw sizin gibi insanları çoğaltmak lazım :D :D :D
yani her ile ilçeye kasabaya sizden birer iki şer koymak lazım :)
merak kadar bulunduğun ortamla ve ortamının imkanlarıylada alakalı bi durum
bizde meraklıyızda :o
tırt yani :p
walla azımın suyu akarak izledim
ayakta alkışlıyorum
tek kelimeyle süper :cool:
Darısı başımıza :D
SİZ YETERKİ İSTEYİN :)
CenturyVB
26-08-2006, 11:18
Ben isityorum ama hanım istemiyor :) Bizde hanımın dediği olur :P
:) :) :)
bizde benim dediğim olur.Örnek aşağıdaki Kadett fotosu :D
Şaka bir yana dehşet olmuş yaaa
Okan,Sinan niye aramıza katılmadı? Vectratuner'i yeniden aramızda görmek isterim kendi adıma.
geldiler geldiler
hatta burtay bidaha konu bile açmış
gsi_onur
26-08-2006, 14:32
:) çuf çuf
hoşgelmişler.Yavuz kazaklık yapıyorsun he:)
araci ve video yu begendiginize sevindim arkadaslar, ben Burtay, herkese selamlar.
oguztech
29-08-2006, 12:46
burtay sınan ve okan uclusunden Ankarada korkmayan yok desek her arabaya heran herseyı yapabılırler:) ellerınıze saglık cok ıyı olmus
fcuhadar
29-08-2006, 13:54
4 Yıl Honda CBR 600F kullandım herşeyi yaptım ibreyi öyle oynatamadım bozuk falan değildir dimi o :D helal olsun valla emeği geçen herkese
aslan_007
29-08-2006, 15:00
benimde bir vectra A var benim arabayı yapsak ya 5358769099
Arkadaşlar bu araba daha yeni çıktı sadece 13 psi gidiyor Herşeyi setup olduktan sonra Olaki Sinan karar verir 18psi civarlarında giderse zaten Araba Rolingde en güzel yürür . Yoksa kalkışta Patinaja DÜŞMEMESİ MÜMKÜN DEĞİL BOL BOL DUMAN VE AYNI KAREYİ SEYREDERSİNİZ.
Neyseki benimki 4 çeker eehhehehe :)
Bu Opel Olayında Beni İlk BAŞLARDA SEVMEYEN (HALA SEVMEZ:D :D )
Gıcık ediyorum çünki ehehehe O bulaştırdı Kadetti ilk aldığımda Epromları elime sıkıştırmıştı Naapcam ben bunları dedim Tak sen Tak .Ondan sonra bende sıyırdım :))))))
hani walla azımın suyu akarak izledim
:cool:
Serdar şu ağzını bi sil hele
Gerçekten emek harcanmış bir çalışma
Bravo yani Allah utandırmasın diyelim.
Turuncu civici bilkentte (işletmenin) görmüstüm ve o an asık olmustum ama opel de süper olmus..ellerinize sağlık bide sahin turbo vardı bilkentte...oda sizin aileden mi?
Turuncu civici bilkentte (işletmenin) görmüstüm ve o an asık olmustum ama opel de süper olmus..ellerinize sağlık bide sahin turbo vardı bilkentte...oda sizin aileden mi?
bilkent den mezun olduk artik :) askere gidiyoruz yakinda.
bizden gidip gelen sahin turbolar olmustur, ama surekli olarak yoktu
ORDUdrift
31-08-2006, 05:06
bu nasıl bir alettir ya helal olsun wallahi 1 dan 100 e kaç sn ye de cıkıyuor bilmek isterim
Okan abi gel artık ankaraya!!! yaw gelde bi konya yolu yapıp mlr nin yürüyüşünü canlı canlı görelim... Bu arada benim corsaya verdiğin chip sözünü hala unutmadım...
Ben bi gelsem AHHHHHHHHHHH bi gelsemmmmmmmmmmmmm
AHHHHHHHHHHHHHHHHH
Greddy Boost conroller
Yok wide band sensor Yok kasnak
Yok down pipe yok egzantrik
ne varsa buraya getirtiyorum
Oyle ben onlara bakıyorum onlarda bana bakıyo
ankara da bi buluşma düzenlesek :)
o ibre ne yaa öle birden yukarı fırladı:D
Astra 1.7CDTI
04-09-2006, 14:13
manyak bişey
tuner_rafet
24-09-2006, 02:21
Ellerinize Sağlik Süper Olmuş Yaww...
Birde Diyorum Calibra Turbo Göstergesi 280km/h Veya Kadet Gsi Dijital 299km/h Taktirsan! Uyar Abim Kaç Gittiğin Bakarsin:)
tuner_rafet
24-09-2006, 02:27
ABİ ASTRA 2.0 GLS 93 MODEL VAR DI BENDE ONUN ŞANZIMANINI UYGULA ABİM ARABAYA! 4. VİTES 215 KM/H 5.VİTESTE RAHAT 280 KM/H DER:eek:
1.- 2. VİTES BİRAZ RAHATLAR:D
vallahi bravo ya ellerinize sağlık kazasız belasız kullanman dileğiyle bu arada senin turboyu görünce anladım benim araç yerinde kımıldamıyomus bile :)
Daha Phase 1 deyiz.
Sinan Sağlam ve yavaş yavaş yapar.Eh bir hafta önce egzantrikte koyuldu MLR İlk gördüğünüz Halinden Çok çok daha iyi şimdi .o VİDEOLARDA GÖRDÜĞÜNÜZÜN 1 KATI DAHA IYI
Deviri Hiç Göremiyorsunuz .eHEHEHEHEHE
ışınlanacaksınız yakında yeter! :D
Ah onur ahhhhhh IŞINLAMAK ahhhhhhhhh
tam olarak kaç devir çeviriyor bu araç pek secemedimde
bunala calibra yı karşılaştırırsak hangisi iyi ??
tnng yln
02-10-2006, 22:31
Cok Basarili Kutlarim :d Süperdi
calibra ile ne acidan karsilastirmak dan bahsediyorsun ?
gTUNerkan
03-10-2006, 00:16
abi demekki vectra turbo böyle bişeymiş.:Dibre kaçı göstereceini şaşırıyo:D
darısı benim gt nin motorunun başına.
http://img521.imageshack.us/img521/6334/7sv3.jpg
İyi ki bu videolar çekilirken o yolda diildim :)
Kardeş gerçekten tebrikler araba canavar gibi gidiyor yalnız frenler dikkatimi çekti böyle canawar bi arabaya biraz daha iyi frenler olsaydı daha sağlıklı olurdu gibi geliyor. Güvenliği biraz daha düşün derim.
murry666
08-10-2006, 13:12
bu bana biyerden tanidik geliyor :sorry::)
vectra süper olmus :rock
HARUN hu001
Haruncum .
Bu vectra Üzerinde C20LET motoru var Yani Bildiğin Calibra Turbo Motoru.
Standart Bir Calibra ile kalktığı zaman
Calibraya Güle güle diyorsun :))))))))))))))))))))))))))))))
Yetrlimi ?
Ehheheheheeeuheueeuuuu
mlr yi biliyorum emekte hergun neredeyse goruyorum ve imreniyorum havasına maasallah.kazasız belasız kullanın.yanlız youtube de videosu denk geldı de nıye hava cıkıslarını soktunuz aracın arkadaslar?
sbademci
10-10-2006, 18:52
Emeği geçen herkesin eline sağlık.
çetin ustanın hazırladığı c20letler hakkaten çok sıkı opel üzerine bir numura.
Emre sen tanıyomusun Sinan abiyi:D:D
kaçtane c20let hazırladı çetin ustanız merak ettim ? benim bildiğim serkan ustanın elinden geçen 6-7 tane c20let var
kaçtane c20let hazırladı çetin ustanız merak ettim ? benim bildiğim serkan ustanın elinden geçen 6-7 tane c20let var
bilip bilmeden konuşma kardeş.
ankarada bilen bilir kimin neler yaptığını uzakdan duyduklarınka haraket etme.Bak mesela vectra turbo var diğer letleri tokatlıyo.Bi tane calibra turbo var oda aynen ikiside sahiplerinin kendi el emekleri ile hazırlandı.
Sağdan soldan duyduklarınla yazma bence.
korayhayirli
16-04-2008, 15:43
harbi helal olsun mükemmel maşallah.. kazasız belasız binişler ;) ankaranın neresindesiniz?
mlr yi emekte görüyodum uzun zmandır denk gelmiyo
oflicorsa
17-04-2008, 09:42
garajda duruyor araclar yine emekte.. emre rolanti videonu koyda kimler nasıl araclar yapıyor gorelim
okan abicim ankarad olsam 24 saat yanınada olacam hepiniz bunları izledikce ben diyorum bizim makinalar fasa fiso yani başka böze gerek yok helal olsun tebrikler abi ;)
bilip bilmeden konuşma kardeş.
ankarada bilen bilir kimin neler yaptığını uzakdan duyduklarınka haraket etme.Bak mesela vectra turbo var diğer letleri tokatlıyo.Bi tane calibra turbo var oda aynen ikiside sahiplerinin kendi el emekleri ile hazırlandı.
Sağdan soldan duyduklarınla yazma bence.
anlaşılan sen beni yanlış anladın senin arabana laf atmıyorum emeğine saygı duyarım ama böle gider yapargibi konuşursan sen saygısızlık edersin konuyu yekrar oku ve düşün ben kimsedende bişi duymadım sadece sordum sende düzgün birdille anlat yada anlatma böle tehditedergibi msj yazma
2 ustayıda az cok bilirim
karşılaştırmaya hiç gerek yok;)
anlaşılan sen beni yanlış anladın senin arabana laf atmıyorum emeğine saygı duyarım ama böle gider yapargibi konuşursan sen saygısızlık edersin konuyu yekrar oku ve düşün ben kimsedende bişi duymadım sadece sordum sende düzgün birdille anlat yada anlatma böle tehditedergibi msj yazma
ilk leti yapan adam kısa ve öz.
xe yi mekanik iticiye çevirdi.
dahada bi sürü bişey var yazmaya gerek yok turbo vtec,turbo saxo vs.vs
çetin gerçekden opel konusunda bir numara benim arabamı mekanik iticiye çeviren adamda çetindir.Ankarada ilk leti yapan da çetindir.
ertanunver
17-04-2008, 23:11
ya arkadaşlar bu konunun başında verilen videoları merak edip izledim. Ne o öyle siz naaptığınızı sanıyorsunuz. Halka açık hız sınırlaması olan bir yerde arabada yaptığınız birkaç değişiklikle hızlı gidiyoruz diye kendinizi adam mı sanıyorsunuz. Beyer kendinize gelin miilet aya çıkıyor sizler hala salak gibi hızlı gittim bi b.. k yaptım diye you tube video gönderiyorsunuz. Hiç düünmüyormusunuz o hızda giderken dalgın bir bayanın arabayı önünüze kırdığında ne olacağını.. Siz geberip giderseniz pek bir kayıp olmaz kanaatimce ama hiç tek suçu sizin gibi densizlerin gittiği yolda gitmek olan birilerini katledersiniz kendinize gelin beyler. Yapacaksanız adam gibi işler yapın discovery kanalda hot rod tamircileri var eski arabalar, yeni arabalar farketmiyo şaheser yaratıyorlar adam 1000 dolara aldığı arabayı dünyada tek olacak şekilde modifiye ediyor 50 000 dolara satıyor. Bir işe yarasın yaptıklarınız lütfen tüm gruba saygılarımla..
ibrahim_67
17-04-2008, 23:48
bence bazı şeyleri eleştirirkem karşınızdaki insanların emekleri size salakça gelebilir ama sonuçta bir emek vardır discovery deki arabaları bende izledim sonuçta imkan türkiyedeki imkanlara göre arkadaşkarın emeğine saygı duyuyorum en azından sizde sevmeseniz bile emeği geçenlere ağır konuştunuz bence
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net