Orijinalini görmek için tıklayınız : fikirlerinize muhtacımm dostlar
kenan_okur
26-02-2007, 17:21
Astra g hb için spider marka spoyler setine
-bagaj üstü rüzgarlık
-ön karlık
-sağ sol marşbiyermi ne
-far kaşları
-arka tampon altı
boyalı şekilde 400 diyor esnaf peşin olursa hatta 350 TL diyorlar sizlere soruyorum dostlar, fiyat uygunmudur. ne dersiniz. görüş ve önerileriniz için teşekkürler.
iceboy_003
27-02-2007, 15:33
poliset e bi bak..anadolu yakasında..internette poliset die arat.o sitede bulursun aradığını..illa spider olsun die bi düşüncen varsa onu bilemem ama en uygunu poliset fiyat açısından..bi bak hem fikrin oluşmuş olur..
çok ucuz bence bi yanlış olmasın.....
Onda bişiLer wardır kesinLikLe bu fiyata bu kadar sey kafa karıstırıo waLLa??*
kenan_okur
02-03-2007, 18:09
sanmıyorum ki bi dalavera olsun, spider in kataloqundan gösterdi ve satıcı öyle düzenbaz bi satıcıya benzemiyo işyerindeyse hep etiket ürünler satılan bi yer. fiyat çokmu kelepir yani. yahut nereden anlayabiliriz gerçek spideri.
veilside marka yokmu türkiyede ? o çok kaliteli
yaptır spider iyidir bende de aynı marka body kit var sorun çıkmaz vede dediğin gibi ucuz:good:
veilside marka yokmu türkiyede ? o çok kaliteli
düzeltme arastırdım opel için üretmiyomuş
kutluhan23
02-03-2007, 19:05
walla spider in spoilerleri piyasada biçok kimsenin araçlarında war bence fiyat iyi araştır ama biraz daha
carpediem00
02-03-2007, 19:05
Fiyat çok Uygun Bence Yanlişlik Olmasin Bu Arada Meliset Ten şaşma Derim
SERKAN_61
02-03-2007, 19:10
çok ucuz bişey olmasın bunda sadece parçaları bu kadar tutar yaa
iceboy_003
05-03-2007, 12:36
abi çıkma falan olmasın aman diyim..alıcağın zaman çizği vuruğu boyanmışı varmı ona bi bak.fiyat çok düşeş.eğer sağlamsa ürünleri al derim ama önce ürünün sıfır olup olmadığını kendi gözünle kontrol et..
kenan_okur
05-03-2007, 21:20
uyarılarınız için çok teşekkürler kardeşlerim, uşaklar size danışmasaydım şimdiye kadar almıştım yukarda yazdıklarımı, içime kurt düşürdünüz, ama bide var ki; satıcının söylediğine göre, siparişi veriyosun biz de aracın boya numarasını alıp fabrikaya bildiriyoruz boyalı bi şekilde montajını yapıyoruz. valla ne biliyim, bikarar oldum, kanımca hiç girmesem mi bu işe hıı, oturmasak şapa.
Kesin bir yanlışlık wardır o işte !!!! Çünkü sadece marşbiyerler sağ sol 180ytl astarlı hali !!!! o fiyat çok ucuz yani !!!! kaçırma öyleyse !!!!
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net