Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa C:Depo kapağı modifiye
Corsa C depo kapağı modifiyesi için siyah metalik sticker nerden bulabiliriz arkadaşlar.
Skyeye'da var ama :) Nette arattırdım Corsa c için uygun bişi bulamadım.
Corsa C depo kapağı modifiyesi için siyah metalik sticker nerden bulabiliriz arkadaşlar.
Skyeye'da var ama :) Nette arattırdım Corsa c için uygun bişi bulamadım.
:) Sticker değil, o yüzden bulamaman gayet normal.Steinmetz'den almıştım, 90 küsür €'ydu...O yüzden benzin kapağını deldirip direkt monte ettirdim, neme lazım... :)
:) Sticker değil, o yüzden bulamaman gayet normal.Steinmetz'den almıştım, 90 küsür €'ydu...O yüzden benzin kapağını deldirip direkt monte ettirdim, neme lazım... :)
İnceledim Steinmetz çok pahalı bea.Sticker olanlardan bakayım diyorum.:D
Ama o da yok pek nette.
SERKAN_61
24-02-2007, 23:13
arkadaşlar ben kendim yaptıracam bi stıckerr tehlkikeli atık varillerinde olur yaa danger yazsının üstünde onuu yapacam ben stıckerrr bidee yan sinyallerin altına +18 yuvarlak içinde yaptıracam bitsin koyacam buraya
BY_Corsa
25-02-2007, 00:45
Sticker olanlar netde yok ama hemen hemen butun aksesuarcılarda goruyorum, elime alıp incelemedim ama, eger sekil olarak uygun degilse kolayca kesilip arabanın depo kapagına göre şekil verilebilir diye düşünüyorum ? O kadar sert bir malzeme değildir sanırım?
Sticker olanlar netde yok ama hemen hemen butun aksesuarcılarda goruyorum, elime alıp incelemedim ama, eger sekil olarak uygun degilse kolayca kesilip arabanın depo kapagına göre şekil verilebilir diye düşünüyorum ? O kadar sert bir malzeme değildir sanırım?
Corsa için pek yok,ama dediğin yapılabilir.:cool: ;)
saf krom tahminime göre aradığınız bu sipariş verdim hafta sonu elimde
http://www.pasaogluautocenter.com/TR/Resim_Goster.asp?Dosya=../yukle/resim/corsa c.jpg&Width=400
BY_Corsa
27-02-2007, 11:07
saf krom tahminime göre aradığınız bu sipariş verdim hafta sonu elimde
http://www.pasaogluautocenter.com/TR/Resim_Goster.asp?Dosya=../yukle/resim/corsa c.jpg&Width=400
fiyat nedir?
Depo kapağı için kaput kaplama filmi ile uygun şekilde kesip kaplasak olur mu?
Sanırım corsa için yüzey biraz oval ,uygulamayı kendimiz yapabilir miyiz?
Depo kapağı için kaput kaplama filmi ile uygun şekilde kesip kaplasak olur mu?
Sanırım corsa için yüzey biraz oval ,uygulamayı kendimiz yapabilir miyiz?
hocam yaparsın tabı nolcak kes yapıstır lakın gumus corsaya sıyah dusunuosan hos olmaz dıyorum...
Konuyla ilgili tecrübesi olanlar var mı bilmem ama,kaputu kaplattıranlar var biliyorsun.Depo kapağı küçük bir kısım ve corsa c için pek çeşit yok piyasada.Farklı renkleri varsa filmlerin onlar düşünülebilir...
Konuyla ilgili tecrübesi olanlar var mı bilmem ama,kaputu kaplattıranlar var biliyorsun.Depo kapağı küçük bir kısım ve corsa c için pek çeşit yok piyasada.Farklı renkleri varsa filmlerin onlar düşünülebilir...
alternatıf olarak tamamen kaplamak yerıne belkı depo kapagına sıgacak bı dovme de olabılır... su sıyah ejdarha gıbı bı motıf war ben onu dusunuyorum...
alternatıf olarak tamamen kaplamak yerıne belkı depo kapagına sıgacak bı dovme de olabılır... su sıyah ejdarha gıbı bı motıf war ben onu dusunuyorum...
:(
BY_Corsa
01-03-2007, 15:46
Depo kapağını, karbon görünümlü kaplama/film ile kaplasak, nasıl olur?
Depo kapağını, karbon görünümlü kaplama/film ile kaplasak, nasıl olur?
bende bundan bahsediyorum zaten ;)
düşünsene depo kapağında +18 yazıyo :D:D
Verdiğim likteki depo kapağı kaplaması corsa b için;ölçüleri 146:114 mm.
Corsa c depo kapağı ölçüleri 150:11.5 mm
Bu durumda uydurulabilir mi?
Corsa c için üretilmişdepo kapağı yok.
http://www.otopol.com/product_info.php?cPath=5991_5047&products_id=107850
BY_Corsa
02-03-2007, 10:42
Benzer şekilde , daha buyuk ölçüde bir kapak bulup ,ölçüye göre keserek küçültmek gerek belkide
Benzer şekilde , daha buyuk ölçüde bir kapak bulup ,ölçüye göre keserek küçültmek gerek belkide
En uygun bu görünüyor,sadece yanlardan 2 mm farkediyor ,kötü görünür mü acaba?
Arkadasım ben sana bulabilirim istiyorsan
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net