Orijinalini görmek için tıklayınız : sunroof kapanmıyor
barisodaman
24-08-2006, 11:35
selam arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce 2005 model astra hb araba aldım. aracın camları ve sunroof u acık olduğu zaman kapıları kilitlerken düğmeye basık tuttuğum zaman camlarım otomatik olarak kapanırken sunroof um daha önce kullandığım megane ıı nin aksine acık kalıyo. bu opelin bi eksikliğimi yoksa halledilebilir bi arızamı bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim
Selamlar;
Foruma mesaj yazmadan önce ÜYE ARŞİVİ' nden tanıtım yaparsan seviniriz...
barisodaman
24-08-2006, 12:08
foruma daha ilk defa girdim böyle olması gerektiğini öğrenir öğrenmez tanıma kısmına yazdım tekrar özür dilerim
Önce aramıza hoşgeldin
Sorunu yanıtlayayım.Camlar kapandığında sunroof unun kapanmaması bir arıza değil sistemin çalışma şekli bu yani senin deyiminle Opel in bir eksikliği
barisodaman
24-08-2006, 12:25
bende bundan korkuyodum bilgin için çok teşekkür ederim
Experience
24-08-2006, 13:30
Astra kullanıcıları varken benim birşey demem yanlış olur tabiiki ancak kendi arabamda da bunu yaşamıştım bir kere.''nasıl olur b kasa cd-cdxlerde bile vardı'' diyordum.Daha sonra öğrendim ki o anlık bir hata verdiği için işlemi gercekleştirememiş uzaktan kumandadan.hatayı beyinden silince geçti,ne zaman denediysem de kapanıyor o gunden beri.Ancak dediğim gibi bu vectra'da olup astra'da olmayabilir tabii,bu konuya astra kullanan arkadaslar daha net cevap verebilir
barisodaman
24-08-2006, 13:35
o zaman bana illaki servis yolu gözüktü of eski megane nımda hiç böel bi sorun yoktu basıyodum hepsi kapanıyodu alışkanlık cok kötü bişey sunroof u hep acık unutuyorum bu sekilde insallah bi çözüm bulunur
Astra H ben dekide cam tavan servis bu tip sunrrof larda böyle olduğunu söylüyor.
Benim eski Astra G dede kumanda ile kapanıyordu.
arkadaşım bende 2004 vectra var onlarda kapanıyo ama astraları bilmiyorum
barisodaman
24-08-2006, 18:11
anladığım kadarıyla standart olarak kumandadan sunroof kapatma imkanı yok peki servis bunu kumandaya bağlayabilirmi yada daha önce yaptırmış olan varmı acaba?
corsa_tolga
25-08-2006, 15:45
bilidğim kadarıyla bir chip takılo araca ama bu chipten sonra araç kitlendiinde sunroof da dahil açık olan ne varsa kapanıo bizim bi eleman vectra a ya taktırmıştı ama nerde taktırdıını bilmiorum bi araştırırsın veya aramızda bunu bilen illaki bir arkadaş vardır
Experience
25-08-2006, 16:05
Yazılım yüklenince olması lazım
barisodaman
25-08-2006, 16:13
bursa yada balıkesir de yazılımı yükletebilecek güvenilir bi servis tavsiye edebilirmisiniz acaba
Servis bana tavsiye etmedi.2 farklı servistede aynı tepkiyi aldım
Benİm Arabam 2003 Astra Njoy Araci Kİtlerken 2, AŞamada Kİtleyİnce HerŞeyİ Kapatiyo AÇik HİÇbİŞey Kalmiyo... Senİn Arabada Bİ Eksİklİk Var Bence
ArkadaŞlarin BahsettİĞİ Çİpten Elİmde Var Fİyati 80 Ytl+kdv... Ankaraya Gelİrsen Ücretsİz Montaj Yaparim...
ArkadaŞlarin BahsettİĞİ Çİpten Elİmde Var Fİyati 80 Ytl+kdv... Ankaraya Gelİrsen Ücretsİz Montaj Yaparim...
ZGE38 Bunu Calibranın tavanınada uygulayabilirmiyiz .
Benimki bir dümeden sadece açılıp kapanıyor düğmeye bastığın süre motoru çalışmaya devam ediyor
SANIRIM HAYIR :(
ZGE38 Bunu Calibranın tavanınada uygulayabilirmiyiz .
Benimki bir dümeden sadece açılıp kapanıyor düğmeye bastığın süre motoru çalışmaya devam ediyor
SANIRIM HAYIR :(
sana bişey sorayim.. senin calibrada sunroof açıkken kapıları anahtarla kitledikten sonra, anahtarı kilit pozisyonunda çevrili tutunca sunroof kapanıyo mu? eğer kapanıyosa olur... kapanmıyosa onun çin ayrı bi kit var.. onuda takmayı tavsiye etmem çok pahalı olduğu için böyle bişey için değmez...
GÖKHAN71
02-09-2006, 17:25
arkadaş akünü söktüdün mü?eğer söküldüyse sistem hatası ve bunu gidermek için sanruf düğmesinin üstüne 1veya 2 dakika basılı tutarsan düzelir
Maalesef yazılım böyle.Kapanmıyor...
yılmaz85
21-03-2008, 22:27
Megane yine gösterdi üstünlüğünü :) sunroof u geç camlar bile açık unutulduğunda otomatik kapanıyor megane II de
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net