Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidip Gezdiğiniz Yerler Ve Unutamadiniz Anilari
carpediem00
18-02-2007, 00:34
ARKADAŞLAR ŞUANKİ YAŞINIZA KADAR GİDİP GEZDİNİZ VE ORDAKİ YAŞADINIZ UNUTAMADINIZ ANILARINIZ NELERDİR
BENİMKİSİ 2005 YILINDAKİ 10 GÜNLÜK MARMARİS GEZİMDİ GÜZEL Bİ ARKADAŞ ORTAMIM VE RUS HATUNLARLA DOLU Bİ ÇEVRE VARDI:kop: :kop:
Üniversitedeyken bi Eskiçağ Tarihi Prof. hocamız ile Mısır a gitmiştik çok harika bi geziydi ...
serkan75
18-02-2007, 01:44
2002 yılında istanbul büyük adada çok (tatlı)cadı bir rum kadının işlettiği pansiyonda çok güzel bir gece geçirdim,
madam: bak burayı iyi dinleyesin kipriti çakacaksin
gazi açacaksi sobayi yakacaksin
ben : tamam madam anladım ( ulan kadın bize katalatik soba yakmayı öğretiyor, cahil gördü herhalde diye düşündüm)
yarım saat sonra
gazı açmış sonra kipriti çakmış bu arada uçan gazla gümlemiş bir sobayla karşı karşıyayım:)
inip madamın kapısını çaldım dedim soba yanmadi madam
madam: kipriti çaktin?
ben: çaktim madam
madam:gazi açtin?
ben:açtim madam
madam: yanmadi?
ben : yanmadi patladi
madam: sen ne deor desene önce gazi açtin
carpediem00
18-02-2007, 01:45
:D :kop: :kop: :kop:
kutluhan23
18-02-2007, 01:47
emre bakıyomda rus hatunlarla arandan su sızmıyo özel ilgi alanın rus hatunlar heralde:D
carpediem00
18-02-2007, 01:49
emre bakıyomda rus hatunlarla arandan su sızmıyo özel ilgi alanın rus hatunlar heralde:D
yok be kutluhan güzel insanlar hepsi sıcak kanlılar nedesen inanıyorlar gerçekten tavsiye ederim tanışmanızı ortam geçirmenizi güzel paylaşımlarınız olur mutlaka:p
kutluhan23
18-02-2007, 01:51
mutlaka paylaşım olur:D:D
kutluhan23
18-02-2007, 01:57
bende öss sınavından 1 gün önce trafik kazası geçirmiştim boynum sakatlanmıştı ve aynı gün sınava girecek olan kuzenimde gazdan zehirlenmişti ikimiz beraber hastanedeydik sabah 4 e kadar sora ikimizde uykusuz ve hasta bir şekilde sınava girdik öss yi kazandık.
kutluhan23
18-02-2007, 01:58
kusura bakma konuyla kel alaka oldu belki ama trajedi olduğu için yazmak istedim
carpediem00
18-02-2007, 02:03
bravo kutluhan oda bi başarı hasta hasta öss kazanmak tebrikler
M.YILDIZ
18-02-2007, 10:58
valla bende elf-total madenı yaglarıyla bı gezıye gitmiştim wow topkapı palace. neyse bende üzerıme bırsuru para almıştım harcarım dıye.. oda ne 3 gunde sadece 3 paket sıgara aldım gerı kalan hersey şirketten yemek içmek felan o tatıl çok guzeldi:Dhttp://img149.imageshack.us/img149/7632/kif0435jy0.jpg
Evvelki yaz arkadaşların yanına New York'a gitmiştik eşimle, oradan da Miami'ye geçmiştik, her anı unutulmazdı...Manhattan zaten muazzam biyer.Miami'de de South Beach (zaten Art Deco'da kalınmalı mutlaka), Everglades National Park, Mango's Tropical Cafe ve Miami Heat'ın sahası American Airlines Arena mutlaka görülmesi gereken yerler.Şimdi televizyonda o mekanları görünce bi hoş oluyo insan...Para biriktiriyorum bidaa gitmek için...
üniversite yıllarında gemiyle Fransa(tulon,st tropez,nice,cannes,montre carlo,monaco) İspanya(Barcelona) İtalya(Floransa,Pisa,Roma,Livorno,Palermo) gezmiştik 29 gün sürdü muhteşemdi.....
2006 kasım ayında 16 gün ukrayna !!! :yahoo:
Lisedeyken okulca bi İstanbul gezisi yapmıştık ve Sultanahmet te ben kaybolmuştum sonra buldular artık beni ve her arabaya binişimizde kalkmadan başımızdaki hoca ''Murat burda mı?'' diye sorar ben de ''Evet''deyince ''Öyleyse devam edebiliriz kaptan'' derdi kulakları çınlasın ... :D
M.YILDIZ
18-02-2007, 21:04
Lisedeyken okulca bi İstanbul gezisi yapmıştık ve Sultanahmet te ben kaybolmuştum sonra buldular artık beni ve her arabaya binişimizde kalkmadan başımızdaki hoca ''Murat burda mı?'' diye sorar ben de ''Evet''deyince ''Öyleyse devam edebiliriz kaptan'' derdi kulakları çınlasın ... :Dhocam lısedeykendemı kaybolunur :kop:
SERKAN_61
18-02-2007, 23:22
geçen sene kendi ticari taksi aracımızla çalışırken trabzondan sarp sınır kapısına iki tane rus bi gürcü kadın getirdim iş için tabi yanlış anlamayın taksi tuttularr 140 dolara gitmiştim unutamaazdım o işi süperdii denize bile girmiştik hopada neyse geçen yıl üniversitede sınıf arkadaşlarımla 2taksi kiraladık kayseri erciyes dağına gittik sivasdann çok harikaydıı... bi keresinde de dayımla 40 ayak kamyonlan erzurama trabzondan kömür getirdikk dönüştede giresuna arıcılık yapan bi adam kovanlarıonı getirdikk giresunda adam balları indirdi kamyonun kasayı temizledi her şey bitti kasadan atlayacak tekerlendi adam düştü 1.50 metreden ciğerleri patlayarak öldü birazda kiloluydu unutamazdım gözlerimizin önünde öldüü baya uzattım sanırım...
bakın ağzım açık bakıorum:eek: :D:D
Adem KOÇ
19-02-2007, 16:23
94 yılında ünüversitede iken antalya gezisi düzenlemiştik. gezerken aspendos'a girdik bir grup turist oturmuş kendi dillerinde tiyatroda şarkı yada ona benzer bişey söylüyorlardı biz onları dinledik ve bitince alkışladık. Daha sonra biz oturduk yaklaşık 60 kişi ve Osman Paşa marşını okuduk baya heyecanlıydı tabi onlarda bizi ayakta alkışladılar.
bkaraman
19-02-2007, 16:29
Rusya,Danimarka,Fransa,İtalya,Bulgaristan,İran,Kuv eyt,Kazakistan,Kırgızistan,Özbekistan,2 kerede Mısır ama en güzeli fransaya Airbus A-310 unun kokpitinde gittim
carpediem00
19-02-2007, 19:40
Rusya,Danimarka,Fransa,İtalya,Bulgaristan,İran,Kuv eyt,Kazakistan,Kırgızistan,Özbekistan,2 kerede Mısır ama en güzeli fransaya Airbus A-310 unun kokpitinde gittim
gezmediğin memleket kalmamış maşallah:eek:
KentucKy
19-02-2007, 23:37
2005 yılında anamurda hergünü dolu dolu geçmişti.8gün boyunca başıma gelen en güzel şey yunan hatundu onun dışında hep kavga hır gür bela:)
bidaha gitmicem anamura.yoluda bozuk miğdem altüst oluyo.ömrümde anamur yolu gibi virajlı yol görmedim bide ankara-konya üzerinden alanya.alternatif yollar varsa girmeyin:)
KentucKy
19-02-2007, 23:40
bide geçen yaz didim-altınkumda sarhoşken sokaklarda ceddin deden neslin baban,çıktık açık alınla,10.yıl marşı söyledik.çünkü TÜRK bi genci polisler evire çevire dövmüştü.bizi duysalar karakolda ayna var ayna var:)allahtan gören olmadı sadece yaşlı bi teyze kızdı haklıydıda:)ama napalım kafa iyiydi ben güzelce olayı kendisine izah ettim.dedim kanımıza dokandı teyze TÜRK gencini dövdüler.kadın da dediki " SİZ BÖYLE İÇMEYİ BİLMEZSEN DAHA ÇOK DAYA YERSİNİZ" :):):):):):):):):):) haklı
karsiyaka kafilesiyle kocaeli macını hic unutmam bizim karsiyakalilar maslum psiko olduklarını gosterecekler ya benziliğe girdiler beş para vermeden yediler içtiler depoları fullediler giderken adamın biri ne yapıyon diyince adamı bıcakladılar ve adam gozlerimin onunde canını verdi
karsiyaka kafilesiyle kocaeli macını hic unutmam bizim karsiyakalilar maslum psiko olduklarını gosterecekler ya benziliğe girdiler beş para vermeden yediler içtiler depoları fullediler giderken adamın biri ne yapıyon diyince adamı bıcakladılar ve adam gozlerimin onunde canını verdi:eek: :( :mad: :confused: :cry:
ben Türkiye Toprakları içerisinde görmedigim sadece Karadeniz kaldı desem.Hep görev hem de zevkine gezdigim yerlerin sayısını bile hatırlamıyorum.Bir Magara için 1 gece Burdur da kaldık ama görmeye degerdi.(insuyu ve Karain magaraları)
KentucKy
25-02-2007, 14:48
karsiyaka kafilesiyle kocaeli macını hic unutmam bizim karsiyakalilar maslum psiko olduklarını gosterecekler ya benziliğe girdiler beş para vermeden yediler içtiler depoları fullediler giderken adamın biri ne yapıyon diyince adamı bıcakladılar ve adam gozlerimin onunde canını verdi
insanlıktan nasibini almamış hayvanlar bunlar taraftar değil:mad:
insanlıktan nasibini almamış hayvanlar bunlar taraftar değil:mad:
karsıyaka taraftarının tamamını suclamamak lazım ben de KARSIYAKA taraftarıyım bizimde psikolarımız var adam akllı takımını destekleyenlerimizde var o grup gercekten ipin ucunu kacırıyolar tabi esrarda cektiler:sorry::sorry::hıh:
KentucKy
25-02-2007, 21:24
zaten o kişileri suçladım bunlar her taraftar grubu içinde olan pislikler ama bizler madem gönül veriyoruz bazı takımlara o pislikleri neden temizleyemiyoruz staddan hayttan bunu anlayamıyorum bunları psiko diye etiketlendirmek yerine polise ihbar etmek lazım,olayları izlememek lazım,yarın bigün aynısı kendi akrabalarınında başına gelebilir.ipin ucunu kaçırmak deyimi az kalmış bu konu için...
zaten o kişileri suçladım bunlar her taraftar grubu içinde olan pislikler ama bizler madem gönül veriyoruz bazı takımlara o pislikleri neden temizleyemiyoruz staddan hayttan bunu anlayamıyorum bunları psiko diye etiketlendirmek yerine polise ihbar etmek lazım,olayları izlememek lazım,yarın bigün aynısı kendi akrabalarınında başına gelebilir.ipin ucunu kaçırmak deyimi az kalmış bu konu için...
haklısında olmuyo bunların eli uzun dokunan yanıyo denen medimi sanıyorsun kac buyugumuz dayak yedi tehdit aldı maca giremezsiniz die ahhh kucuk kardesimide maca goturmek isterim aam neredeeeeeeeeeeeeeeeee:cry::cry:
beş yıl kıbrısta okudum beş yılı nasıl anlatsam bilmiyorum kiiii
üniversitedeyken günü birlik karadeniz ereğli ye gittik önce deniz kum güneş sonra tarkan konseri manyak bişidi....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net