Orijinalini görmek için tıklayınız : bmw, audi, subaru...
Kunteper Canavarı
23-08-2006, 17:27
http://i41.photobucket.com/albums/e254/miknatis/audibmwsub11.jpg
http://i41.photobucket.com/albums/e254/miknatis/audibmwsub21.jpg
http://i41.photobucket.com/albums/e254/miknatis/audibmwsub31.jpg
adamlar kafa geçmiş birbirleriyle :D
Subaru'nunki biraz iddialı geldi bana, M3, M5 denilen makineler var...
corsa_tolga
23-08-2006, 21:12
abicim bmw nin üstüne makina var mı ya subaru da neymiş?
Karaktersiz japonlar ii motor yapmıo deiller ama alet her zaman almandır benim gözümde.. Bide amerikan var tabi onlar bu gezegenden deil :D
yemeyin Subaru'nun hakkını arkadaşlar :rolleyes:
subaru nun hespinden ayrı bi karizması war
Experience
24-08-2006, 02:25
Valla o soyle bu boyle demektense aradaki guzel rekabeti gormek lazım...
subaru da: diğerleri guzel gorunuyor olabilir ama yılın motoru da bizde var demiş ;)
Kunteper Canavarı
24-08-2006, 10:04
Yapma be abi o kadarda değil şimdi hele yeni seri bmw ler paramı sokağa atmam alan nasıl değiştiririme uğraşıyo...
Kunteper Canavarı
24-08-2006, 10:46
valla abi benim patron yeni aldı daha
3.20
yeni seri binen farketmiştir biner denersiniz
hız 160 oldumu bariz bi şekilde tasarımdan rüzgar arabayı kesiyo vapurda gidermişcesine kesik kesik araba setlere çarpıyomuş gibi.
toledom daha iyyiydi bile dedi bir kaç örnek daha verebilirim...
Her haliyle subaru bi başka duruyor bence de
Kunteper Canavarı
24-08-2006, 10:54
Her haliyle subaru bi başka duruyor bence de
+subaru
Experience
24-08-2006, 12:24
yeni nesil 3 serisinin sadce önü guzel zaten bana gore,hiç abartmıyorum ben arkadaşım arkasını ilk gördüğümüzde uzak dogu ya da kore arabası sanmıştık,kesinlikle bana hitap etmiyor en azından...
mustafagokay
24-08-2006, 13:02
BMW ve AUDİ kapışıkeni SUBARU neden ikisine birden laf atma gereği duymuş ki...
BMW ve AUDİ rakip olarak bile görmüyor bence SUBARU yu...
Ben BMW derim...
açıkcası audiden hiç hoşlanmam
opelcalibra_1
24-08-2006, 20:24
Subaru hem BMW ye hemde AUDİ ye nal toplatır...
Herseyden önce cok farklı bir karizması var subarunun...
corsa_tolga
24-08-2006, 20:27
hiç 5 serisinden 6serisinden bahsetmiosunuz.Subaru da ne ya?İmpreza dan başka bi doğru dürüst arabası var mı?Audi gene iyi ama Subaru hiç!En iyisi Bmw hacım!
opelcalibra_1
24-08-2006, 20:35
Araclar sınfılara göre ayrılır sen bir m3 le calibrayı karsılastırmassın .. Sınıfları farklıdır ..
Sen subaruyu 3.4 litrelik motoru olan her BMW ile karsılastır ..(neden 3.4lt turbo beslemeli aracların motor hacimleri X 1,7 onların sınıfını belirler... )
takribi olarak M3 le aynı sınıfa denk geliyo ve ben Subaru derim ...herseyden önce 4X4 ve turbo ...
Kunteper Canavarı
25-08-2006, 10:10
hiç 5 serisinden 6serisinden bahsetmiosunuz.Subaru da ne ya?İmpreza dan başka bi doğru dürüst arabası var mı?Audi gene iyi ama Subaru hiç!En iyisi Bmw hacım!
Bi önceki kasa amenna ama bana bu kasadan bahsetme
bunun yanında legacy oldukça hoş duran bi araba iii tasarım...
corsa_tolga
25-08-2006, 13:45
subaru impreza nın kötü bir araba olduunu iddia etmiyorum.Sadece Bmw M3 gibi bir arabayla karşılaştırılmasının hata olduunu solemek istiyorum.M3 bir efsanedir abi bence M3 le karşılaştırılması gereken araba da 911 Porsche dir benim gözümde...
kesinlikle.... :)
Kunteper Canavarı
25-08-2006, 17:28
subaru impreza nın kötü bir araba olduunu iddia etmiyorum.Sadece Bmw M3 gibi bir arabayla karşılaştırılmasının hata olduunu solemek istiyorum.M3 bir efsanedir abi bence M3 le karşılaştırılması gereken araba da 911 Porsche dir benim gözümde...
BENİM BİLDİĞİM 911 LE M3 Ü YAN YANA KOYAMAYIZ.
911 GERÇEK EFSANEDİR AMA M3 BENCE SON 10 SENENİN ARABASI.
BMW KOMPLE KÖTÜDE DEMEDİ KİMSE AMA ŞÖYLE BİR GERÇEK VARKİ HEM KARİZMASINDA HEMDE KALİTESİNDE ACAİP DÜŞÜŞ VAR.
ESKİDEN BMW MERCEDES DERDİK ÜST SINIFLARDI BUNLAR GEÇİLEMEZLERDİ BEN ŞU ANDA YANLIZCA MERCEDES DİYORUM SONRA GELİYO BMW AUDİ HONDA VS.
YANİ ESKİDENDİ O BMW LER. :D
corsa_tolga
25-08-2006, 17:51
Abi eyvallah haklısın ben inkar etmiyorum kalitesinde düşüş olduğunu e36 e46 kasa 3 serileri mükemmel serilerdi şimdiki o kadar çekici bir araba değil doğru ama gene de benim gözümde impreza dan iyi araba!Ne olursa olsun adı üstüde BMW!Ona bakarsan bence opelinde kalitesinde bariz bir düşüş var örn:vectra a gb sağlam kaç kasa geldi ondan sonra?Her markada yıllar içinde bole düşüşler olur.Ama o marka gene büyüktür.Sadece mercedes demek yanlış bence benim derdim
BMW
Gibi bir arabanın modeli ne olursa olsun Subaru yla karşılaştırılmasının yanlış olduunu solemek
sadece!Peki M3 10senenin arabası da impreza kaç senenin arabası acaba merak ediyorum?Neyse sonuçta sen Subaru iidr diosun Ben de Bmw gibi makine yoktur diyorum göreceli bir olay sonuçta!
Experience
25-08-2006, 18:28
[quote=corsa_tolga] bence opelinde kalitesinde bariz bir düşüş var örn:vectra a gb sağlam kaç kasa geldi ondan sonra?quote]
Vectra a kasaların elektrronik aksamı çok azdı tek avantajıda buydu.Özellikle c kasalarla kıyaslanamayacak kadar cok fark var arada.A kasası gibi saglam bir model gelmedi demek kesinlikle yanlış,her anlamda.Gerek kaza testleri,Gerek malzeme kalitesi,işçilik vs...Motor konusunda da artık o kadar problem duyulmuyor.
güzel bi rekabet,
M power
S line
ve WRX :D
opelcalibra_1
25-08-2006, 20:06
Subaru STİ > M3 (matematiksel olarak öle oluyo)
arkadaşlar, bunlar ayrı kategorilerin arabaları. bi m3 le imprezayı, imprezayla tt yi fln karşılaştırmak yersiz bence... bir de, subaru kendisi atmıyo yılın motoru bende diye, bi yarışma düzenlenmiş, ordan birinci çıkmış sonuçta...
adamlar eğlenmiş kendi aralarında :), uraşmayın hiç hangisi diye...
adamlar kendilerinden emin konuşuolar:D:D
gTUNerkan
05-09-2006, 01:13
tabi bmw nin motoru daha güçlüdür ama bir sti da kullanmak ve niymetlerinden yararlanmak öbürlerine göre daha güzel dimiiiii
2006 bmw 5,20 olsun audi a6 olsun hepsinde tecribe etmişliğim var ama subaru apayrı bir zevk kendine has bi segmenti var o yüzden rakipsiz ayrıca subaru ile ralli yapmanın tadı bambaşka...
opelcalibra_1
05-09-2006, 14:10
Subaru > M3
corsa_fb
04-10-2006, 14:16
konfor bmw.de hız bmw.de ben aynı kulwarda görmüorum subaru.yu ama yeride ayrıdır subarunun karizması war ama bmw.yle baş edecek kadar iyi degil ///M6 rüyanın başlangıcı :)
tnng yln
04-10-2006, 21:03
harbıden kafa yapmıslar... kıh kıh kıh :D
weSti555
05-10-2006, 01:35
m3 ile subaru yu burda karsılastırmasak bile yolda ister istemez karsılasıyolar sorun burda zaten
sonuc STi555 tabiiki
kacınılmaz son sehir içinde hiç sansı yok m3 un
SUBARU STİ arkadaşlar insanın yanından geçerken bile tüylerim diken diken oluyor... SUBARU STİ..
SUBARU STİ arkadaşlar insanın yanından geçerken bile tüylerim diken diken oluyor... SUBARU STİ..
Ben de vites değiştirirken kendimden geçiyorum. O nasıl bir turbodur öyle yaw :)
imagoodman
10-10-2006, 00:34
SUBARU,SUBARU ama arkadaslar audı da ayrı bısey ya asalet fıskırıor hertarafından:)
BMW ILE AUDI BIRBIRIYLE KAFA GECMIS
SUBARUDA IKISIYLE BIRDEN KAFA GECMIS ARABA YILIN EN IYI MOTORU ODULUNU ALMIS DAHA NE OLSUN
BEN BUNLARIN ICINDE 4x4 SUBARUYU TEK GECERIM SAFKAN BI SPOR HEM TURBO HEM 4x4 HEMDE SUBARU
DAHA NE OLSUN
SUBARU SUBARU SUBARU.................
bence bu buyuk abilerin sürücülerine sundukları olanaklar farklı.. bmw ve audi sadece hız olarak değil aynı zamanda konforuda ön planda tutuyorlar .. ama subaru hızını ön planda tutuyor her zaman.. burda hız ve konforu bir arada isteyenler audi ve bmw tercih etmeleri gayet doğaldır ..
subaru hepsine on basar derim
bmw de sadece sadece 2004 m3 gerisi boş
audi de ise rs serisi ve abt A3
subaruu cuyuzzz 4x4 cuf cuf of off
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net