PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mogaz

anulmustafa
01-12-2010, 14:17
Arkadaşlar Mogaz nasıldır katkılı mıdır. Yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.

alper_06
01-12-2010, 14:37
Bildiğim kadarıyla Aygaz-Milangaz-Mogaz üçüde aynı...Yani katkılıdır diye düşünüyorum.

themaniac
01-12-2010, 22:29
eğer lpg kitinizi taktırdığınız günden itibaren katkılı lpg kullanıyorsanız sorun yok ama uzunca bir süre katkısız kullanıp motora kurum bağlattıktan sonra katkılı otogaz kullandığınızda katkı malzemeleri motorda bir çözünme yaratacak ve bazı arızalara yol açacaktır...katkılı otogaz kötü değildir uzunca bir süre kullanılan otogazdan sonra katkılı kullanmaktan kaçınınız

anulmustafa
03-12-2010, 08:54
Ergaz Hakkında bilgisi olan fiyatı uygun geldi heryer 2,33 ergaz 2,09

anulmustafa
03-12-2010, 08:55
eğer lpg kitinizi taktırdığınız günden itibaren katkılı lpg kullanıyorsanız sorun yok ama uzunca bir süre katkısız kullanıp motora kurum bağlattıktan sonra katkılı otogaz kullandığınızda katkı malzemeleri motorda bir çözünme yaratacak ve bazı arızalara yol açacaktır...katkılı otogaz kötü değildir uzunca bir süre kullanılan otogazdan sonra katkılı kullanmaktan kaçınınız

Ben tam tersini yaptım aldıgım kişi katkılı kullanmış bende filtreyi değiştirdikten sonra Totale döndüm şimdi memnunum.

themaniac
03-12-2010, 20:49
sıkıntı olmaz ama katkısız kullandıktan sonra tekrar katkılıya dönmemenizi tavsiye ederim