Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Bu Köpeğe Ne yapabılırım :(
Firaty06
18-11-2010, 18:47
1-Arkadaşlar Memleketten yenı dondum memlekete gıttıgımde 2 kopek gordum daha yavru anneleri aksam gelıyormus dedıler neyse bunun tekı bayagı bı besılı otekı ıse zayıf zaten resmını koydum o zayıfa araba carpmıs sol arka bacagı kırılmıs yamuk kaynamıs ayagı tam basamıyor ayagı yamuk kaynadıgı ıcın zor donuyor vs vs bu kopege ne yapılabılır :(:(:(
2-Birde bu kopegın cınsı ne sokak kopegımı
canım benim ya çok tatlı duruyor. anlayanlar yardımcı olsa yaa...
en sağlıklısı bir veterinere götürüp ondan yardım istemek, şimdi ücretsiz bu gibi hizmet veren yerler de var sanırım en ıyı cevap da onlarda olsa gerek madem bu işe el attınız sonuna kadar gidin bari sevaptır, belki ayağına bir opersayonla durumu düzeltirler hayvan daha yavru ömrü boyu bu aksaklıkla yasamasın yazık, cok para tutarsa da aramızda toplar hallederız insanlık ne ıcın var sizi de tebrik ederim tutumunuzdan ötürü...
Firaty06
18-11-2010, 21:39
en sağlıklısı bir veterinere götürüp ondan yardım istemek, şimdi ücretsiz bu gibi hizmet veren yerler de var sanırım en ıyı cevap da onlarda olsa gerek madem bu işe el attınız sonuna kadar gidin bari sevaptır, belki ayağına bir opersayonla durumu düzeltirler hayvan daha yavru ömrü boyu bu aksaklıkla yasamasın yazık, cok para tutarsa da aramızda toplar hallederız insanlık ne ıcın var sizi de tebrik ederim tutumunuzdan ötürü...
Kopek Memlekette bende suan ankaradayım sanırım veterıner yokmus orda :mad: tam bılmıyorum belkı vardır ama yokmus herhalde kopek arada bı basıyorda ama zorlandıgı barız bellıydı uzgun gbı duruyordu bu sokak kopeklerının annelerı nasıl ya :@ insan yavrusunu bırakıp bır yere gıdermı
Firaty06
18-11-2010, 22:24
Arkadaşlar Ne yapılabılır Bu kopege Yardım . . . !!!
ExtremeFx
18-11-2010, 23:37
Ankara'da illaki Veteriner vardır eger goturebilirseniz oraya götürün.Veterinerde Bu Kırık olan yerden sanırım bi daha kırar hani duzgun kaynaması icin.ßen bole biliyorum.Ve bu kopek Sokak Kopegi kırma yani ama cok tatlı..
çok tatlı bi köpek ya bu üzüldüm cidden :(
bi veterinere götürmekte fayda var yada tedavisini yaptırıp ona ömür boyu bakacak bi aileye ihtiyacı var bakıcak yerim olsa 1 dakka durmam valahi
Firaty06
19-11-2010, 00:42
Ankara'da illaki Veteriner vardır eger goturebilirseniz oraya götürün.Veterinerde Bu Kırık olan yerden sanırım bi daha kırar hani duzgun kaynaması icin.ßen bole biliyorum.Ve bu kopek Sokak Kopegi kırma yani ama cok tatlı..
MaleseF Kopek Ankarada Değıl Memlekette Sanırım yokmus orda veterıner :( kırıp tekrar kaynamasını bende dusundumde hayvanın canı cok yanar ayrıca o acıdan olebılır cunku kucuk daha :( ama gec kalmısız sanırım cunku bacak kaynamıs gıbı acı olsa anlardık sadece fazla basamıyor ustune arada basabılıyor
Firaty06
19-11-2010, 00:45
çok tatlı bi köpek ya bu üzüldüm cidden :(
bi veterinere götürmekte fayda var yada tedavisini yaptırıp ona ömür boyu bakacak bi aileye ihtiyacı var bakıcak yerim olsa 1 dakka durmam valahi
Bakıcak Yerim Olsa Bende Durmam Getirirmde Yok :( bıde kahverengı vardı ama o bayagı bı besılıydı bır bırlerıne hıc benzemıyorlarda ama cokda ıyı anlasıyorlardı :)
incedemir
24-11-2010, 22:01
canım benim ya çok tatlı duruyor. anlayanlar yardımcı olsa yaa...
bu site hangisi? Bir ara vardı format atınca kayboldu
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net