Orijinalini görmek için tıklayınız : Şimdi de son susturucu için öneri
Evet arkadaşlar polislerle papaz olmadan tok bir ses elde etmek için nasıl bir egzos almalıyım yada son susturucu mu demeliydim? Fikirler abartılı olmassa sevinirim çünkü arabayı arada bir eşim kullanıyor :o
astrammm
14-02-2007, 22:05
Evet arkadaşlar polislerle papaz olmadan tok bir ses elde etmek için nasıl bir egzos almalıyım yada son susturucu mu demeliydim? Fikirler abartılı olmassa sevinirim çünkü arabayı arada bir eşim kullanıyor :o yenge hanım kullanıyorsa taktırma bence.. karar senın
arkadaslar dizele son susturucu nasıl oluo... onden traktor sesı gıbı motor arkadan paaauwww pauuuwww ses... canlı bı ornek goremedım yoksa bıara ben de nıyetlıydım...
maverick35
16-02-2007, 20:33
kanka sen nıyetı bozdun ıyıce:):):):):):):):)
kanka sen nıyetı bozdun ıyıce:):):):):):):):)
Babacan naapayım arabaya bi şekil verelim diyos :D :D :D :D
maverick35
17-02-2007, 01:46
Babacan naapayım arabaya bi şekil verelim diyos :D :D :D :D
:good: :good: :good: :kop: :kop: :kop: :good: :good: :good: :alkis: :alkis: :alkis:
:banned: :banned: :banned:
Mehmet Gazihan
17-02-2007, 02:03
Taaa Manifoldun başından 8mm lik krom boruyla tut getir arka tamponun arkasına elyaf ince bir son susturucu ile alabileceğin en iyi sesi duyarsın..Yada kat ı iptal etmeden bir T çıkarsın eksozcu, Kat dan önce..Oraya bir kelebek taktır..teli çekince böğürsün araba..((:
pre_lude
17-02-2007, 02:06
vanalı diosun :D ben hic ısınamadım o olaya
bende son susturucu kat iptali var cok tok bi ses eskiden komple boru varda ozamn cok zırlıodu yenge kullanamaz o sekilde sadece son susturucu tak gitsin ama benzinli benimki... dizelde ses alınmaz die duydum bence az olsa cıkar bişiler :D
Taaa Manifoldun başından 8mm lik krom boruyla tut getir arka tamponun arkasına elyaf ince bir son susturucu ile alabileceğin en iyi sesi duyarsın..Yada kat ı iptal etmeden bir T çıkarsın eksozcu, Kat dan önce..Oraya bir kelebek taktır..teli çekince böğürsün araba..((:
Mehmet usta burası Aksaray yani taşra, dediğin işçiliği burda yapamazlar hatta anlamazlar, bu yüzden sen bana burada yaptırabilceğim pratik bişeyden bahset.
SERKAN_61
19-02-2007, 19:14
Evet arkadaşlar polislerle papaz olmadan tok bir ses elde etmek için nasıl bir egzos almalıyım yada son susturucu mu demeliydim? Fikirler abartılı olmassa sevinirim çünkü arabayı arada bir eşim kullanıyor :obencede yenge kullanıyorsa taktırma modlu bi arabayı kullanan bayan gördüklerinde cıvıtan çok şöför var ne yazık kii
bencede yenge kullanıyorsa taktırma modlu bi arabayı kullanan bayan gördüklerinde cıvıtan çok şöför var ne yazık kii
Doğru söylüyorsun bu şer.fsizler yüzünden camlara filim çektirdim ki içinde bayan olduğu anlaşılmasın:mad: :mad:
maverick35
25-02-2007, 02:14
kardesım sole bır akıl werebılırım sana gıt ızgaralı bır egsoz kafası al ızgaralı oldugu ıcın gaza bastıgınd nos sesıne benzer cok guzel bır ufleme sesı gelıyor tavsıye ederım o ses ınsanıda baya bı tatmın edıyorr :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net