Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.7'ye Blow off
Arkadaşlar bu ürünü uygulayan varmı?, bekçi düdüğü gibi iğrennç bir ses için o kadar para vermek istemiyorum, nasıl bi marka olur? performansı nasıl olur? Yardııım:help: :help:
HKS BLOWW OFF OLUR 400 YTL AYRICA İKİ TANE LPG VALFİ ALMAN LZM O UCUZ ZATEN www.miniks.net (http://www.miniks.net)
Her sey dahil 300 ytl ye yapıyorlar ..Ankarada ..Sparcoda..fakat markası yok sesi dinletiyor işine gelirse..
dizel aracta en iyi sesi cikaran HKS DİERLERİ HİC Bİ İSE YARAMAZ BENCE
coRSac arkadaşım Sparco dediğin yerin adresi tf filan varmı? Nasıl ulaşabilirim? Teşekkürler
Eski sparconun sahibi yeni garaj açmıs ankara esatta "rs garaj" diye geçiyor ayrıca bosch yetkili serviste internetten bi arat.Bulamazsan ben bulurum numarasını.
RS GARAJ
Reşit Galip Caddesi 6 / Garaj
Gaziosmanpaşa / ANKARA
Tel: (312) 447 31 50
rsgaraj@bestservis.com (rsgaraj@bestservis.com)
maverick35
15-02-2007, 14:54
ya bathes bırak ne blow off u yaaaaa bak tanırım sewerım senı yapma boyle:):):):)
ben aldim cumartesi taktiriyorum hks ustune tanimam dizelde en iyi sesi veren oo sparco alinda gorun:)
Sparco ile blow-off'un ne alaksı var yahu?Sparco marka blow-off olduğunu ilk kez sizden duyuyorum ya da aranızda bir yanlış anlaşılma yaşanmış...
abi zaten sparco markasi dizel icin iyi dememeye calisiorum ben bunu cok arastirdim dizelde en iyi sesi veren hks bloww off
maverick35
15-02-2007, 18:24
sparco marka bende war dıye bılıyorum
Buyrun bakın sitesine, bulursanız bana da haber verin.Sparco'nun ne benzinli ne de dizel için blow-off'u yok diye biliyorum...
http://www.sparco.it/flash.asp?linguaggio=0
erman abi bir numaradir:)
Harbi sparco diye blow of yok eskiden adamın işyerinin adı idi sparco-sarco diye geçerdi eşkisehir yolu üstünde ankaradakiler bilir.Nerden çıkardınız anlamadım.Adamın taktığı ingiliz malı 75 pound diyordu blow off için herşey dahil 300 borusu falan..
ben aldim cumartesi taktiriyorum hks ustune tanimam dizelde en iyi sesi veren oo sparco alinda gorun:)
Hks senin universal kitini mi aldın ,ayrıca içinde borusu falan var mı birde direk dizele uyuyor mu.
sadece bloww off u aldim bizim arkadasin kendi arabasinda var kendisi zaten araba ustasi orda taktırıcam
Mehmet Gazihan
16-02-2007, 14:52
Taktır sen Taktır..Dynoda çufflatcam ben onu..
walla bnm turbolu aracım olcak 1 dk durmam taktırırım
Harbi sparco diye blow of yok eskiden adamın işyerinin adı idi sparco-sarco diye geçerdi eşkisehir yolu üstünde ankaradakiler bilir.Nerden çıkardınız anlamadım.Adamın taktığı ingiliz malı 75 pound diyordu blow off için herşey dahil 300 borusu falan..
biliyorum orayı önünde sparco ürünleri kullanılmış araçlar dururdu mta nın karşısındaydı sanırım
biliyorum orayı önünde sparco ürünleri kullanılmış araçlar dururdu mta nın karşısındaydı sanırım
Evt orası taşınmıs tavacı recep ustanın karsısına.Sahibide eski ankara motor sporları derneği başkanı.
RS GARAJ
Reşit Galip Caddesi 6 / Garaj
Gaziosmanpaşa / ANKARA
Tel: (312) 447 31 50
rsgaraj@bestservis.com (rsgaraj@bestservis.com)
Kardeşim ilgi ve alakana teşekkür ederim bi görüşelim bakalım ne diyecekler? Güsel olursa video eklerim, kötü olursa kimseye söylemem :rock
Mehmet Gazihan
17-03-2007, 10:59
Bütün sistemin tekrar gözden geçirilmesi lazım..Bizden birine getirin arabayı bakalım..
ya turbosu olmayan araçlara da blow off uygulanıyormu ama turbo takılmadan turbo dünya para...
Mehmet Gazihan
27-04-2007, 17:47
Sadece elektronik olarak o sesi çıkartan modüller var..Fena da ses çıkartmıyorlar yani..
ya kardeş o sistemi nerde bulabiliriz acaba.
Mehmet Gazihan
28-04-2007, 12:00
Maslak daki Tuning ciler takıyor..-muşş...
Sen yinede internetten araştır..Vaktim olsa takip ederdim..
suan serviste bizim araba da. monzanın blow-off unu aldık. superchip ve blow aynı anda takılacak. bakalım sonucu size burda yazarim ''(tabi iyi bi sonuc cikarsa : )''
Araban 1,7 mi yoksa 1,3 ?? Keşke Hks Blow Alsaydın Monzanın Sesi çuf deilde Tıss Şeklinde Çıkıyor :)
Mehmet Gazihan
02-05-2007, 01:01
Superchips deil yauu Dimsport..Rakip o..(: O Monzadan pek ümitli deilim ama hayırlısı bakalım yarın uğraşcam ses çıkartmak için..Motoru kırkladık bu gün..(: deli kurum bağlamış..Yarına Blow la Chip kaldı..Akşama teslim ederim inş. arabayı..Ama uzun sound harbi iyi iş çıkartmışsınız..ARaba piskopat..
CrazyTuning
07-05-2007, 00:00
mehmet abi bişey sorcam bu blow off 1.3 dizellere de takılıyomu ve güzel ses veriyomu?
Mehmet Gazihan
07-05-2007, 14:07
Takılıyor..Ve HKS ile çok güzel ses çıkıyor..
CrazyTuning
07-05-2007, 20:53
peki toplam fiat ne kadar olur cvp için teşekkürler
Mehmet Gazihan
08-05-2007, 02:06
valfin takılması kullanılacak malzemeler dahil 150 ytl civarı tutuyor...Valfin orjinali 450 ytl civarı çin malı 250 ytl gibi..
Ben kullaniyom, sesten memnunum...Tren gibi gidiyom artik :):)
CrazyTuning
09-05-2007, 00:08
abi çok saol bilgiler için
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net