Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp taktırmak nasıl olur ???
hacı abi
27-10-2010, 01:19
Selamun aleykum.Özellikle benim aracımın aynısına takanlar hangi marka tüpü aracım kabul etmektedir.2004 astıra elegans eko tech.Ankara yada istanbula gidicem kurbandan sonra.İlgilenenlere duacı olurum.
forumda arama yaptırırsanız bu vb konularda hayli veri mevcuttur okur ve fikir sahibi olursunuz nacizane tavsiyem ise kendi aracımda da kullandığım ve opellerle gayet uyumlu ve sorunsuz olan brc dir ama montaj yapan yer ve usta çok önemli bu konuda.
ayrıca landirenzoyuda deneyebilirsiniz. opelin sıfır araçlarda garanti verdiği tek marka.
2004 astra njoy ile kullanıyorum. gayet memnunum.
hacı abi
27-10-2010, 10:50
Konuyu gören yazan arkadaşlara evvela Allah razı olsun.
opelin taktığı lanrieozo tüpü araştırdım ama velakin bizim araba 2004 model ve garantisi bitik bu sistemi kullanan lar övüyor ama soğuklarda verim alabilecekmiyiz ankarada telefix markası yazılmış sabah namazından sonra internete girdim ve kapsamlı baktım sonra telefonla ulaştım doğalgaza uyumluymuş geln görüşelim dediler 1000 öro istiyor burası.ben de dedim sana 1200 öro veriym ama sorun çıkarsa Allah a havale ederim dedim kabul etti adam.ne dersiniz?
dj_gokcell
27-10-2010, 10:54
abi ben atiker taktırdım arkadaşların çoğu sorunlu diyo fakat ben çok şükür daha bi sorun yaşamadım performans kaybı fln da olmadı
hacı abi
27-10-2010, 10:58
abi ben atiker taktırdım arkadaşların çoğu sorunlu diyo fakat ben çok şükür daha bi sorun yaşamadım performans kaybı fln da olmadı
burada bu markayı tercih eden müezzin ve imam arkadaşlar var.biz kazıklandık sen bari yanaşma falan diyorlar hatta bir hocamız mersedese taktırmş telefon ettim ağzını bozdu markaya karşı.
Ozgurruh
27-10-2010, 11:26
BRC taktırın derim.
dj_gokcell
27-10-2010, 11:31
zaten koca türkiyede bi ben memnun kaldım heralde :D
dtvolkan
27-10-2010, 15:20
ben landi renzodan den memnun kaldım 13000km yaptım nisanda felan taktırmıştım parasını çokttan çıkarttı çok memnunum benimde ekotec
hacı abi
27-10-2010, 16:31
bolu daki ustalarla görüştüm bugün atiker tavsiye ediyorlar.ama bizim ustanın arabası doğan ben memnunum diyor amma velakin bizim arabalarım motoru değişik doğanla opel birmi.ben avrupa tüp taktırıcam yüzde yüz karar verdim.müezzin arkadaşın taktırdığı princes e meyilim var ama kafam çok karıştı ağalar.
prins iyidir diye biliyorum. imkanınız varsa maddi olarak taktırın. ustanıza da güveniyorsanız sorun çıkmaz.
hacı abi
27-10-2010, 18:23
prins iyidir diye biliyorum. imkanınız varsa maddi olarak taktırın. ustanıza da güveniyorsanız sorun çıkmaz.
maddi imkanım var bekir bey ama hali hazırda güvenebileceğim bir ustam yok.hatta herhangi bir ustam yok.bolu mahrumiyet bölgesi.ankara ya gidiceğiz artık.
forged&carbon
27-10-2010, 19:20
atiker i bende iyi duymadim... usta icin ise, imkaniniz varsa ankara veya istanbul da taktirin iciniz rahat etsin..
maddi imkanım var bekir bey ama hali hazırda güvenebileceğim bir ustam yok.hatta herhangi bir ustam yok.bolu mahrumiyet bölgesi.ankara ya gidiceğiz artık.
Ben atiker taktırdım ekotec motor memnunum hiç bir proplem yaşamadım.Bir Bolulu olarak bolu mahrumiyet bölgesi ne demek anlayamadım.:mad:
Ben atiker taktırdım ekotec motor memnunum hiç bir proplem yaşamadım.Bir Bolulu olarak bolu mahrumiyet bölgesi ne demek anlayamadım.:mad:
Ankaraya göre bolu mahrumiyet bölgesi şayet böyle yazıldıysa..
aleykum selam hacı abi forumumuza hoş geldiniz Ankarada teleflex distribitörü tunalı otomotiv var tavsiye ederim ama sizi uyarmam gereken noktada şudur, aracınız bakımı yeni yapılmıs olsun buji-buji kablosu falan eski olursa gazın ayarı ve kontrolü için tekrar ankaraya gelmek zorunda kalırsınız.
nakitte 1900 ,10 taksit 2100 lira fiyatı vardı yaz sezonu başında şimdi yine dediginiz gibi 1000 euro normal.
Teleflex sistemlerin kalitesini, montaj stilini ve performansını diğer markalarla tartışmaya bile gerek yoktur.
Her seferinde bu özellikleri anlatamıyorum diğer marka kullanıcıları alınıyor onlarınkide iyi ama her iyinin arasında birde en iyisi vardır:)
beyaz guvercin
27-10-2010, 23:13
yetkili serviste landirenzo taktırın.markadan ziyade işçilik önemli bayram öncesi kasap bir montajcıya denk gelme hocam
hacı abi
28-10-2010, 11:05
atiker i bende iyi duymadim... usta icin ise, imkaniniz varsa ankara veya istanbul da taktirin iciniz rahat etsin..
öyle yapacaz artık kaliforniyanlı kardeşim.atiken den vazgeçtik komple.
sanayi bakımından biraz daha dar imkanlara sahibiz malesef.birde şu var ben birşey anlatamıyorum buranın halkına.ben başkaşey soruyorum onlar başka birşey anlatıyor.toros tamir ede ede bizim arabalardan anlamıyorlar malesef.
Ankaraya göre bolu mahrumiyet bölgesi şayet böyle yazıldıysa..
doğrudur.sağolun.
aleykum selam hacı abi forumumuza hoş geldiniz Ankarada teleflex distribitörü tunalı otomotiv var tavsiye ederim ama sizi uyarmam gereken noktada şudur, aracınız bakımı yeni yapılmıs olsun buji-buji kablosu falan eski olursa gazın ayarı ve kontrolü için tekrar ankaraya gelmek zorunda kalırsınız.
nakitte 1900 ,10 taksit 2100 lira fiyatı vardı yaz sezonu başında şimdi yine dediginiz gibi 1000 euro normal.
Teleflex sistemlerin kalitesini, montaj stilini ve performansını diğer markalarla tartışmaya bile gerek yoktur.
Her seferinde bu özellikleri anlatamıyorum diğer marka kullanıcıları alınıyor onlarınkide iyi ama her iyinin arasında birde en iyisi vardır:)
hoşgördük yiğenim.evet çok haklısın.bizim idris müezzin illaki ben taktıracam hacı abi gel istanbula princess de zorluyor ama telefex deki adamlar işin kompetanına benziyor.kurbandan sonra ankara ya bi uğrıycaz herhalde dediğiniz parçaları da yenilerim o zaman.orda sıkıntı yok.araba lpğ de öldürücü bolu soğuklarında stop etmesin yeter derim bu.
yetkili serviste landirenzo taktırın.markadan ziyade işçilik önemli bayram öncesi kasap bir montajcıya denk gelme hocam
sağolun Allah cümlemizi ehil olmayan kasapların gazabından korusun İnşallan.
kemalcardak
28-10-2010, 11:10
Hacı Ankara geleceksen Mocan otogaz ben orda takdırdım( brc yetkili servisi) git oraya takdır. sıkıntı yaşamazsın ben 15.000 km dir.Biniyorum sıkıntı yok.
hacı abi
28-10-2010, 11:17
Hacı Ankara geleceksen Mocan otogaz ben orda takdırdım( brc yetkili servisi) git oraya takdır. sıkıntı yaşamazsın ben 15.000 km dir.Biniyorum sıkıntı yok.
hay maşallah.brc yi tavsiye eden çok kullanıcı var ben bir üst sınıf olanlara bakıyorum kamal bey.princess yada telefix e gidiceğiz öyle görünüyor.çünkü brc de araştırınca çok şikayet okudum internette memnun olan kadadr olmayan çok.saygılar.
hacı abi
28-10-2010, 19:34
1-teleflex
2-prins
bu sıralamayı sevdim.nasip.
muratguv
28-10-2010, 19:43
hocam teleflex ve prins marka ii marka fakat çok para......gerek yok 2000-2500 tl para vermeye..
ben brc takdırdım ve çok memnunum......opellere uyumlu.....
kesinlikle brc derim
hacı abi
28-10-2010, 22:42
hocam teleflex ve prins marka ii marka fakat çok para......gerek yok 2000-2500 tl para vermeye..
ben brc takdırdım ve çok memnunum......opellere uyumlu.....
kesinlikle brc derim
para sorun değil de acaba arabayı satıp dizel mersedes mi alsam sizce ?
para sorun değil de acaba arabayı satıp dizel mersedes mi alsam sizce ?bütçe uygunsa tabiki bu daha mantıklı
hacı abi
29-10-2010, 00:22
bana da öyle geliyo.ben bu aravayı satana kadar anca 2000 liralık benzin yakarım zaten.vazgeçsemmi acaba ?
zaten koca türkiyede bi ben memnun kaldım heralde :D
sıkma canını bende memnunum
hay maşallah.brc yi tavsiye eden çok kullanıcı var ben bir üst sınıf olanlara bakıyorum kamal bey.princess yada telefix e gidiceğiz öyle görünüyor.çünkü brc de araştırınca çok şikayet okudum internette memnun olan kadadr olmayan çok.saygılar.
ben atiker kullanıyorum memnunum BRC ile ilgili sikayet duymussunuz ayrı mocan ayrı tanımam etmem ama bu forumda mocanda kim taktırdıysa memnum kaldı is ustadadır markada önemlidir tabi ama asıl olan ustadır alın gelin teleflex kiti ben takayım bakın bakalım çalısır mı:) markadan çok usta arastırın derim
ömerfaruk
30-10-2010, 00:04
Hacım, ekibe bir uğra onlar tavsiye verir.
hacı abi
30-10-2010, 19:41
Hacım, ekibe bir uğra onlar tavsiye verir.
hangi ekibe katılmalıyım ?
ömerfaruk
30-10-2010, 22:15
hangi ekibe katılmalıyım ?
Bolu'da Opel Ekip var ya Hacım, sanayi girişinde solda, ordakilere bir sor.
hacı abi
31-10-2010, 02:04
Bolu'da Opel Ekip var ya Hacım, sanayi girişinde solda, ordakilere bir sor.
bi uğramaya çalışalım bakalım.sağol yiğenim.
serkan-g
31-10-2010, 15:13
hacı abi teleflex den bahsetmişsin.ben kullanıyorum.bir sorun yok.zaten sorun olmamasını garanti ediyorlar ama sen taktırıp boluya döneceksin olaki bir şey oldu lpg ile ilgili zırt pırt ankarayamı gidip geliceksin.bence bolu da taktır.illaki vardır brc zavoli vs..olmadı landi taktır serviste.yapacak bişey yok.
hocam bursaya gelırsen sana yardımcı olurum hem fıyat konusunda hem lpg kıtı konusunda forumdan arkadasa taktırdım zavollı 2 gundur oldu takalı memnun bende romano var ustamız cok ıyı gaz takıldıgı bıle bellı olmuyor ;)
Ozgurruh
01-11-2010, 08:43
bana da öyle geliyo.ben bu aravayı satana kadar anca 2000 liralık benzin yakarım zaten.vazgeçsemmi acaba ?
Hacı bey ancak 2000 liralık benzin yakarım dediğinize göre bence hiç LPG işine bulaşmayın derim. Önemli olan taktırdıktan sonra toplamda ne kadar mesafe gideceğiniz. Hiç bulaşmayın derim şayet az mesafe yapacaksanız.
KAAN ARSLANLI
02-11-2010, 14:50
Sayın Karabek,
Firmamız hakkındaki olumlu düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.
Saygılarımızla
MOCAN OTOGAZ LTD.ŞTİ.
adına
Kaan Arslanlı
Makina Mühendisi
ben atiker kullanıyorum memnunum BRC ile ilgili sikayet duymussunuz ayrı mocan ayrı tanımam etmem ama bu forumda mocanda kim taktırdıysa memnum kaldı is ustadadır markada önemlidir tabi ama asıl olan ustadır alın gelin teleflex kiti ben takayım bakın bakalım çalısır mı:) markadan çok usta arastırın derim
Sayın Karabek,
Firmamız hakkındaki olumlu düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.
Saygılarımızla
MOCAN OTOGAZ LTD.ŞTİ.
adına
Kaan Arslanlı
Makina Mühendisi
teşekkür bizden montajını sizde yaptırıpta sitede sikayet eden görmedim o yüzden yazmıstım Hayırlı işler
Selamun aleykum.Özellikle benim aracımın aynısına takanlar hangi marka tüpü aracım kabul etmektedir.2004 astıra elegans eko tech.Ankara yada istanbula gidicem kurbandan sonra.İlgilenenlere duacı olurum.
Lpg kit markasından çok, takan usta işinin ehli ve ürünün arkasında duran biri olacak. Piyasada bir sürü marka var, ama bir elin parmakları kadar usta var. Siz bence taktıracağınız markadan çok iyi bir usta arayışına girin.
volkansan
02-11-2010, 20:53
:eek:
:kop::kop::kop:
?????????????!!!!!!!!!!!
anulmustafa
04-11-2010, 16:50
Hocam bende ZAvolli kullanıcısıyım tavsiye ederim. çok memnunum. Saygılar.
musisi73
04-11-2010, 17:50
hacı abi ben vectrama yeni taktırdım çokta memnunum zavolli diyorum grçi hiç zavalli diyen olmamış ama siz bi araştırın isterseniz zavolliyi
hacı abi
07-11-2010, 22:49
eksik olmayın yiğenlerim.tecrübelerinize payalaşımınıza teşekkür ederim.lpğ taktırmaktan vazgeçtim.Hayırlı akşamlar.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net