Orijinalini görmek için tıklayınız : Download sorunu...
ALBATROS_09
11-02-2007, 12:24
Arkadaşlar adsli ilk bağlattığımda program indirirken aktarım hızım 120kb ti.Şimdi 25kb hatta 10kb te düştüğü oluyor neden acaba...Bu arada benimki 3gb 1024 lük diğerleri ile fark var ama başta baya iyiydi şimdi niye böyle anlamadım.Download programı kullanmıyorum gerek duymuyodum bilgisayarıda yeniledim halbuki çok sinir bozucu aynı durumda olan ya da çözüm önerisi olan varsa sevinirim....:rolleyes:
Bilgisayarda virüs -trojan vs gib olmadığına emin olmalısın başta.Modem ile bilgisayar arasındaki kablo (usb-lan) yu da kontrol etmelisin.sonrasında telefon hattının modeme kadar olan kısmında kabloları bi gözden geçir derim.Sonrasında gerekirse modemi reset switch inden resetleyip ayarlarını yeniden gir. Yine düzelmezse ADSL Arıza servisini arayıp bir sorun olup olmadığını teyit ettir derim.
mustafa_sahin_93
12-02-2007, 01:49
benim bildiğim türktelekomdan kaynaklanan bi sorun bu.bu aralar çoğu kullanıcada olan bi sorun.
o download yaptığın siteye bağlı olarak değişir ama sürekli böyle ise bir sorun var demektir. usb modem kullanıyorsan bu da çok önemli bir etken:good:
BY_Corsa
12-02-2007, 11:10
Bilgisayarda virüs -trojan vs gib olmadığına emin olmalısın başta.Modem ile bilgisayar arasındaki kablo (usb-lan) yu da kontrol etmelisin.sonrasında telefon hattının modeme kadar olan kısmında kabloları bi gözden geçir derim.Sonrasında gerekirse modemi reset switch inden resetleyip ayarlarını yeniden gir. Yine düzelmezse ADSL Arıza servisini arayıp bir sorun olup olmadığını teyit ettir derim.
ilaveten avci87 nin dedigi gibi yukleme yaptigin kaynakta önemli, kaynagin baglantisi dusukse (256 kb gibi) sen (1024 kb) ile de baglansan max. 256 kb veri transfer edebilirsin.degerleri ornek olarak verdim
ToMbStOnE
12-02-2007, 11:45
benim bildiğim türktelekomdan kaynaklanan bi sorun bu.bu aralar çoğu kullanıcada olan bi sorun.
+1900:good:
ALBATROS_09
12-02-2007, 17:31
Yeni aldığım bilgisayara usb girişinden bağlantı yaptım diğeri ise modemden...Kablolar felan sağlam ama ,download yaptığım sitelerde her zaman aynı olmuyor,sinir oldum...Ayarlarıda bilgisayarcı yapmıştı ben karıştırmıyim da elimde kalır felan en güzeli servisi aramak galiba...Teşekkür ederim hepinize....
hocam eger adsl i pc ye usb üzerinden baglarsan ag baglantı hızın 56 civarı olur adsl kutusunun içinde ethernet kablosuda cıkar(yada elektrikçilerde bulabilrisin) eger ethernet cıkısı varsa (büyük ihtimalle vardır%99) modemden ethernet cıkısıyla baglan hız direk olarak 2 katına artar modemle pc arasındaki veri akısı yanii hızıda 100 civarı:D
Nod32 ile bilgisayarı bi tarat istersen. Virüs,solucan falan hepsini temizler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net