Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni üyeniz :)
Evet abiler Abi diyorum çünkü daha 17 yaşındayım ve bugün doğum günümdebi opel corsam oldu abimin hediyesi :) 1.3 cdti Silverline Spor Paket sizinle paylaşmak istedim Sevinçte Hüzünde Birlikte :)
Telfonla çektim en kısa zamanda Yenisini eklicem
http://img110.imageshack.us/img110/1708/lolgi1.jpg (http://imageshack.us)
HAYIRLI OLSUN GÜLEGÜLE KULLAN KARDEŞİM.ABİNİN KIYMETİNİ BİL.
Sahip olduğun aracın çalıştıkları halde yıllarca hayalini kuran binlerce insan var bu ülkede.Ehliyetin yoksa,benden bir abi tavsiyesi -SAKIN TRAFİĞE ÇIKMA!!
Allah kaza bela vermesin..
( birde üye arşivinden kendini tanıtırsan seviniriz )
fcuhadar
21-08-2006, 19:24
Yasin aramıza hoşgeldin ve doğum günün kutlu olsun bu arada.Aracın çok güzel bende aynısını kullanıyorum kıymetini bil...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin .arabam yeni diye gaza gelme akıllı sür:D :)
Nice yılara yasin...opelime hoşgeldin...Aracınıda kazasız belasız kullanman dileğiyle...
ÜYE ARŞİVİ' nde tanıtım yaparsan seviniriz Yasin... Araban hayırlı olsun, doğum günün de kutlu olsun.. Ehliyetini almadan trafiğe çıkmayacağından eminiz...
SN168-gsi
21-08-2006, 21:40
hoşgeldin arabana ii bak :)
detrivore
21-08-2006, 22:22
Araban HAyırlı Olsun Yasin Kardeşim... Malesef Bizde Abiyiz:D :D Bizimkide Yakında İsterse Bende İsterim Die Şaşırmam :D
corsa_tolga
21-08-2006, 22:59
güle güle kullan silverline ın siyahını ilk defa goruom güzelmiş
güle güle kullanma,ehliyetini aldıgında adam gibi kullan hayırlı olsun...kardeşim
Yasin hoşgeldin
Yeni aracın hayırlı olsun.
çok saolun abilerim zaten şimdilik mahelle aralarında geziyorum ama trafiktede bek sorun yaşıcağımı zannetmiyorum lüleburgazi bilenler bilir fazla büyük bi yer değildilr herkez birbirini tanır :) tabi buna güvenmemek lazım ehliyet alana kadar trafiğe çok çıkmam:DOkulları hiç istemezdim ama şimdi açılsın diye can atıyorum okula araba ile gitçem onun sözünü aldım Araba dizel bezin parasını haftalıkla veriyorum o yüzden hayatta hızlı gitmem çok yakıy ekonomi yapçam:D Hemen yeni üye bölümünde kendimi tanıtıyorum Yorumlar için teşekkürler
güle güle kullan. dogum günün kutlu olsun.
Ehliyetini almadan lütfen trafige çıkma...
Sen ne kadar dikkat edersen et karşındaki sürücü etmiyor...
Experience
22-08-2006, 19:43
opelim net e hoşgeldin,araban ayırlı olsun.
Ehliyeti senin kullanamayacagından degil birşey olursa canın sıkılmasın diye öneriyoruz zaten.
Evet dragon haklısın :mad: biz çok uzun zamandır bakkal dükkanı işletiryoruz abimle ikimiz kendimi bildim bileli ona yardım ederim 5 sene oluyo galiba oda artık büyüdün dedi böle bi jest yaptı tabi araba sadece benim değil ama plaka YSN yaptırmaya çalışıyoz :D :D inş herkez hayali,ndeki arabaya kavuşur ne yalan sölim benim gözüm yükseklerde değildi arabamlada çok mutuluyum bütün gün arkadaşlarla para toplayıp mazot alıp geziyoz:D :D
kazasız belasız günler de kullanman dileği ile aman dikkat
hayırlı olsun güle güle kullan
Sahip olduğun aracın çalıştıkları halde yıllarca hayalini kuran binlerce insan var bu ülkede.Ehliyetin yoksa,benden bir abi tavsiyesi -SAKIN TRAFİĞE ÇIKMA!!
+99999999999999999999
hayırlı olsun ehliyet şart ama
http://img327.imageshack.us/img327/1166/logodrehungom5.gif
http://img188.imageshack.us/img188/1981/psp2ep6.jpg
Kazasız belasız sürmen dileklerimizle...
GÜle GÜle Kullan. Aman Ehlİyetİ Almadan Çikma.
Kazasiz Belasiz GÜnler
Terror_Squad
19-10-2006, 22:06
Güzel arac...Allah nazardan ve kazadan korusun...
aramıza hoşgeldin yasin doğum günün kutlu,araban hayırlı olsun
hoşgeldin araban hayırlı olsun :)
+34:good:
Hayırlı olsun öcelıkle ama ehliyetini alana kadar dikkatli ol diyorum ben biz her ne kadar trafiye cıkma desekte cıkıcandan ben adım gibi eminin o yuzden normalden cok daha fazla dikatli ol ve trafiye cıkmamaya gayret göster kazasız belasız nazarsız kullanman dileğıyle..
ORDUdrift
25-10-2006, 00:39
:good: :good: :good:
kardeşim hoşgeldin aramıza
aman ha kendine dikkat et
bişey olsun istemeyiz sana sevgiler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net