PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cam filmi için yardım bekliyorum..

crazy_pistols
03-02-2007, 16:10
:help::cry: selamlar...geçen sene tam istediğim gibi olmadı diye iki kere çekip söktüm filmleri vectradan...buradaki işçilere de güwenmiyorum.dayımın arabaya film çekerken merkezi kilit sistemini bozdular..kendim çekmek istiyorum anlayacağınız....filmi kendi çekenlerden yardım,püf noktalara ihtiyacım war.....ii günler:cry:

SERKAN_61
03-02-2007, 17:54
kendi başına sökmek aslında baya zorr ama yapabilirsenn kapı içlerini felan sök ki daha iyi olur cam filmni yoksaaa kapı içleri sökmeden yaparsann hem çirkin görünür hemdee pek sağlam olmazz en iyisi senn bu işi iyi yapan bi suta bulup yaptırmandır

bozcurt
03-02-2007, 22:26
kendi başına sökmek aslında baya zorr ama yapabilirsenn kapı içlerini felan sök ki daha iyi olur cam filmni yoksaaa kapı içleri sökmeden yaparsann hem çirkin görünür hemdee pek sağlam olmazz en iyisi senn bu işi iyi yapan bi suta bulup yaptırmandır

katılıyorum kendin yapmasan iyi olur bence 3-5 arama garantili iş yaptır ben hep ole yaparım pazarlık yapma ama bişi olursa hemen gelırım die soz al bence en ıyısı boyle

dj_hergele
05-02-2007, 15:51
sen bence hiç kendin bu olaylara girme bir bilene götür o yapsın

Harunde
13-02-2007, 02:39
keşke denizliye yakın olsaydın vectraya 40 milona mükemmel işçilik ile çektirirdik

sonuç ustasına götür filimleri çeksin rahat et

Terror_Squad
24-02-2007, 00:13
istanbulda otursan ben yardımcı olurdum....Benim vectra b ye kendim cekmistim seninkide b kasaysa tabi...Digerlerinde hic denemedim...((-: Baktım 150 ytl istiyolar verdim 10 ytl aldım filmi benden ömür boyu garanti oldu kendime...((: Cekmek kolay ama biraz sinir iş kırıldı kırılmadı filan...Kolay gelsin sana...((-:

letitout
26-02-2007, 14:48
lazer!

34 MRJ 66
05-03-2007, 22:53
işin zor ince iş en iisi ii bir usta bul..

milepo
05-03-2007, 23:17
kendini hiç zahmete sokma bence iyi bir araştırmadan sonra en iyi flim neresi çekiyorsa oraya yaptırman daha iyi olur enazından sorumluluk almıyorsun

crazy_pistols
11-03-2007, 19:00
kendini hiç zahmete sokma bence iyi bir araştırmadan sonra en iyi flim neresi çekiyorsa oraya yaptırman daha iyi olur enazından sorumluluk almıyorsun

tabiki haklısın ama benim asıl amacım kendimin ustası olmak..ufak tefek şelerle başlamak lazım...yapmadığım birşey değil film ama tam istediğim sonucu alamadığım için yardım alıyorum..:)

faithless1905
11-03-2007, 20:44
haklısın ama sen çekemezsin başında bekleyip iyi bir ustaya yaptırman lazım bence...

aga78
11-03-2007, 21:02
toprak sen ugraşma bence kapı iç döşemelerde bürsürü baglantı var zarar görebilir
trabzona gidip çektir bence madem istiyosun sanırım erzincadasın erzincan da ya yapan yetkili servis bulucanki yok sanırım yada dedigim gibi trabzon a gidicen

coldekiadam
11-03-2007, 21:12
Kısaca anlatayımm sana,

Önce film çekeceğin camın üstüne filmi tutarak CAMA GÖRE FİLMİ

KESİYOSUN MAKET BIÇAĞIYLA (dışardan) Sonra fıf fıfla filmi bi güzel cam

sil sıkıosun ve arabanın içine giriyosun.. tabi filmin çekileceği camıda iyice ı

slat ki içerde mahsur kalan hava kabarcıklarını spatulayla dışarı

yollayabilesin..bir de ıslatmanın diğer nedeni filmi cama yapıştırınca cam

ıslak olduğu için filme yön vermek kolay oluyor.

Daha sonra filmin cuk diye oturduğuna eminsen spatula gibi bişeyle içerde

kalan hava kabarcıklarını itiyosun (cam ve film ıslak olursa bu işlem

gerçekleşir) Eğer camın bombeliyse işin çok zor diyebilirim..Sonra camı ve

filmi kurumaya bırakıyorsun..

Kabaca böyle olucak..BOL BOL DENE;)

hasang
11-03-2007, 21:43
isteğin sonucu alman zorr kardeşimm!anlatmakla olmazz!inan bana!tecrübe lazım!deneyim lazım!o yüzden işin ehline başvur!

dejaay
11-03-2007, 22:06
bence sen bu işten vazgeç, zaten film görüşü kısıtlar

crazy_pistols
12-03-2007, 13:10
toprak sen ugraşma bence kapı iç döşemelerde bürsürü baglantı var zarar görebilir
trabzona gidip çektir bence madem istiyosun sanırım erzincadasın erzincan da ya yapan yetkili servis bulucanki yok sanırım yada dedigim gibi trabzon a gidicen

war aslında toprağım..yapan da tam güwenemiyorum geçen sene işte 50 ye falan yapıyodu...gidip bulayım bi onu lada serwisinde çalışan bi çocuktu galiba...bakalım ne diyor...

crazy_pistols
12-03-2007, 13:18
bence sen bu işten vazgeç, zaten film görüşü kısıtlar

sen de mi dejaay_??ama çok hoş görünüyor arabada..1 numara atacam zaten o kadar koyuyu ben de sevmiyorum...

csoft
12-03-2007, 13:23
Dostum acele değilse eğer, Salı günü benim araç vizeye giriyor ve Cumartesi günü film çekecek usta, istersen resimlerini çekerim nasıl yapıldığınıda anlartırım sana...

kenangocmen88
12-03-2007, 13:40
iyi olur resim çekersen hem crazy_pistols için,hemde diğer opelciler için...

MKG
13-03-2007, 10:37
hemşerim işin birde resmi yönü var polis yakaladığında ne yapacaksın hem gençsin polis kafayı taktırdınmı söktürür bence hiç uğraşma...bende yaptırmak istedim polis arkadaşlar uyardı sorun olur diye...

BY_Corsa
13-03-2007, 11:46
fenni muayenede sorun çıkartırlar, filmleri söktürürler bilginiz olsun

csoft
13-03-2007, 18:12
Ama tutup arabistandaki araçlar gibi kalın bir film çektirmeyeceğiz zaten soft bir film olacak enincelerinden yani.. oda yeterli olur ve ona da trafik birşey demiyor..gece çevirmede durduğunuzda ise iç aydınlatmayı yakın sorun olmaz..

Daha bu gün vizeye girdim araç için önümdeki araçta vardı bir şey demediler...

alpervectra-B
13-03-2007, 22:04
vectra B ye kendiniz film çekemezsiniz boşuna yormayın bence kendinizi.çok beceri istio.cam şekilleri çok ilginç.ziebart benimkine zor yaptı.ve fitilleri tüylü olduğu için sorun çıkartıo.çok dikkat edilmesi gerek.komple kapının içi bantlanıo vs uzun iş.bence uygun fiatlara yapanlar var.başınız arımasın yok yere.

crazy_pistols
14-03-2007, 19:05
Dostum acele değilse eğer, Salı günü benim araç vizeye giriyor ve Cumartesi günü film çekecek usta, istersen resimlerini çekerim nasıl yapıldığınıda anlartırım sana...

gerçekten çok ii olur adamım...4 gözle bekliyorum..çok saol şimdiden...özelden mesaj atarsın açtığında konuyu...

aga78
16-03-2007, 01:58
gerçekten çok ii olur adamım...4 gözle bekliyorum..çok saol şimdiden...özelden mesaj atarsın açtığında konuyu...

olmadı ben yazın gelcem yaparız beraber toprak :good:

halilertekin
16-03-2007, 02:08
bence çöldeki kardeşimizin yolunu izle öğrenmiş olursun daha sona da istediğin rengi çekersin

csoft
16-03-2007, 02:21
Konuyu açınca mesaj göndereceğim...

crazy_pistols
17-03-2007, 23:16
olmadı ben yazın gelcem yaparız beraber toprak :good:

way toprağım benim...sen yazın gelirsin de ben sana iş mi yaptırırım_??ayıb ediyon...inşallah ben gitmeden bi görüşürüz...haziranın ortalardan ağustos sonuna kadar yokum malesef..

speedy_forever
28-03-2007, 15:52
sen bence hiç kendin bu olaylara girme bir bilene götür o yapsın

:good: