Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi marka cep telefonu
hangi marka cep telefonu kullanıyorsunuz artıları ve eksileri nelerdir... memnun musunuz???
ben başlıyorum....
nokia 7270
çok hafif ve kapaklı çok memnunum
bluetooth ve arttırılabilir hafıza yok çok yazık
kutluhan23
01-02-2007, 23:36
sanki konu açılmıştı ama neyse bende n70
mustafa_sahin_93
01-02-2007, 23:43
nokia 6670 çok memnunum makineden ve uzuncada bi süre değiştirmem.ama ben bu mesajın aynısını atmıştım:Dbu konudan bi tane daha olabilirmi?:D
zafim2002
02-02-2007, 23:19
Bende Samsung D900 ve Nokia 7610 var.Gayet memnunum.Ikisindede artirilabilir hafiza özelligi var.Sarj süreleride iyi.Kullanimida kolay, daha ne isteyeyim kiiii:D :D :D
Motorola V3i
Şarj Aletinden Kutusunda orjinalinde olan deri kılıfına kadar bütün bir telefon.
Cok zarif.Kullanışlı.90 gr zaten :) cepte para gibi duruyor. 6600 dan V3i ye gecince cok tedirgin anlar yaşıyosunuz telefonu hissetmeyip aranıyorsunuz çalındı diye bir panikle ama bi cepten cıkıyor :)
Ayrıca 256 mb micro hafıza kartıyla beraber 268 mb oluyor (hafıza kartı da kutudan cıkıyor)
En önemli özelliklerinden biri de meşhur ipod un iTunes yazılımı yüklü içinde.Mp3lerinizi ipod yazılımı menülü yerden dinliyorsunuz ve sarkıları pc de itunes tan gönderiyorsunuz.kısacası telefon ipod a dönüşüyor mp3 dinlerken :)
Tavsiye ederim.Türkiyede fiyatları yüksek 600 Ytl civarı Ben herzamanki gibi dubai den garantili aldım 250 ytl civarına dün de 5 ytl ye kaydettirdim :cool: mutluyum
Türkiyede tuttu diye yüksek fiyat yurtdışına cıkacak olanlar bi araştırsın uygun fiyata bulunabilir.
Siemens SXG75... büyüklüğünden ve ağırlığından başka pek bi dezavantajı yok. navigasyon ve gps alıcısı gibi çok büyük bi avantajı var. ekranı harika netlikte..çektiğim resimleri bilgisayardan daha güzel gösteriyo... daha önce hiç bi telde böle ekrana rastlamamıştım... sırf ekranı için bile alınır...yazıcı ve 1gb hafıza kartı hediyeli aldım.. nokialara taş çıkaracak bi makina... çok memnunum... başka bi konuda resimlerini filanda koymuştum...
M.YILDIZ
03-02-2007, 18:58
sanki konu acılmıstı.. 7250i
Nokia 3100 ve Motorola C113a ... :) :D :kop:
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=3623&highlight=telefon
Forum Kuralları
10- Yeni bir başlık açmadan önce, forum sayfasının üst kısmında yer alan “Arama” düğmesine basarak eski konularda o başlığın olup olmadığı taranmalı, eğer açılması düşünülen başlık bulunulmadı ise, yeni başlık açılmalıdır. Bu konuda tekrar tekrar aynı hatayı yapan kullanıcı uyarılacaktır...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net