PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa C Angel arayanlar icin

omerdia
01-02-2007, 11:49
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=3973&k_id=0

Aynisi benim aracimda var cok memnunum

maxwell
01-02-2007, 22:08
Güzel bir ürün,fakat oldukça pahalı...:(

http://cgi.ebay.de/Angel-Style-Scheinwerfer-chrom-fuer-den-Opel-Corsa-C_W0QQitemZ170075037294QQihZ007QQcategoryZ57313QQs sPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Bu siteyi incelemekte fayda var...:D

M@honi
01-02-2007, 22:39
bence süper ama mercek olan kısım en köşede olsaymış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum ama böylede güzel

aga78
02-02-2007, 00:30
ömer kadıköyde 400 ytl fiyat verdiler burda daha pahalı

bak damarıma basıp duruyon alıcam ensonunda bunlardan içime sinmesede 1 ay takılırım valla

omerdia
02-02-2007, 00:34
burasi biraz kazik zaten abi

maverick35
02-02-2007, 00:35
arkadaslar Bunun Yurtdisindaki Satis Fiyati Nedir?????

bunlar Bana Sisirme Gibi Geliyor...

omerdia
02-02-2007, 00:40

bak damarıma basıp duruyon alıcam ensonunda bunlardan içime sinmesede 1 ay takılırım valla

al diorum almiosun abi ben napiyim:)

maxwell
02-02-2007, 01:32

Kadıköyde nerde ? :rolleyes:
Ne marka sonar mı?

omerdia
02-02-2007, 14:59
www.merttuning.com dan adresi ogrenebilrisin burda 400 ytl

SERKAN_61
02-02-2007, 15:47
çoık para yaaa

maxwell
02-02-2007, 15:50
www.merttuning.com (http://www.merttuning.com) dan adresi ogrenebilrisin burda 400 ytl

işçilik dahilse 400 fena değil bence...

maxwell
02-02-2007, 16:49
www.merttuning.com (http://www.merttuning.com) dan adresi ogrenebilrisin burda 400 ytl

Aradım mert tuning'i 480 işçilik dahil corsa c için sonar mercekli angel.:(

istanbool
02-02-2007, 19:47
burasi biraz kazik zaten abi

elimde senın gosterdıgın angel farlardan war bır arkadasım almıstı malesefki takamadan kaza yaptı ve arabayı pert ettı ısteyen olursa 250 ytl ye werebılırım onu

(pazarlama yapmıyorum bende zaten war maksat ısınız gorulsun)

aga78
02-02-2007, 19:51
Aradım mert tuning'i 480 işçilik dahil corsa c için sonar mercekli angel.:(

banada öyle dedi ama pazarlıktan sonra 400 olur dedi ama orda taktırmanı tavsiye etmem git bi serviste taktır daha iyi

lırken merceklerinin kaçık olmamasına dikkat et bide sinyal lambasına :good:

maxwell
02-02-2007, 20:23
elimde senın gosterdıgın angel farlardan war bır arkadasım almıstı malesefki takamadan kaza yaptı ve arabayı pert ettı ısteyen olursa 250 ytl ye werebılırım onu

(pazarlama yapmıyorum bende zaten war maksat ısınız gorulsun)

ozel mesaj attım.angellarla ilgileniyorum..;)

omerdia
02-02-2007, 23:33
güncel:)

rukiroma
04-02-2007, 12:35
bende mert tuningden aldım sonarlardan bide xenon aldım gayet güzel oldu :good: şimdi orjinal sis arıyorum yada benzeri güzel bi sis, xenonlara uygun beyaz yapmayı düşünüyorum.

hasang
05-02-2007, 02:14
bende alcammda burada pahalı yaa!almanyada 130 euro ordan getirtcemm!ömer kardeşiminkin aynısından alcam siyeh zemin ve beyaz led li:)

maxwell
05-02-2007, 02:53
bende alcammda burada pahalı yaa!almanyada 130 euro ordan getirtcemm!ömer kardeşiminkin aynısından alcam siyeh zemin ve beyaz led li:)

Almanyadan nasıl getirteceksin.

invisibleagle
05-02-2007, 11:21
Dostlar toplam 650 ytl masraf yaptım bu angel kiti için.Bu rakamlara göre çok pahallıya geldi.Benim aldığım zaman türkiyede birkaç tane vardı çünkü bundan.Ama verdiğim paranın her kuruşunu hakediyor emin olun.Bu fiyatlar da normal bence.Almanyadan getirtmeye kalktım ama gümrükten geçmedi.Ben de türkiyeden aldım erad tuning den :)

omerdia
08-02-2007, 14:42

al hasan kardesim benim:)

hasang
11-02-2007, 02:22
valla almanyadan gelmesini felan bekleyemedimm vee aldım angel larıı!kadıköydeen vişne sokakta suat abiii varr mert oto!fiyattada güzelik yapıyoo ve malının herzaman arkasında!almayı düşünen varsa hiç durmasın suat abiyee başvursunn

maxwell
11-02-2007, 21:41
valla almanyadan gelmesini felan bekleyemedimm vee aldım angel larıı!kadıköydeen vişne sokakta suat abiii varr mert oto!fiyattada güzelik yapıyoo ve malının herzaman arkasında!almayı düşünen varsa hiç durmasın suat abiyee başvursunn

Maliyeti ne kadar oldu corsa c için.Ben aradım telefonla 480 dedi montaj dahil...:confused:

omerdia
11-02-2007, 22:11
Maliyeti ne kadar oldu corsa c için.Ben aradım telefonla 480 dedi montaj dahil...:confused:

bence cok iyi ben 500 e yaptirmistim

maxwell
11-02-2007, 22:17
bence cok iyi ben 500 e yaptirmistim

Memnunmusun ,sanırım markası sonar.Mercekleri ve aydınlatması nasıl?Hangi aydınlatmayı kullanıyorsun;halojen yada xenon?

:)

omerdia
11-02-2007, 22:58
orjinleri kullaniorum daha xneon a gecemedik bloww off u taktirdiktan sonra ins aldim yatagin altinda yatio:)

hasang
12-02-2007, 00:32
Maliyeti ne kadar oldu corsa c için.Ben aradım telefonla 480 dedi montaj dahil...:confused: kardeş fiyat güzel ben 450 ytl ye aldım!montaj hariç!kendim tamirci olduğum için montajını kendim yapıcamm:)!markasıda sonar!fena deill kaliteli bişeye benziyoo!orjinal duruyo yanii!ömerin arabadada gördüüm çok hoşş duruyoo!orjinal gibi oturmuşşş!

maxwell
12-02-2007, 00:36
kardeş fiyat güzel ben 450 ytl ye aldım!montaj hariç!kendim tamirci olduğum için montajını kendim yapıcamm:)!markasıda sonar!fena deill kaliteli bişeye benziyoo!orjinal duruyo yanii!ömerin arabadada gördüüm çok hoşş duruyoo!orjinal gibi oturmuşşş!

Hmm..Bazıları sonar için mercekleri iyi odaklamıyo diyorlar.Xenon yaptırdın mı?

coRSac
12-02-2007, 02:00
Hmm..Bazıları sonar için mercekleri iyi odaklamıyo diyorlar.Xenon yaptırdın mı?
Aslında o merceklerin kalitesinden şüphem var aldıktan sonra çıkma mercek al meganelardaki valeo çifti 25-40 ytl arası değiştir çok daha iyi verim alacağını düşünüyorum,biz arkadasın focusta değiştirmiştik kendisi farkettiğini söylemişti.Çünkü halojen merceği ile zeenon merceği farklı galiba.

maxwell
12-02-2007, 02:04
Aslında o merceklerin kalitesinden şüphem var aldıktan sonra çıkma mercek al meganelardaki valeo çifti 25-40 ytl arası değiştir çok daha iyi verim alacağını düşünüyorum,biz arkadasın focusta değiştirmiştik kendisi farkettiğini söylemişti.Çünkü halojen merceği ile zeenon merceği farklı galiba.

Evet ,ben de bu konuya değinmek istiyordum.Mercekleri çıkma valeo mercekler ile değiştirmek gerekiyor sanırım.Aracının çekilmiş resimleri var mı mercekli farla?

coRSac
12-02-2007, 02:12
Arkadasımın aracıydı kendisi antalyada okul bitince ayrıldık malum,mercekli far almıstı markasını bilmiyorum,kendi değiştirdi içindeki merceği fakat değiştirirken merceklerin çapına dikkat etmen gerekiyor ...özellikle bi-xenon mercekleri daha büyük oluyor (misal).Dışarıdan görüntü açısında bir fark olmuyor.

bazukaa
12-02-2007, 15:13
Buyrun size mercekten xenon far kiti sonar ve mercekte hıc bır sorun yok gayet guzel baska bır mercekle deyıstırmenın bır anlamı yok ben bir kullanan olarak soyluyorum.Buyrun birde resim..
http://img475.imageshack.us/img475/8932/corsa007ym7.jpg (http://imageshack.us)

maxwell
12-02-2007, 15:45
Buyrun size mercekten xenon far kiti sonar ve mercekte hıc bır sorun yok gayet guzel baska bır mercekle deyıstırmenın bır anlamı yok ben bir kullanan olarak soyluyorum.Buyrun birde resim..
http://img475.imageshack.us/img475/8932/corsa007ym7.jpg (http://imageshack.us)

:good:
Mercekli fara hiçbir modifikasyon yapmamışmıydın..Sanırım angel rengini değiştirdin.Corsa c için sonar h1 mi kullanıyor xenon ve halojende.:confused:

coRSac
12-02-2007, 21:26
Bazuka dedilkerimizi yanlış anlamıssın bu resimlerden de anlaşılmıyor nasıl bir ışık dağılımı yaptıgını anlamak için aracı duvara karsı cekip görüntü almak lazım.

maxwell
12-02-2007, 23:53
Bazuka dedilkerimizi yanlış anlamıssın bu resimlerden de anlaşılmıyor nasıl bir ışık dağılımı yaptıgını anlamak için aracı duvara karsı cekip görüntü almak lazım.

:good: :good: :good: :good:

maxwell
13-02-2007, 00:00
Corsa c mercekli angel farları aracımıza monte ettiğimizde olan değişiklikler:alkis:
1.Ampül tipi halojen ve xenon'da H1'i destekliyor
2.Mercek duvar deseni bozuk olduğu ve valeo merceklerle değiştirme gereği(önemli bir mevzu)
3.Far seviye ayarı kullanılamıyor
4.İzolasyon sorunu nedeniyle far içinin buğu yaptığı yada su aldığı
5.Orjinal farlarımızı tekrar takmak istediğimizde bir handikap olup olmadığını bilmiyorum.
6.Far ayarının iyi yapılması
Bu noktalara açıklık getirecek arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.:cool:

7.Sonar mercekli angeleye'ın Corsa C için uzunların ampül tipi nedir?
Sanırım henüz pek deneyimi olan yok mercekli angeleye farlar hakkında??

coRSac
13-02-2007, 21:36
Eğer hepsinde far ayarı yoksa gerçekten kötü bir durum,en iyi seçenek cosmo farını modlamak olacaktır..Ama çıkmacılarda yok,silverline da çıktı ama gene düşmedi çıkmacılara..

Barthes
13-02-2007, 22:11
Corsa c mercekli angel farları aracımıza monte ettiğimizde olan değişiklikler:alkis:
2.Mercek duvar deseni bozuk olduğu ve valeo merceklerle değiştirme gereği(önemli bir mevzu)
5.Orjinal farlarımızı tekrar takmak istediğimizde bir handikap olup olmadığını bilmiyorum.

Bende aynı şeyleri duyup tırstığım için iki aydır erteliyorum :( , birde eliftuning'ten siyaha zeminli bi far getirtecekler, montaj dahil 470 diyorlar ama marka bilinmiyor nedir ki acaba?:confused:

omerdia
13-02-2007, 22:49
Bende aynı şeyleri duyup tırstığım için iki aydır erteliyorum :( , birde eliftuning'ten siyaha zeminli bi far getirtecekler, montaj dahil 470 diyorlar ama marka bilinmiyor nedir ki acaba?:confused:

gülü seven dikenine katlanir:)

hasang
14-02-2007, 21:37
Hmm..Bazıları sonar için mercekleri iyi odaklamıyo diyorlar.Xenon yaptırdın mı?valla kardeşş bende xenon var ama henüz angell ları takmadımm!dükkanda yatıyolarr!inşallah bu hafta içi takıcammm!oo zaman mercekleriin nasıl olduğu ortaya çıkarr:good:

invisibleagle
15-02-2007, 13:43

Far seviye düğmesi kullanılıyor.Sonar marka olanların bir de motorlu çeşiti var.Onlardan alırsanız far yükseklik ayar düğmesini kullanabilirsiniz.Bu da şöyle yapılıyor : Orjinal farınızdan çıkan ayar motorunu yeni aldığınız sonar kite takıyorsunuz.Elektrik kablosunu da taktığınızda motor çalışıyor.Fakat yine de bi duvar karşısına geçip uzun kısa farları ayarlamak gerekiyor.Şahsen benim aracımda farlar ilk olarak havaya bakıyordu.Ayar vidası ile aşağı indirdik.Bu ayar vidası far kitinde bulunuyor.Konsoldaki ayar düğmesi ile karıştırmayın.Ayrıca sonar far kiti takılmadan önce izolasyona ihtiyaç duyuyor.Yoksa buğu yapıyor.Ve uzun kısa farlarında H1 kullanıyor.
Ayrıca orjinal farları tekrar takmak istediğinizde herhangi bir handikap bulunmuyor. Bilmem yardımcı olabildim mi?? :)

maxwell
15-02-2007, 14:06
Far seviye düğmesi kullanılıyor.Sonar marka olanların bir de motorlu çeşiti var.Onlardan alırsanız far yükseklik ayar düğmesini kullanabilirsiniz.Bu da şöyle yapılıyor : Orjinal farınızdan çıkan ayar motorunu yeni aldığınız sonar kite takıyorsunuz.Elektrik kablosunu da taktığınızda motor çalışıyor.Fakat yine de bi duvar karşısına geçip uzun kısa farları ayarlamak gerekiyor.Şahsen benim aracımda farlar ilk olarak havaya bakıyordu.Ayar vidası ile aşağı indirdik.Bu ayar vidası far kitinde bulunuyor.Konsoldaki ayar düğmesi ile karıştırmayın.Ayrıca sonar far kiti takılmadan önce izolasyona ihtiyaç duyuyor.Yoksa buğu yapıyor.Ve uzun kısa farlarında H1 kullanıyor.
Ayrıca orjinal farları tekrar takmak istediğinizde herhangi bir handikap bulunmuyor. Bilmem yardımcı olabildim mi?? :)
tşk,ilginiz ve bilginiz için...:good:

omerdia
15-02-2007, 15:16
o far ayarlı sonar in fiyati biraz daha pahali tabi:)

invisibleagle
15-02-2007, 15:21
Öncelikle önemli diiil.Sonrasında ise bana 650 yetele ye patladı :)

coRSac
16-02-2007, 00:29
Bugün bir yere sordum corsa angel moretti için 1300 ytl,junyan mı öle birsey onun içinde 300 euro dedi..

Auxera
16-02-2007, 00:57
arkadaslar bu markalarin arasinda sadece kalite farkimi var yoksa tasarimlarinda da farklilik oluyor mu

sertancay
27-12-2008, 21:30
yaw bu gün komple tampon filan söktüm farlarıda söktüm sonra her yerini güzelce silikonladım arkadaki kabloların girişlerini bile silikonladım ama malesef yine dışarı çıkınca buhu yaptı kafayı yiyecem neden böyşe yapıyor???
sonar marka benim angeller krom renk
şimdi garaj 8 derece filan dışarı çıkınca -10 filan oluyor acaba aşırı soğuktna dolayı mı yapıyor???
yanlız orjinal farlar böyle sorunlar çıkarmıyor :(

beyaz guvercin
27-12-2008, 21:37
bunlar tüvden geçiyor mu?

sertancay
27-12-2008, 21:51
bilmiyorum ben yazın girmiştim ankarada :) halen eski sistem vardı önlerde benim yaptığım süs (sisler) ler vardı :)