Orijinalini görmek için tıklayınız : 95 vectra gt logosu arıyorum
Vectra GT sol kapı için olan GT logosu arıyorum...
vectracı__
09-02-2007, 11:29
servise sor vardır onlarda
bende var.
arabamın arkasına iki tane takmıştım sonra birini çıkarttım ama kullanılır durumda. PARA İSTEMEZ. izmir bornova'dayım. yok yenisini isterim dersen bornova 3.sanayi sitesi kavşak ışıklara bakan opel servisinde (adını unuttum) 10 YTL. sen nerede oturuyorsun?
bende var.
arabamın arkasına iki tane takmıştım sonra birini çıkarttım ama kullanılır durumda. PARA İSTEMEZ. izmir bornova'dayım. yok yenisini isterim dersen bornova 3.sanayi sitesi kavşak ışıklara bakan opel servisinde (adını unuttum) 10 YTL. sen nerede oturuyorsun?
Star Opel miydi dostum orası?
adını hatırlamıyorum ama Adliye tarafından gelirken viyadüklerin altından geçip kavşakta sola giriyosun ışıklardan geçince sağdan sanayiye girer girmez solunda dükkan dereye bakıyo. bulursun dimi? haber ver.
selamlar.
bugün yolum düştü baktım DİRİK TİCARET adı.
jant arması varmıdır peki
benim arka sağ düşmüş stciker yapıstırdım oda 1 cm ufak geliyo biraz sırıtıo
jant arması varmıdır peki
benim arka sağ düşmüş stciker yapıstırdım oda 1 cm ufak geliyo biraz sırıtıo
jant arması da var ama kapakla beraber satıyolar ve ne yazıkki jant fiyatı gibi 50 YTL/adet. ben de arıyorum jant arması veya kapağı alınık ilanı bile verdim henüz ses yok :(
bulursam sana da haber vericem.
selametle..
majestic
20-03-2008, 22:35
Özellikle Ankara'dan 94 model vectra GT için arka taraftaki 16V yazısına bakıyorum.
Saygılar
http://img139.imageshack.us/img139/5008/16vyazsdh9.jpg
Özellikle Ankara'dan 94 model vectra GT için arka taraftaki 16V yazısına bakıyorum.
Saygılar
http://img139.imageshack.us/img139/5008/16vyazsdh9.jpg
siyah 16V opel parçacılarda var. 5 YTL civarı fiyat. ama kırmızı var mıdır bilemem.
majestic
21-03-2008, 23:22
Evet dediğin gibi siyah oluyor, Ankarada bir çok yere sordum denk gelmedi
araştırmaya devam.
iskitler sanayisinde
ankara opel market parcacı burası olmasa bile getirtirler en hesaplı burdan alırsın
1.cadde 95/15
majestic
26-03-2008, 23:54
Teşekkür ederim Bugra, İşlerden dolayı bir süre bakamamıştım yanıtını yeni gördüm. Bu C.tesi uğramaya çalışacam.:good:
dogan_tire
01-04-2008, 22:13
selam benden izmirdenim banada 2001 astra jant kapağı ve paspas lazım nasıl temin ederim aracım beyaz bide ona flim cektirmeyi düsünüyorum hangi camlara ve koyuluk nasıl olsun arkadaslar yardımınızı bekliyorum
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net