Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol Bilgisayarı!!!
Selamün Aleyküm
Arkadaşlar ben 2005 Astra arbama yol bilgisayarı taktırmak istiyorum.Bu mümkünmü.Eğer böyle birşey yapılıyorsa ben servisten başka bir yere götürmem.Serviste ne kadara yaparlar.
Arkadaşlar ayrıca yol bilgisayarı sadece yolumu gösteriyor.Başka bir özelliği varmı?
Şimdiden sağolun.
abi yol bilgisayarı yakıt tüketimiyle ilgili bilgiler veriyo ,hava sıcaklığıı gösteriyo,depodaki benzinle gidebileceğin yolu gösteriyo,ortalama hızını felan gösteriyo ha bide çok önemli kronometre var :)
selimkocer
30-01-2007, 21:33
gerek yok ugrasma tavsıye etmem
astrammm
30-01-2007, 22:21
gerek yok ugrasma tavsıye etmem+1987
yol bilgisayarı sonradan takılmıyor
Astarı yüzünden pahalıya gelir bulaşma ... :(
arkadaşlar arabamda zaten anlık tüketim,ortalama tüketim,menzil v.s. zaten gösterio.ben buna ek olarak birde yol haritasını göstermesini istiyorum.bu mümkünmü?
arkadaşlar arabamda zaten anlık tüketim,ortalama tüketim,menzil v.s. zaten gösterio.ben buna ek olarak birde yol haritasını göstermesini istiyorum.bu mümkünmü?
Bu dediğin navigasyon oluyo arkadaşım ... :(
Bu dediğin navigasyon oluyo arkadaşım ... :(
ok.sağol.yanlış anlaşılma olmuş.
orjinali 4000 euro mu 5000 euro mu ne öyle bişey ayrıca Türkiye de yerleşik bi sistem olmadığı için kullanması sıkıntılı biraz
onun yerine 250 ytl civarıda harici navigasyonlar var
burak_1987
31-01-2007, 13:37
bencede astarı yüzünden pahalıya gelir. navigasyon sistemi daha TÜRKİYE'de yaygın olmadığı için beklemini öneririm.
bencede astarı yüzünden pahalıya gelir. navigasyon sistemi daha TÜRKİYE'de yaygın olmadığı için beklemini öneririm.
okey.5000 eura zaten vermem.yolları zaten biliyorum.:)
iceboy_003
02-02-2007, 02:28
navigasyon yani gps sistemi türkiyede henüz oturtulmuş bi sistem diil.ben tavsiye etmiyorum...fakat illa almak niyetindeysen bi ara taksim istiklal caddesindeki megavizyon kitap evinde vardı...(tuning firmaları bile getirmedi sen düşün)
Bencede BulaŞma... Aracini OlduĞu Gİbİ Kabullen...
kobithekobi
28-03-2007, 15:14
tunning fuarına bi ugra orda gecen sene vardı... bu senede olabilir orda fiyat alabilirsin... onemli olan alet degil(cep bilgisayarlarında bazıtelefonlarda bile kullanıyosun) icindeki program navtukr munedir o saglıyo diye biliyorum... oda yaklasık 400 euro cıvarıydı... surekli guncelleniyo kullananlar memnun diye biliyorum tabi zevkler ve renkler tartısılmaz :P
ama istersen harici navigasyon taktırabilirsin...
boransalih
27-02-2008, 22:33
arkadaşlar yanlış bir bilgi var navigasyon şu sıralar oldukça hızlı yayılıyor fiyatı da bu sıralar bayaaa düştü ayrıca bir arkadaş türkiyede tuning firmaları bile getirmiyor demiş ancak tuning firmaları olmasada birçok elektronik firması getiriyor
sen harici navigasyon al. yada aynı paraya kendine navigasyon özellikli bir cep telefonu al at cebine :D
ygtalptekin
08-03-2008, 18:00
sen harici navigasyon al. yada aynı paraya kendine navigasyon özellikli bir cep telefonu al at cebine :D
:good: :good: :good: :good: :good: :good:
şöyle bir cihaz alabilirsin hem araç değiştirirsende montaj derdiyle uğraşmazsın http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371052&productid=telmioc510
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net