PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Far temizliği (sonunda ben farlarimi temizledim.)

gokibey
02-07-2010, 12:45
Arkadaşlar forumda okuduğum üzere farlarimi daha 15 dakika önce bende temizledim.
Tek sorun 3000 lik zimpara bulamadim. (bence gerekte kalmadi)
meguiars sürünce farkettim çok güzel oldu.
3000 lik zimparayada gerek kalmadi.

Resimleri ekliyorum.
Ben 1000, 1500, 2000 lik zimpara yaptim.
Bakin bakalim nasil olmuş düşünceleriniz nelerdir.
Ankette işaretlerseniz sevinirim.
Sormak istediğiniz bişey varsa yardimci olurum.

gokhannn
02-07-2010, 13:41
sanki yapan arkadaşların daha parlak olmuştu. yoksa resimlerden yada ortam ışığındanmı kaynaklanıyor.

gokibey
02-07-2010, 13:49
sanki yapan arkadaşların daha parlak olmuştu. yoksa resimlerden yada ortam ışığındanmı kaynaklanıyor.
ben cep telefonu ile çektim fotoyu belki ondan olabilir bide bulunduğum ortam ters ışıktı belkide ondandır ama yanındayken süper görünüyor.

atakan98
02-07-2010, 16:04
güzel olmuş

gokibey
02-07-2010, 17:48
güzel olmuş

tşk ederim kardeş

HALİL_06
02-07-2010, 17:51
daha ne olsun solgun durmasından yeni hali çok çok iyi

gokibey
05-07-2010, 10:56
daha ne olsun solgun durmasından yeni hali çok çok iyi

tşk ederim dün akşam yazlıktan gelirken farkettim görüş açım bile genişledi sanki farlar çok güzel oldu

Serdar Yediler
05-07-2010, 13:48
hazır far konusu açılmışken merak ediyorum acaba vectra design editionlardaki ön farların içindeki siyah çerçeveyi çıkarıp kullanma ihtimalimiz var mı?

gokibey
06-07-2010, 15:26
hazır far konusu açılmışken merak ediyorum acaba vectra design editionlardaki ön farların içindeki siyah çerçeveyi çıkarıp kullanma ihtimalimiz var mı?

valla bilemiyorum ama sanki ben onun içinin nikelajlısını görmüştüm. çok parlıyor. kendileri yapmışlardı. yine görürsem fotosunu çekerim

M@honi
06-07-2010, 15:34
bence epey eksik kalmış uygulama.sadece en üst kısımdaki sararmaları yok etmişsiniz gibi

Serdar Yediler
06-07-2010, 15:49
valla bilemiyorum ama sanki ben onun içinin nikelajlısını görmüştüm. çok parlıyor. kendileri yapmışlardı. yine görürsem fotosunu çekerim

Demek istediğim design edition farı biliyorsun ki karartılmış gibi duruyor.İşte o görüntüyü sağlayan da içerdeki çerçeve.Acaba onu çıkarıp kendi farıma uygulayabilir miyim?

gokibey
06-07-2010, 16:48
bence epey eksik kalmış uygulama.sadece en üst kısımdaki sararmaları yok etmişsiniz gibi

telefondanmıdır ışıktanmıdır nedir çözemedim ama bayağı parlak farlarım hatta sıfı gibi oldu. sadece içinde biraz toz var. ondan korkuyorum içini açmaya yoksa diğer konuda sıfır gibi oldu. muhtemelen telefonun açısından oldu herhalde

gokibey
06-07-2010, 16:49
Demek istediğim design edition farı biliyorsun ki karartılmış gibi duruyor.İşte o görüntüyü sağlayan da içerdeki çerçeve.Acaba onu çıkarıp kendi farıma uygulayabilir miyim?

şimdi anladım. tabiki hatta çokta hoş olur eğer el becerin varsa yapılabilir. vectralara bende bayılıyorum. biraz daha durumu toparlayayım bende düşünüyorum.

vectra38
06-07-2010, 19:08
Valla ben çok aradım o dediğiniz işlemi ben de yapacaktım ama çerçeve bulamadım ki:(

Serdar Yediler
06-07-2010, 19:36
Evet..Bence de çok yakışıyor...Arka stopları en hafif filmle halletik de ön farları da değiştirmeyi planlıyorum.Junyan ya da bu çerçeve ile halletmeyi düşünüyorum.Ara sıra araba tamircilerine kaportacılarına gidiyorum çıkma vectra parçaları bulmak için.100 liraya design edition far çiftini verecek 1abiye rastladım.Farları alacaktım ama xeon değiller.Bu yüzden içerdeki çerçeveyi almayı düşündüm ama tabi bilmiyorum.Mümkün mü sonra arka kapağının su hava toz vs alması beni çok rahatsız eder...Adam farları satıyor sadece...Çerçeveleri bilmem diyor :D bakalım elinde kalırsa farlar çerçevelerini alırım ben ;)

vectra38
06-07-2010, 20:48
Sen kimse söyle farları alayım o fiyata :) çok ciddiyim.

Serdar Yediler
06-07-2010, 23:15

Tamam dstm eğer ciddiysen tel nosunu alayım hafta sonuna kadar burdan sana atarım ;)

gokibey
07-07-2010, 16:18

Tamam dstm eğer ciddiysen tel nosunu alayım hafta sonuna kadar burdan sana atarım ;)

sonunda kadar dayanışma :) bayılıyorum ben buna :)

gokibey
07-07-2010, 16:33
sonunda kadar dayanışma :) bayılıyorum ben buna :)
bu arada ya ben adımın yanında resmimi ekleyemiyorum.
birde imzama resim ekleyeceğim onuda beceremedim.
yardımcı olursanız sevinirim.

gokibey
07-07-2010, 16:38
hallettim tşk ederim :)

bugraGT
08-07-2010, 00:55
polisaj makinesi kullanmamıssınız galiba zımparanın olusturdugu matlık duruyor son adım eksik kalmıs bence

onun dısında güzel çalışma.

gokibey
08-07-2010, 09:57
polisaj makinesi kullanmamıssınız galiba zımparanın olusturdugu matlık duruyor son adım eksik kalmıs bence

onun dısında güzel çalışma.

evet hiçbir makine kullanmadım. hepsini elimle yaptım. galiba 3000 lik zımpara eksikliğinden böyle duruyor. ama çıplak gözle farlar gayet güzel duruyor.

VOYAGER
09-07-2010, 15:27
Bence farlar gayet güzel temizlenmiş, güle güle kullanın...En kısa sürede ben de uygulamaya koyacağım.

gokibey
09-07-2010, 15:30
Bence farlar gayet güzel temizlenmiş, güle güle kullanın...En kısa sürede ben de uygulamaya koyacağım.

tşk edrim benim tavsiyem 3000 lik zımparayıda bulmaya çalış daha güzel olur kolay gelsin

bugraGT
10-07-2010, 11:21
evet hiçbir makine kullanmadım. hepsini elimle yaptım. galiba 3000 lik zımpara eksikliğinden böyle duruyor. ama çıplak gözle farlar gayet güzel duruyor.

sanayide boyahanelere yolunuz düşerse meguiars plastx i yanınızda bulundurun polisaj makinesi ile sürülünce matlıgı alır 3.000 lik zımparanın eksikligi pek hissetmessiniz elle olmuyor malesef 2bin 3bin devir yapamadıgımız için.

gokibey
10-07-2010, 11:25
sanayide boyahanelere yolunuz düşerse meguiars plastx i yanınızda bulundurun polisaj makinesi ile sürülünce matlıgı alır 3.000 lik zımparanın eksikligi pek hissetmessiniz elle olmuyor malesef 2bin 3bin devir yapamadıgımız için.

haftaya cuma istanbula gideceğim Allah izin verirse. Şirketin kademesi var. orda bütün aletler vardır. onlarla tekrar deneyeceğim birde resimleri değiştireceğim kesinlikle telefondan çektiğim için böyle duruyor. çünkü gözle sıfır gibi duruyor.

ern1402
10-07-2010, 12:43
bıraz daha ugrasılması gerekıyor gıbı ama dıger arkadasların yapdıgı far temızlemeyle baska arabaların farları farklılık gosterebılır normaldır, nazar degmesın kazasız belasız :)

gokibey
10-07-2010, 12:46
bıraz daha ugrasılması gerekıyor gıbı ama dıger arkadasların yapdıgı far temızlemeyle baska arabaların farları farklılık gosterebılır normaldır, nazar degmesın kazasız belasız :)

tşk ederim . bu hafta sonu bi zımpara daha çekeceğim bakalım nasıl olacak